Очакваме да чуем сърчица - ОКТОМВРИЙКИ 2012 сега :)

• 34 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
момичета, само да ви кажа да си знаете от сега, че в който е отишъл в шейново да ражда без избор на екип доволен не е останал...да го имате предвид...

# 616
мирадос на мен ми излизат всеки месец по принцип,но от както сам забременяла да чукна на дарво  не ми е излизал ,едно време бях в гърция като имах много херпеси и бях бременна и ми изписаха зовиракс,ползвах го мн години,вече го има и в бг,последно веме го смених с гентамецин крем

# 617
мирадос на мен ми излизат всеки месец по принцип,но от както сам забременяла да чукна на дарво  не ми е излизал ,едно време бях в гърция като имах много херпеси и бях бременна и ми изписаха зовиракс,ползвах го мн години,вече го има и в бг,последно веме го смених с гентамецин крем
мерси за отговора ти си в моята седмица чухте ли пулс

# 618
Нищо не съм решила, просто съм страшно объркана и не знам къде да ходя и какво да правя.

# 619
  • София
Мирадос, при мен на 5 седмици и 5 дни не се видя пулс и дори малко се бях притеснила защото знам, че по това време някъде започва да се вижда, но на следващия преглед на 7 седмици и 1 ден вече имаше чудесна сърдечна дейност  Grinning Не се притеснявай, раничко е още, изчакай си спокойно прегледа, всичко ще е наред  Hug

# 620
благодаря  Simple Smile Hug

# 621
Ние чухме сърчицето в 8г.с., но тогава ми беше и първият преглед!!!

# 622
ne mirados4e аз съм  след 10 дена на преглед,нямам търпение и се притеснявам

# 623
Момичета,здравейте аз също не вярвам в суеверия,но спазвам едно от тях Embarassed ,ей така,просто за успокоение, че всичко е наред  Simple Smile .Аз да ви се оплача,че днес съм си вкъщи,започна ми едно зацапване,много бледо кафяво,но доки каза да лежа поне днес.Не се притеснявам,защото най-вероятно е от сакчето,което не успя да се развие и все пак ми е неприятно Sad . Днес се наложи и на шефовете да кажа,еми единия не остана очарован Rolling Eyes. Относно утрогестана аз пия 2х3 . Ходих и на изследване за тромбофилия и сега си чакам резултатите, във вторник пък се разбрах с доки да се видим,дано до тогава да е отшумяло това течение. Още нещо,да питам мамите с кървене,какво точно е при вас течението при мен е подовно на боза, ужас чак вече започвам да си мисля, че халюционирам Laughing

# 624
plammy - всички лекари в Шейново не работят по ЗК. Та ако се ориентираш към някой от там - всеки път трябва да си плащаш. Със сигурност добри специалисти са д-р Ненов, д-р Гагова, д-р Китанова, д-р Сема Фаикова-Колева. Сигурно пропускам някой, но на първо четене за тези се сещам.
tory - със сълзи съм се смяла на препоръките на приятелките ти  Joy Но хората сме различни  Wink Това, което аз бях купила бе креватче с всичко необходимо към него, количка (на 10-я ден след изписването бяхме на разходка с нея), скрин, 2 бр. шишета - 1 голямо и 1 малко, 1 залъгалка - биберон (който така и не сме ползвали), козметика, корито (първите месеци може и да не ти трябва) и дрешки. Столче за кола купувахме по-късно, а от дом.уреди - нищо  Wink Пасатор има в почти всяка къща, сокоизстисквачка през първите месеци въобще не ти е необходима, освен за теб, ако решиш да си правиш фрешове, уред за варене на яйца - след или около 1-та годинка, уред за изваряване на шишета и биби - една по-голяма тенджера върши същата работа  Laughing Така че - бюджета може и да е по-скромен  Wink

# 625
Удома е пълно с уреди, а най-голямата ми гордост е сокоизтисквачката на робота, най-добрата в класа си с нано мембрана или нещо подобно. Прави соковете бистри като вода. Както и да е.
Аз пък мислех, че ежедневното къпане е най-важното нещо, не ми е хрумвало, че мога да се отклоня от това верую.
Колко от вас работят? Аз се чувствам много зле на работа последната седмица. След обедната почивка не само ми се доспива, ами и прилошава. Заболява ме всичко и недай боже да имам спешни задачи. Пък не съм съобщила новината още. Няма да умрат от радост, макар че са свикнали, който не е постъпил на работа при нас, той не е забременял. Mr. Green

# 626
Здравейте момичета  Simple Smile, очаквам бебче на 24.10 живи и здрави. Пожелавам на всички ви лека и щастлива бременност.
Споделете как се справяте с килограмите?Наддала съм 3 кг , а какво остава до края.. Sad.И не мога да разбера от какво са, нито съм увеличила храната, всеки ден се прибирам пеша, след 19ч не ям /създала съм си такъв навик/ и въпреки всичко качвам.

# 627
tory и аз съм така на работа, следобед едва издържам, а има дни, в които от сутринта се започва  ooooh!. Аз също още не съм казала, но обмислям сериозно да го направя скоро (само се притеснявам от реакциите малко). Всички ме успокояват, че втория триместър тази умора изчезвала Thinking - ха, дано да е така...

# 628
Здравейте момичета, помните ли ме?

Аз да ви кажа със закъснение - Честит празник на жената, нека винаги да сте обичани, обичащи и уважавани!

Аз вече 4-ти ден имам сутрешно гадене (но само гадене) и си вземам думите назад, че нямам признаци на бременност. Определено започнаха. И апетитът ми е доста се отвори. Особено сутрин ако не закуся, после до 11 часа, чак припадам от глад. Днес колегата ми даде един пакет солети, но трябва да измисля нещо по въпроса със закусването...

Относно суеверията  не вярвам в тях, но има някои които звучат много страшно. Едното от тях е ако си отрежеш косата че режеш късмета на детето си. Въпреки това съм решила утре да се подстригвам, щото не мога да си представя още 7 месеца без пострижка...

Но едно е вярно ако се уплашите, гледайте да не се хванете за лицето, а някъде другъде по тялото, защото където се хванете - остава белег на детето. Аз така имам белег на едно.. по скрито място Simple Smile

Момичета, този уикедн ще си пътвам вкъщи и мисля да кажа на наще, че ще стават баба и дядо, че още не знаят. Ама още не съм измислила как.  newsm78. Имате ли идеи?

# 629
За кг - не съм се теглила откакто съм забременяла, а и не знам защо лекарката пропусна да го направи.Последно бях 58кг. В най-скоро време възнамерявам да си купя кантар.
За работното място - аз работя в Общината и сме казали само на кмета и смятам , че е достатъчно. Но съм по заместване - другото момиче е по майчинство и долу-горе ще се застъпим, т.е. има само няколко месеца от моето излизане до нейното завръщане. Simple Smile
За умората - и на мен много ми се спи следобяд. Ходя да се разхождам по коридора , за да се разсея, но тези дни правят ремонт и мирише на боя и ми става лошо. Започнах да избягвам разходките... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт