Жената Лъв 62-а тема

• 30 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
А добър вечер!

Венцо бре, тоя М голям сладурко бре  Grinning

Кипре бре, то сега смешно, ама сигурно на майчето ти и е причерняло  Mr. Green И кво стана после?

Иначе днес по едно време ви четох и доста се смях, направо ми се разведри настроението.  Hug

Тедко, завалУе ли?  Wink?

Май само Бенджи остана с мръзни джамове  hahaha Ама аз съм рекордьорка май 3 г не ги бях мила, ама нали валУи дъжд от време на време, че ги измива  Joy

Аз пък да кажа, че днес си преполових АГ-то, другата част ще е май месец.  bowuu Иначе май месец си е месеца за контроли за мен. Ще ходя на мамограф  и др част от АГ-то  bowuu

Пол, почнах да шия на свеки гоблена, но днес не се въздържах и си купих един любим  bowuu

# 601
  • София
Ааа, и аз не съм си мила джамовете  Mr. Green!
Фактурата само дето я мислих - шефа казА хич да не ми дреме, била си екстра  hahaha.
Марти го чух, беше наличен, не е объркал рейсовете. Каза, че ми е купил подарък, цитирам го дословно "ама пръстен, ама дървен, ама най-големия номер"  Joy.

# 602
Кипре, Вени  Joy Joy Joy

И мен сложете в кюпа с не митите прозорци.

Отнесени от вихъра съм, въобще не мога да се включа по темите. Имам чувството, че съм в дупка някаква, всичко покрай мен пропада с пълна сила. Освен, че съм без работа, а познайте какво още ми се случи?

# 603
  • София
Джу, надявам се да е нещо хубаво! Но знам, че гадостите идват по три и чак след това се нареждат хубавите неща...  Hug

# 604
Джу, надявам се да е нещо хубаво! Но знам, че гадостите идват по три и чак след това се нареждат хубавите неща...  Hug

За хубаво, хубаво е, не не трябваше да се случва точно сега, но ти ме успокои, само още една гадост и е време всичко да се нареди.

# 605
  • София
Виж ся, криза е! Искрено се надявам да е ударила гадостите и те да идват по две, а не по три. Следователно при теб вече да са минали  Wink.

# 606
# 607
Добрах се до компа.. домашния де.
С пиупит съм на зъба, вадихме нерви днес. Единия зъб е с гранолом, ще се вади, другия ще го спасят. И до края на годинаа ще се обзаведа с още една корона и един мот. Май само предните 4 останаха мои и един кучешки.
Хаясче, какво стана бе моме...

Нищо интересно иначе. От всичките джамове у нас измих 1 бр в събота. Другите тази сътбота. в неделя сме при свекитата да помагаме, еба ти лудницата, искам да се скрия някъде

# 608
Добро утро и на пук на гадостите днес денят ни ще е слънчев, хубав и смешен  Wink

Хаясче, хич не се отчайвай, а кажи ако можем с нещо да ти помогнем. Оправи ли се по учрежденията с дИкИментите? Ква е 2-рата гадорийка? Да знаеш, че е вярно, че след гадните неща идват хубави Hug Аз в момента чакам да ме "ъдавят" хубавите  bowuu

Василева, айде честито - ти си герой! Много ме е страх да ходя на зъбар  Crazy После да снимаш новата фасадка и да ни я покажеш  Laughing

Вени, днес подаръка къв ли ще е  Wink Laughing

# 609
Добро утро  Hug

Рейче,  Hug готова съм с докИментите, т.е. записана съм на борсата. Следва подпис, после НОИ, но те са след 1 месец.

Пък що реших, че ще се досетите какъв е втория ми проблем  Blush

Скрит текст:
EFP По-трудно решение в живота си не съм взимала  smile3518

# 610
Хаясче, та това е чудесна новина  Hug Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение, независимо какво ще е! Подкрепям те и те прегръщам!  Hug Hug Hug

# 611
  • Пловдив
Хая, и аз така си помислих, че е това за хубавото... Hug
Целувки!  Heart Eyes

# 612
  • ПЛОВДИВ
Хаясче, какво да ти кажа като за начало мога само да те  Hug силно да ти пратя една  babydust7 да те ориса с нова работа а за другото каквото и да решиш те подкрепям напълно както Реа

# 613
Хаяско, точно това си помислих! Съвет не мога да ти дам, това ще го решите двамата с милото. Знам как се чувстваш и много силно те  Hug Hug Hug Пожелавам ти всичко да се нареди по най-добрия начин fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тедко, завалУе ли?  Wink?

Тц, още не, ама го чакам Mr. Green
Вени, дървен и голЕм, а hahaha

# 614
  • София
Джу, и аз бях 99% сигурна за какво става дума снощи. Направо не знам какво да ти кажа, много... деликатна ситуация, но каквото и да решиш, тук ще ти ударим по една прегръдка и ще те подкрепим  Hug.
Ако имаш нужда от нещо, само свиркай!

Вени, дървен и голЕм, а hahaha
Мда, направо се уредих!  hahaha

Реа, с тази картинка ми отвори апетита, а съм в офиса с едно пакетче солети само  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт