Жената Лъв 62-а тема

• 30 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  Eй, Вени, жива да си! Сутринта сядам по пижама пред компа да ви чета и ми е едно такова мързеливо и спокойно, а у нас бомба паднала. Изведнъж прочитам : " ще минават да ни засичат топломерите " и си викам " Въх, днес ще идват за водомерите!" Гледам 9:00, а те тръгват в 9:30. Скочих, облякох се, прибрах в 1/2 от апартамента /по-видимата част  Blush/ и дойде инкасаторката. С две думи много съм ти благодарна, че инкасаторката не ме ФанА по гащи  Joy Joy Joy.
  Колкото до М. него сме го принзнали като голЕм шемет. Успокояващото е, че автобусът едва ли щеше тръгне без тях. Учителите винаги броят децата  Peace. А за пръстена - да не го носи Б. после  Laughing. Инак нема да се вържа на мръсната ви закачка  Twisted Evil.
  Теди, ти така и така вчера си измила, дай днес да мерим улиците. Като ти звънна да знаеш, че вече съм тръгнала към вас да те подбера. НЕма ми избягаш днес  Twisted Evil.
  Норче, 'де се слагаш, значи? Аз имам един прозорец в хола, който не съм мила от 8 години, но ии милион да ми дават пак няма да го измия. Не се отваря, а е ужасно огромен и не ми се иска да стъпвам на 20 санта перваз на 70 метра от земята, за да се занимавам с глупости. Иначе другите ги мия понякога и 2 пъти годишно  Crazy.
  Джуджи, и аз същото си помислих. Кофти ситуация предвид, че остана без работа  Confused. Каквото и да решиш, ние сме с теб  Hug!
  Хубав ден, момичета   bouquet!

# 616
  • Пловдив
Леле, какви новини! Ами Хаясче, аз много се зарадвах, да си кажа честно. Няма да ти давам акъл, щото съм твърде пристрастна.

Луси, със Стратев се знаем много добре, раждала съм при него  Grinning. Като специалист е добър, вярно е, но... имам си големи резерви. В крайна сметка, пак при него ще ида май. Но не сега, защото хомеопатката ми каза, че съм здрава, било е нормално да има бактерии, те не са патология. Много съм щастлива  Party

# 617
Лелеее,Хаяси,знаех си Hug Интересно,че всички сме си го помислили,а никой нямаше смелостта да го изрече на глас Wink

Ако трябва да съм честна съм с много смесени чувства,относно тази новина и знаеш ли защо,защото много добре помня,че ние двете с теб бяхме едни от върлите подръжнички на теорията,че "с едно дете си е най-добре" Wink Та в случая ако се поставя на твое място,предполагам как се чувстваш,но пък от друга страна - няма нищо по-хубаво от това(нали така казват Laughing)
Много прегръдки и вземете правилното решение с ТМ Hug Hug Hug

П.П.Пууу,развълнувах се Crazy

П.П.П.Кипре,много се радвам,че всичко е ок при теб Hug

# 618
  • Балчик
девойки  Hug

да не се повтаряме , но и аз си помислих същото Mr. Green Хаясче
като ти гледам щерката , ми хубави ги правите децАта , пухкави
сладки  Heart Eyes.. да сте живи и здрави  Hug
Сподели  как ти се развиха нещата с твоите бивши работодатели ,
  видях че си се записала на борсата .
Промениха ли нещо тия гадове ?

Луси как с едно дете ще оставате бре , като сте млади и
най - вече , като ги правите хубави по още две да си народите . Heart Eyes
Твоят Венцулинчо е бонбончо , кви бузани  love001 има , само за целувки е той  Heart Eyes

# 619
  • София
Джу, абе забравих одеве да ти кажа, че имам бланки за СВ-та, както и известен опит в писането на такива документи. Не че не пусках много месеци безуспешно моето СВ  hahaha, но ако решиш - насреща съм, ще ти помогна  Hug.

# 620
Абе кво стАна знаиииии, само я ли не съм разбрала  smile3537, ама съм глава простаааа  Joy
Хая, айде пак една от мен  Hug

Венииии, може ли и на мен да помогнеш с CV-то  Mr. Green? Аз имам едно но е от джобса, но хич не ми се нрави, искам нещо "по -така". Ако имаш някакви готови бланки пусни ми на ЛС, моля!

Днес нещо много се уморих и не мога да си почина, голямо хойкане насам - натам  ooooh! Седнах да шия и ми се доспа   Flutter

# 621
  • София
Рейчо, разбира се  Hug. Само че ще ти пиша довечера, че съм в офиса и имам работа  ooooh!.

# 622
 Crazy Crazy Crazy

Значи да замолА ако още някой се съмнява за бременност, да си направи проверка, щото днес това ми е второто такова известие, а е хубаво да са три за щастие. Crazy

Джуджи, за мен новината е прекрасна! Hug Все съм знаела, че не стане ли случайно, трудно се навиват хората за деца изобщо. newsm78 Ако ти е много трудно да вземеш решение, предлагам да гласуваме. Crazy Шегувам се, разбира се, но го приеми като "щом е станало, значи е трябвало". Hug

Днес бях на работа за първи ден след отпуската, и за разкош утре съм пак. Mr. Green На всичкото отгоре мъжа ми ще е извън страната една седмица и си отрових последните дни да мисля кое как ще бъде и как ще се оправя със смените и децата. Tired Ей такива ми ти работи при мен.
 Hug Hug Hug

# 623
Привет  Hug

Знаех си, че ще намеря подкрепа тук  Hug Heart Eyes

Вени, ще се радвам на помощ. Утре мисля да отида да се снимам и ще творим заедно  Heart Eyes

Пол, сигурно е трябвало да се случи, но не сега. Като видях условията за безработни майки и ги споделих с мъжа ми  ooooh! Тук напоследък е кошмар с местата за ДГ, всички места са заети с точко 10+. А на безработните им взимат по 1т., което автоматично те оставя безработна, защото щеш не щеш оставаш да си гледаш детето. Майчинството ще ми е много мизерно и няма да се справяме. Банката не ме пита мога или не мога.

Луси, категорична бях, но се случи и след цялото напрежение в работата ми и натоварването, което понесох зимата, ми се прииска малко почивка. Е, нА ти сега почивка.

Днес понесох още един шок, но твърдо съм решила, че няма да оставя така нещата. Разбрах защо са ме уволнили. Нагласили са щерката на един наш служител. Младо момиче, явно е била без работа и що да не я намести. Има се с шефа. Много гадно се почувствах. И други неща се случиха, но не става да описвам тук. Но пък аз съм гадна и разпространих какви неща стават из фирмата веднага. Радвам се, че поне съм съумяла да направя така, че независимо от всичко хората ме уважават и са готови да ми помогнат. А ние сме 25 дружества и работим съвместно и познавам много хора от там. Тайно се надявам, че ще получа съдействие от тях.

# 624
....Пол, сигурно е трябвало да се случи, но не сега. ...

Ти ш'кажиш. Naughty Оня отгоре си знае работата. Според моето скромно мнение това е светлият лъч в цялата кофти ситуация, в която си попаднала в момента. Blush А къде отидЕ да мислиш за градини. ooooh! Колко вода ще изтече до тогава.. Whistling
И ся кво? Rolling Eyes

# 625
аааааа Спонджи,не рискувам аз за второ Naughty нИ сЪ знаЙ може гените да се омешат неправилно и току виж заприличало на ММ hahaha

Хаяси,абе все се каня да питам - Джуджи на колко е newsm78
А за работата - винаги така става(наши-ваши) Mr. Green

Полче,кво,кво ... пия бира и се чудя ква глупост да измисля,че ме е налегнала адската скука Rolling Eyes (или въпросът беше към Хаясчето Joy)

хммм,присетих се за Гудзи,как ли са Thinking

# 626
  • София
Утре правим конферентна връзка и почваме автобиографиите.

Джу, това, което си написала е направо отвратително отношение  Sick.
Скрит текст:
А ако беше разбрала няколко дни по-рано за щъркела, май много трудно щяха да те пипнат  newsm78!?

# 627
  • София
Рени, чак сега ти видях поста от сутринта  Shocked! Радвам се, че без да искам съм те спасила от едно срамуване пред инкасатора  Joy  Hug.
От фирмата за топлинно счетоводство са сложили табелка, че ще отчитат на 14-ти. Значи на 13-ти ще организирам ударна хигиенизация на целия апартамент  hahaha.

И забравих да ви кажа колко съм доволна! Пристигна ми поръчката от спортсдирект. Маратонките и тениската на Марти ми стават  Joy, което значи, че влизам в размера 9-10 години  Laughing.
Тениската ще го оставя да си носи, макар и леко широка, обаче маратонките ги взимам, щото на него мисля, че ще са му големи.
Ей такива са

# 628
Пол, мислихме много, но..................не става. Колкото и да ни се иска, без моята заплата и с бебе ще изгубим апартамента. Много други неща има, но не ми се навлиза в подробности тук. Пък и не мисля, че трябва да ви занимавам с тези неща. Както и да е. Обнадеждена съм, че все пак може да намеря хубава и добре платена работа и да направим нов опит. А положението в Сф става все по-кошмарно. Бившия ми (вече) шеф е от Кюстендил и назначи половината град, очаква се скоро и другата половина. Хората си идват с децата и жените. И става пренаселено и ще става все повече. Колкото и вода да изтече, не виждам да стане по-добре. Да не ти казвам как слагат клаузи по трудовите договори, че постъпвайки на работа не си бременна и т.н.

Луси, джуджи ще направи 5г. в края на Юни.

Вени, по този член, нищо не ме защитава и да бях разбрала все тая. Так е направен, че е в полза единствени и само на работодателя. Така уволниха и един колега, който е с ТЕЛК. Всички други закони го защитават и предпазват, но този не. И честити придобивки.

# 629
Хайде бързо на кафето и масата  Hug

Днес ще мия банята  Mr. Green, многУУУУ мразим  ooooh! и имам 1000 неща да правя та и на Зумба не успях да ида  Whistling

Вени,
пуснах си скайпа, ако искаш там пусни примерните CV-та да разгледам  Peace
Много са готини маратонките! Честито  Grinning

Пол, приятна работа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт