Дискова херния - 4

• 328 421
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
А е някой чете ли го тоя форум изобщо.... моля отворете горния линк - много е ценен , забележете какво казва Мазнейков в интервиуто - цитирам  " В началото започнахме с озона КОЙТО ЛЕКУВА МАЛКИТЕ ХЕРНИИ" ....  тъй че всеки сам да си прецени за озонотерапията не после да нарежда лекарите че били бизнесмени. Аз лично си излекузах малката херния на с4/5 с озон и досега няма грешка.
Надявам се това да е било  полезно на някого.

# 331
Някой посещавал ли е център Физиомед на бул.Гоце Делчев???Имате ли някакви мнения за центъра?

# 332
  • София
А е някой чете ли го тоя форум изобщо....

Разбира се, че го чете.
Точно преди малко отворих линка ти и
прочетох интервюто. Благодаря за споделената
информация, но за момента сметнах, че нямам
какво да коментирам, така че не го приемай
толкова лично, че няма коментари на нещо,
публикувано от теб. Всеки чете, получава
информация и си прави изводи за себе си,
като не винаги коментира след това, а има
хора, които само четат и никога не пишат.
Въпрос на личен избор е.

# 333
  • София
KSR-G разбира се , че всичко чета и се информирам.Утре съм при проф Габровски, ще видя какво ще прецени за мен, може и при д-р Мазнейков да отида за поредна консултация. Разгледах и линка, който си пуснал.

# 334
Ок мерси за бързите отзиви... За Габровки се чуват само хубави неща. Някои хора са недоволни от Мазнейков.Аз лично не сам се срещал с него , но съм бил в св.София през 2008 където ми правиха дисколиза с озон и 3 години бях на 100% докато един ден не вдигнах нещо много тежко и край .  Тогава Михов ми я прави.
Успех  ,  дръж ни в течение.

# 335
  • София
KSR-S, бях при проф Габровски.  Изключителен професионалист. ОПЕРАЦИЯ! Категоричен! По най-бърз начин, ще мисля още малко време. Ако накои имат питане и въпроси, може на лични. Поздрав!

# 336
  • хасково
Може ли да ми дадете контакт с проф.Габровски-къде преглежда,телефон за записване и чака ли се много за преглед при него. Ако помага този пусти озон,да го правя и него.В описанието на ЯМР ми резонанс пише малка медианна дискова херния и две протрузии.Може пък да успея с озона newsm78

# 337
Ма14... радвам се че си реаргирала толкова бързо и вече си се видяла с Габровски.щом ти казва че си за операция няма какво да отлагаш...само  че за какъв тип операция точно става дума... трябаше да го питаш за ендоскопския метод.

Сега ще напиша малко за озона....

# 338
Здравейте отново!

До всички които още се чудят дали да си изхарчат парите за озон и специално до tanyaviolin и Ма14 която ме пита на лични - ето малко интересни случки и факти.

Note: ще стане малко дълго!

Значи през 2008 почнах терапия с озон ,  10 инжекции ( по една на седмица) + дисколиза накрая.За тея дето разправят че много боляло - няма такова нещо.Аз се почувствах добре още след първата инжекция .За писимистите сега ще обясня защо - понеже когато ти набият озона , мехурчето с озон ти прибутва хернията навътре към диска и я отлепя от нерва + че има и антибактериален ефект.

Както и да е ...аз направих само 5 инжекции с  озон понеже трябваше да пътувам и после дисколизата. Имена на лекари и болници няма да споменавам да не каже някой че правя реклама.
Трябва да ви кажа ,че още на втория ден след дисколизата се чувствах много добре а след още 15 забравих какво означава дискова херния и болки в кръста. 3 години абсолютно никакви болки без да си жаля кръста - вдигах тежко , ходих на фитнес , всякакви усуквания , дълги часове пред компютара - никакав проблем..... докато един ден реших да помогна на един приятел да си изнесе багажа и тогава се натоварих много и   -  край - дискова херния. Този път само една на с5/л1. Тая горната на с4/5 я нямаше - беше трайно излекувана от озона. На нейно място беше останал 1мм шип в задната част на диска откъм гръбначния мозък. Т.е този миниатюрен шип представлява бившата херния - вкалцирана на безопастно място далеч от нерва.Това ми го обясниха поне 2 невролога + един кинезетерпевт след като ми погледнаха ямр-то ,  понже аз винаги ходя за второ мнение.

Тая херния дето сега я имам обаче на с5/л1 е брутална и от нея спасение с озон няма.Аз все пак реших да я пробвам с още една дисколиза тая зима във Варна.Ефект имаше голям обаче само за 2 месеца.

Извод:  Малки пресни хернии действително могат да се лекуват с озон. Стари големи калцирани хернии - шанса е малък.Аз лично познавам поне 4 човека успешно тртирани с озон и досега са добре и изобщо не ме интересуват коментарите на някои хора как озона бил "вятър работа".
Интересно още е че не ме караха да правя втори курс с озон на следващата година както някои пишат.

Ми тва е .... надявам се оттук нататък всеки сам да си прецени според състоянието в което е, но в крайна сметка нищо не можете да загубите. Озона е абсолютно безвреден. Най-вредното в случая  е че ти правят пълна упойка при дисколизата - тва е. Има хора които спекулират ,че озона ти изтънявал дисковете - пълна глупост - диска изтънява от спукването и самото му изтичане - озона само премахва изтеклата част.

Ако пък не ви се дават пари за озон , ето и един малък жокер Simple Smile : Значи , отивате при някой които се занимава с озон , плащате си първия преглед , оттам той ви обяснява как всяка инжекция струва 50лв. и вие му казвате че неможете да си го позволите.Доктора си казва- "тъй и тъй няма да му взема парите , чакай да прибера каквото мога от здравна каса" и ви праща директно на дисколиза. Здравна каса поема всичко. Simple Smile Вие плащате 17лв. Един мой познат направи точно това.

Надявам се да не сам ви оттегчил много ... чао засега Peace

# 339
Искам да ви попитам по темата с Озона,на кое казвате прясна херния и на кое стара,дайте някакъв период,явно там се крие разковничето?
Благодаря предварително за отговора! Simple Smile

# 340
KSR-G ,голяма си работа  Laughing с три коментара излекува половин БГ  Wink

# 341
I wish!

Просто споделям къде съм бил и какво са ми правили , че евентуално хората да си направят изводи и да си помогнат по-лесно. Всеки сам си решава в крайна сметка.

# 342
  • Другата България
KSR-G ,голяма си работа  Laughing с три коментара излекува половин БГ  Wink

moresmile

# 343
Може ли да ми дадете контакт с проф.Габровски-къде преглежда,телефон за записване и чака ли се много за преглед при него. Ако помага този пусти озон,да го правя и него.В описанието на ЯМР ми резонанс пише малка медианна дискова херния и две протрузии.Може пък да успея с озона newsm78
Преглежда неврохирургията в Пирогов когато се обадиш по телефона ще се разберете кой ден до обят ще минеш поне така беше с мен.-----0889433123.

# 344
  • хасково
Мими  Hug. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт