Дискова херния - 4

• 325 970
  • 733
  •   3
Отговори
# 585
Има направени вече две ЯМР-та първото показа протрузия,а второто леко влошаване.
Него ужасно го е страх от операцията и усещам че по-скоро доживотно ще остане на легло отколкото да се навие на нещо подобно.
Ужасно е на 38 г да ти се случи нещо подобно и то на активно спортуващ с нормално тегло мъж.

# 586
благодаря ,няма никаде место,званях каде ли не ,и единствения вариант е сливенски минерални бани,поне ми е на близичко и от тази седмица е на лице и голям ремонт и ми казаха 4е ее станало мн хубаво

# 587
Ами, да, тази пролет ме друсна ток - от електрическа печка. И сега просто не ми се иска отново да преживявам същото. Но пък и така да остана без изследването... Чудя се какво да направя.

# 588
  • София
Имах предписана физиотерапия. Направих я в "Токуда".  Не ми помогна, много съм разочарована. Смятам, че даже се засили дискомфорта.

# 589
Здравейте.И аз малко да се оплача,получих силни болки в ръцете,зачервиха се подуват се и доста боли.За капак и краката не ме слушат едвам вървя,и личната като ме видя как влизам в кабинета ,направо направление за болницата.Да ама няма място сега ще ме приемат на 20.Само и артрит ми липсваше.........ДХ и радиколит и остиохондроза,нарошен карпален канал+артрир кво още може да ме пипне незнам.До влизането ми ще пия АРКОКСИ по 1 на ден при силни болки,моваликс,ЛАНСАПРОЛ за корема и една ампула Дипрофос.

# 590
Има направени вече две ЯМР-та първото показа протрузия,а второто леко влошаване.
Него ужасно го е страх от операцията и усещам че по-скоро доживотно ще остане на легло отколкото да се навие на нещо подобно.
Ужасно е на 38 г да ти се случи нещо подобно и то на активно спортуващ с нормално тегло мъж.

Гъбка, и моят мъж умираше от страх за първата операция. По този случай я отложи до безкрай, изсипахме една кофа пари в безмислени масажи, акупункрури, нам какви си простотии. Една година прекара в жестоки болки, спря да работи, разгони и моята фамилия и причини и на себе си и на семейството си ОГРОМНИ мъки. Накрая положението стана абсолютно без изход - оперира се, на следващия ден стана, след 20 дни беше като нов. След два месеца - пушка. След 3 - забрави че е имал проблем. При него осн. драма е че има 3 дискови хернии на съседни нива и трябва да се пази като рохко яйце. Преди две седмици направи поредица от жестоки простотии и пред очите ми, макар че го молех да спре и почти ревях се осакати абсолютно сам.

Сега - нова операция на съседното ниво - абсолютно сам си я докара, а аз наистина вече съм на границата на силите си ...

# 591
 Confused в абсолютно същото положение съм..вече съм напълно отчаяна...само се обикаля по всякакви безмислени процедури от типа" някои ми каза че му било помогнало"...
А като беше добре след първата криза се преби да ходи по командировки...

# 592
Имате ли представа дали приемният кабинет до асансьора на първия етаж във ВМА е към гръбначния център? Обадих се на централата, а от там ме насочиха към приемния кабинет. Това означава ли, че в кабинета работят лекарите от този център?

# 593
Имате ли представа дали приемният кабинет до асансьора на първия етаж във ВМА е към гръбначния център? Обадих се на централата, а от там ме насочиха към приемния кабинет. Това означава ли, че в кабинета работят лекарите от този център?
До колкото си спомням приемният кабинет на невролозите от Гръбначен център е на първият етаж, но като влезеш след охраната веднага по коридора в дясно, после в ляво и там на края (не съм сигурна има ли асансьор там). 0889797794 е мобилният, който обикновенно е в сестрата, която записва часове.

# 594
До колкото си спомням приемният кабинет на невролозите от Гръбначен център е на първият етаж, но като влезеш след охраната веднага по коридора в дясно, после в ляво и там на края (не съм сигурна има ли асансьор там). 0889797794 е мобилният, който обикновенно е в сестрата, която записва часове.
Благодаря ти! Разрових се в нета, ставало дума за Невромед.
Клипчето с котето е прекрасно!  Истинско удоволствие е да го гледам!

# 595
Еspo,ако мислиш да ходиш в Невромед за ЕМГ-категорично ти казвам -НЕ ТАМ.Обяснение на ЛС,ако искаш.

# 596
  • хасково
Радвам се да видя Булка Марулка отново в темата. Как се чувстваш?.Сигурно си писала ,но не съм попаднала.

# 597
Радвам се да видя Булка Марулка отново в темата. Как се чувстваш?.Сигурно си писала ,но не съм попаднала.
Благодаря  Hug Значително по-добре съм! Имаплантите не ги усещам отдавна. Все още имам проблеми, разбира се. Парезата ще се лекува още дълго време, но голяма част от чувствителността ми се върна. Реагирам на промените на времето, което е нормално. Имам ограниченя в някои движения, но с времето и тези ограничения изчезват, та се надявам да се разделя с 90% от останалите. Няма как да съм като 15 годишна гимнастичка, най малко на килограми не го докарвам  Laughing Общо взето изводът е - значително по-добре съм от преди! Другият месец ще стане половин година от операцията и ноември ще ходя пак на контролен преглед при д-р Стоев. Ще видим какво ще каже тогава.

# 598
Еspo,ако мислиш да ходиш в Невромед за ЕМГ-категорично ти казвам -НЕ ТАМ.Обяснение на ЛС,ако искаш.
Deni-sta, благодаря ти, пиши ми.  Чудя се какво да правя, а времето минава. 

# 599
  • хасково
Благодаря  Hug Значително по-добре съм! Имаплантите не ги усещам отдавна. Все още имам проблеми, разбира се. Парезата ще се лекува още дълго време, но голяма част от чувствителността ми се върна. Реагирам на промените на времето, което е нормално. Имам ограниченя в някои движения, но с времето и тези ограничения изчезват, та се надявам да се разделя с 90% от останалите. Няма как да съм като 15 годишна гимнастичка, най малко на килограми не го докарвам  Laughing Общо взето изводът е - значително по-добре съм от преди! Другият месец ще стане половин година от операцията и ноември ще ходя пак на контролен преглед при д-р Стоев. Ще видим какво ще каже тогава.
Много се радвам да чуя оптимистична нотка у теб. То времето и нас ни мъчи.Ако не времето,то  е умора.Изобщо все има нещо и болката не свършва.И все  търсим друга помощ преди операция.
Ще положиш нужните усилия да се раздвижиш.Пожелавам ти много слънчеви и спокойни дни.
Днес бях изумена от това ,което прочетох.
http://novinata.net/Kitaets-zhivee-256-godini
Няма как да разберем тайната за здравето и младостта му.

Общи условия

Активация на акаунт