Дискова херния - 4

• 325 870
  • 733
  •   2
Отговори
# 645
Аз имам вече пет физиотерапии, чувствам се зле. Боли ме вече целия гръбнак, не само кръста. Не мога никаква работа да си върша, боли и като седя...място не мога да си намеря  Sad
Реших да с поръчам Дискус хомеопатичните инжекции, дано да имам късмет с тях.
Искам да попитам тези, които имат лумбални колани, откъде и на какви цени си купихте. Този, който ми препоръча докторката и знам от къде да купя струва 100лв  ooooh! все си мисля че някъде се намират и по-евтини варианти  Peace

# 646
...
Искам да попитам тези, които имат лумбални колани, откъде и на какви цени си купихте. Този, който ми препоръча докторката и знам от къде да купя струва 100лв  ooooh! все си мисля че някъде се намират и по-евтини варианти  Peace

Моят е за 63 лв от дрогерият във ВМА, София. Вероятно и за 53 може да се намери. Не е някаква известна фирма, но върши необходимата работа.

# 647
Баси,  smile3511 снощи изпих Габаневрал и сега освен, че ми се вие свят вижждам и двойно! ААА,  до тук с тази отрова!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 648
Здравейте! Аз съм момче на 20 години. Преди месец почувствах силни болки в кръста, ходих на невролог и той ми каза че имам дискова херния. Минах предписаното лечение, но все още не мога да се възстановя напълно, болките са слаби, но ги има. Въпросът ми е как да процедирам, какво да направя, за да съм пак пълноценен както преди? Имам колан (медицински), но много ме стяга и не го нося.

# 649
  • хасково
Мило момче,най-добре е да прочетеш темата от начало. В един пост не може да се каже всичко синтезирано.

# 650
  • Другата България
ходих на невролог и той ми каза че имам дискова херния.
Каза ти го въз основа на какво?Скенер, ренген, ядрено-магнитен?Само от преглед?

Минах предписаното лечение
Което включва какво?
 Или дай повече инфо, или седни изчети всичко /и от миналите теми/, тука има толкова препатили и отзивчиви хора, че няма как да не се оправиш с информацията. И тогава вече ако те интересува нещо конкретно питай.  Peace

# 651
Ами само преглед, нищо повече. Изписа две рецепти и това беше, но ме изправи де. Проблема е че чувствам болката и получавам схващания. Сега нищо не пия, не се мажа, дори колан не нося.

# 652
Не може да ти постави крайна диагноза без скенер или ЯМР.  Изправил те е, защото те е полекувал със стандартните лекарства, които помагат и като се спрат след време отново се връщат болежките.

# 653
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за отзивчивостта!
Допълвам, че силовата работа, за която споменавам, е монтаж на климатична и вентилационна техника - малки, големи и още по-големи Crazy Crazy
Вече боцнах две от Дискуса и си купих коланче на Thuasne.
Утре се връщам на работа пък да видим...как ще се пазим ooooh!

Въпросът ми е как да процедирам, какво да направя, за да съм пак пълноценен както преди? Имам колан (медицински), но много ме стяга и не го нося.

Рор4е, най-добре отдели време да попрочетеш форума. Много ще ти помогне да се конкретизираш, както в форума така и при невролога.
Здраве и любов Praynig

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 22:25 от `ТуиГ

# 654
В остра фаза може ли да се поставят Discus Compositum N? Когато им болки, изтръпване? Търся алтернатива на нестеридните противовъзпалителни. От тях нямам киселини, болки в стомаха, а ми е лошо и ми се гади, все едно съм в първите месеци на бременността. По същия начин се чувствах и когато бях бременна. Мога ли да ги ползвам въпреки, че не е доказана все още шийната херния?
На път съм да захвърля хапчетата и да се върна към болката.  Tired

# 655

Допълвам, че силовата работа за която споменавам е монтаж на климатична и вентилационна техника - малки големи и още по-големи Crazy Crazy

Имам един приятел с голяма дискова херния Л4-Л5, който точно с това се занимава. Казва, че най-сериозни трудности изпитва, когато се монтира климатик под прозореца на висок етаж и докато го поставяш на стойките, трябва буквално да висиш, като колегите те държат за краката Simple Smile Иначе той е 118 кила мъж - дебел, но и висок. И много подвижен. Боли го кръста и единия крак, но не винаги и слабо. Получава обаче от време на време страшни кризи и тогава направо да ти е жал да го гледаш. Изкривил се като ченгел на една страна и вие от болки. В такъв случай, си слага една инжекция флостерон и почива 4-5 дни. Оправя се учудващо бързо. Иначе не взима никакви мерки. Нито санаториуми, нито физиотерапия... Мисля, че му е от голяма полза силно развитата мускулатура.

# 656
  • Другата България
Не може да ти постави крайна диагноза без скенер или ЯМР.  Изправил те е, защото те е полекувал със стандартните лекарства, които помагат и като се спрат след време отново се връщат болежките.
И аз така мисля. Направи си поне скенер.

# 657
Текс, на твоят приятел Флустерон на кое място в тялото му го поставят?

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 19:39 от Kalifornia

# 658
Текс, на твоят приятел Флустерон на кое място в тялото му го поставят?

Където се прави обикновено. Там, където гърбът губи почтеното си име  Embarassed    Laughing
Всъщност, чувал съм, че кортикостероидите действат по-силно, когато се поставят в близост до засегнатото място. Вкарват се понякога вътре в ставите, или, в нашия случай, около мястото на притиснатото коренче. Но това е сложна процедура и се прави под рентгенов контрол.

# 659
Текс, аз мислех, че му е сложен вътреставно Флустерон-ът. Защото на упътването пише, че се слага само вътреставно. Мускулно се слага при остра проява на астма и при задушаване вследстие на остра алергична реакция.

Общи условия

Активация на акаунт