Дискова херния - 4

• 325 844
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Искам да попитам относно поръчката на Дискус-а. Ами не мога да го поръчам, немските сайтове ми искат номер на банкова сметка, а не на карта и съвсем се обърках. Как ли не опитвах, не става и това е. Исках да поръчам 100 ампули в 1 опаковка, защото е с около 30% по-евтино.
Да споделя и опит. При мен положението беше много, много зле, едвам се влачех, но откахто започнах Дискус всеки ден, редувано с Траумил в акупунтурните точки, вече съм кукуряк  Grinning Болките почти изчезнаха заедно със сковаността и даже вчера препусках след автобуса Grinning и чак след като се метнах вътре, изведнъж се усетих, че съм тичала. Е, сега имам само още 1 ампула, има и кой да ми го донесе, но не мога да го поръчам, не ми приема плащането, а жената се прибира след няколко дни и много ме е яд. Не ми се мисли сега какво ще стане като спра лечението по средата. Моля, нека някой да ми даде съвет как да поръчам Praynig

# 661
Здравейте! Искам да попитам относно поръчката на Дискус-а. Ами не мога да го поръчам, немските сайтове ми искат номер на банкова сметка, а не на карта и съвсем се обърках. Как ли не опитвах, не става и това е. Исках да поръчам 100 ампули в 1 опаковка, защото е с около 30% по-евтино.
Да споделя и опит. При мен положението беше много, много зле, едвам се влачех, но откахто започнах Дискус всеки ден, редувано с Траумил в акупунтурните точки, вече съм кукуряк  Grinning Болките почти изчезнаха заедно със сковаността и даже вчера препусках след автобуса Grinning и чак след като се метнах вътре, изведнъж се усетих, че съм тичала. Е, сега имам само още 1 ампула, има и кой да ми го донесе, но не мога да го поръчам, не ми приема плащането, а жената се прибира след няколко дни и много ме е яд. Не ми се мисли сега какво ще стане като спра лечението по средата. Моля, нека някой да ми даде съвет как да поръчам Praynig
Здравейте,аз най сетне намерих инжекциите,донесоха ми ги от Германия директно купени от аптека.Помолете познатата ви да провери в аптеките,те ги поръчват и ги доставят на другия ден.Струват 20 евро.Майка ми ги започна през три дни ,днес ще и е втората.Ще пиша за резултата по късно,когато направи 5-6 .
Забравих,да напиша,че сто ампули са около сто и двадесет евро,не си спомням точно май бяха 112 евро,така ми казаха познатите ми в Германия

# 662
  • София /Абсурдистан
Аз поръчвам от тук http://www.sparmedo.de/medikament-discus-compositum-n-mit-kalmia … 0f1fbd883b7d4bd75

Справих се, ама кой да види, че има и пей пал  Grinning
Иначе това с банковата сметка ми е неизвестно как става.

# 663
тук   bouquet дали тези инжекции помагат за дискова херния на врата?

# 664
  • о`майна лунна нощ е
Получава обаче от време на време страшни кризи и тогава направо да ти е жал да го гледаш. Изкривил се като ченгел на една страна
[/quote]
Текс същичкия съм, е не и на килата де  Laughing
Само дето на последък по 2, 3 пъти на година по 10-15 дена съм аут и не мога да влезна и на 50% в предишното си състояние щото явно веднагически възпалявам. Да видим сега с Дискуса и с коланче как ще е. Иначе в Пловдив в "Торакс" предлагат от скоро епидоралното вкарване на кортикостероид с анестетик директно в проблемната зона срещу 370лв. Читави са там и имат клиентела, но нямам споделена информация за трайността на процедурата. Аз се бях замислил, но като разбрах цената...

# 665
pinco, и аз това питам, но май в темата няма никой с шийна ДХ.

# 666

[/quote]
Текс същичкия съм, е не и на килата де  Laughing
Само дето на последък по 2, 3 пъти на година по 10-15 дена съм аут и не мога да влезна и на 50% в предишното си състояние щото явно веднагически възпалявам. Да видим сега с Дискуса и с коланче как ще е. Иначе в Пловдив в "Торакс" предлагат от скоро епидоралното вкарване на кортикостероид с анестетик директно в проблемната зона срещу 370лв. Читави са там и имат клиентела, но нямам споделена информация за трайността на процедурата. Аз се бях замислил, но като разбрах цената...
[/quote]

Здравейте ,искам да попитам има ли ефект при вас Дискуса ?На майка ми вчера и сложихме втората инжекция и днес каза ,че е ходила без никакви болки.Обикновено като походи около километър ,на връщ
ане започва да я боли кракът и леко кръста.Днес не усети никаква болка.Отиване връщане около два километра.И друго да попитам ,след инжекцията вчера през нощта я е болял доста кръста и целия крак по хода на нерва.Възможно ли е да е реакция от самия Дискус.
Стана малко объркано,дано ме разберете Simple Smile

# 667
pinco, и аз това питам, но май в темата няма никой с шийна ДХ.

Помагат, да.
Има и други потребители с шийна тук, но явно не са отваряли темата скоро.

# 668
Здравейте и то мен ,след двумесечни болки  и куп инжекции от една седмица съм оперирана от ДХ.
Положението не е като преди операцията но ме притеснява тази болка която имам още в левия хълбок.Обикновенно е при лягане и ставане.Лекарят ми каза че до 10 дни ще отшуми  но аз  питам някой потърпевш -колко време след операцията може да има болка?Моята е на ниво L 4-5  Двустранна но имах болки само отляво -не знам защо доста сраствания изобщо беше тежка операция около 2 часа.
Благодаря предварително ако някой се включи Hug

# 669
Здравейте..
Включвам се и аз с диагноза от вчера, цитирам " Оооо ти имаш огромна дискова херния"
....
А по-професионално написано "Секвестрирала медианна дискова херния на ниво L5-S1. Дискова протрузия на ниво L4-5."

# 670
Днес ми беше осмата физиотерапия. Страх ме е да се похваля, но от вчера се чувствам много по добре  Party
Само дето се сдобих с нов проблем. След болничното лечение ми изписаха Фламексин, Мидокалм и Милгама. 3-4 дни след приема им започнаха да ми излизат гнойни пъпчици по лицето и най вече по носа. Не съм сигурна че е от тях, но през живота си не съм имала този проблем и не знам какво друго да мисля  ooooh! Пих ги 7 дни и спрях Мидокалма и Фламексина на своя глава. На някой случвало ли му се е това чудо!? И друго, което забелязвам е огромен апетит, почти две седмици след болницата съм качила 2кг  Whistling

# 671
За пъпките не знам-не съм забелязала подобен страничен ефект,но за кг и аз доста "позагладих"косъма откак лекувам ДХ/и подобни/....а,да и основното е ,че стомаха ми вече е леж-така е раздразнен,че вече и от хляб ме боли/от купен хляб,уточнявам...но,такъв проблем не съм имала никога преди #Crazy/

# 672
  • София
бейли, килограми се качват при този вид лечение, това е защото има много вит В, от него се пълнее и  се увеличава апетита. След като спреш, кг ще се върнат в нормални граници. За пъпките - не зная, но не би трябвало да са от лекарствата.  Лошото при тези лекарства за ДХ, е че дразнят стомаха /както казва *Люба*/.

# 673
Оох, не знам, но това пъпчасване си е проблем, който преди не съм имала  ooooh! и съм притеснена. Снощи си взех разтворими таблетки Калций С помага при алергии, ако е алергия въобще, но общо взето смятам че лекарствата ми дойдоха в повече  Crazy
А болките в стомаха хич не са за подценяване, пиех Ормус докато пиех другите лекарства, но корема ми така балонираше  Rolling Eyes неприятна история.

# 674
бейли, преди години от прекомерна употреба на лекарства по този повод бях пъпчасала цялата - гръб, рамене, лице, ръце. Като спрях лекарствата се изчистих.

Общи условия

Активация на акаунт