Дискова херния - 4

• 328 428
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Няма никакви проблеми с Нивалина!  Hug

# 271
Някой преминал през приема на Нивалин би ли ми казал как се е чувствал....а ще се радвам да споделят и тези от вас,който са минали йонофореза с нивалин

Аз правих йонофореза с нивалин преди две години, два месеца след тежка криза, след която имах изгубване на чувствителността на кожата по половината прасец от външната страна на крака и на половината стъпало и трите малки пръста (постоянно усещане, все едно са изтръпнали, и много намалена чувствителност). От нивалина, от десетина май процедури, чувствителността се възстанови като с вълшебна пръчица. Вярно е, че впоследствие имаше леко движение пак към намаляването й, и сега, като се преуморя или пренатоваря кръста, понякога кракът ле-е-екичко изтръпва на тези места, но това е малко, преходно и няма ама нищо общо с онова изначалното. За мен нивалинът много помага. За съчетаване с други лекарства - според мен лекарите ще преценят най-компетентно. Успех!

# 272
  • София
През 2008г. направих много дълъг курс с Нивалин
на инжекции. Те се правят по схема, с постепенно
увеличаване на дозата. След това пак така приключват,
с намаляване на дозата. Цял месец ми ги слагаха всъщност.
Към края на този месец ми включиха и йонофореза с
Нивалин на крака. Накрая от цялото това натрупване
на Нивалин, почнах да го понасям много трудно - след
инжекция и след нагрявката получавах много силни
пристъпи на гадене. Ако трябва да обобщя - имах много
голяма полза от Нивалина, парезата ми се повлия много
добре. Неприятните симптоми ги получих чак на около
35 ден, но наистина организмът ми беше вече силно
претоварен както от Нивалина, така и от другите
лекарства, които приемах. Така че ако лекарят прецени,
че се налага употреба на Нивалин, аз бих се доверила.
Моята невроложка ми беше обяснила, че е добре да се
използва в инжекционна форма, за да разгърне целия си
ефект, иначе голям процент от дозата на хапчето Нивалин
се отделяла в екскрементите, а не оставала в организма.

# 273
  • хасково
Аз се обръщам също към ветераните с въпрос-Как се справяте със силните мускулни спазми.Когато съм на крак в движение,не са така нетърпими.Но снощи марширувах цяла нощ. И болките в кръста бяха по-силни,но спазмите smile3511. Взех Миоластан и на разсъмване съм заспала.След предната безсънна тресяща нощ,снощи ми дойде в повече безсънието.
Какво са ви предписвали за това?

# 274
Присъединявам се към отбора! Сдобих се с това чудо миналата есен, след раждане на по-късна възраст и прохождащ 15 килограмов юнак в съчетания с висок ръст. Закрепих се през зимата, но от миналия месец така ме е стегнало, че почти 40-дни се дрогирам с какво ли не и все си ме боли. Есента много бях доволна от физиотерапия, явно пак трябва да правя.
За съжаление на санаториум не мога да отида, няма кой да дойде с мен и малкия, за да го гледа там...
Няма да се оплаквам повече, всички тук знаете за болката, ами почвам да ви чета отзад напред.
Прегръщам ви и се надявам да ми помогнете поне емоционално!

# 275
  • хасково
.Demi.:.  Hug!  Не се радвам че се присъединявш,но все пак Добре дошла.
И аз се сдобих нея след раждане на 39 год. -близнаци,всеки по 3.400кг. и без баби да помагат. Винаги и двамата заедно на ръце bowuu И се докарах до състояние сега те да ми връзват обувките и обуват чорапите. Но и да ми беше казал някой какво може да ми коства това, не бих променила нищо. Или може би щях да се навия да вземем помощничка.Но аз бях твърда че ще си отглеждам децата сама.

# 276
Мамма, важното е ти да го харесаш  Wink в смисъл да му се довериш. Той в прав текст каза на мъжа ми, че няма да се справи. Щом ти е казал че ще опита, значи има смисъл.
УСПЕХ!!!

ПС
Абе толкова ли е зле положението  Sad

# 277
Аз го харесах, а писах, че той не ме хареса в смисъл, че не "хареса" докъде съм се докарала, затова бе и репликата, че и по-тежки случаи е имал... т.е. явно си е сериозно състоянието ми.
Иначе симпатиите мисля, че са взаимни.
Аз като че ли още не осъзнавам напълно какво съм си причинила и какво е реалното ми състояние - и д-р Стоев, и Нинов бяха видимо угрижени.
Явно обаче съм все още на границата, на ръба. Т.е. все още не е трагично, но, както каза Нинов, съм изключително "крехка". Трябва да се "стресна", да променя и мисленето си, и ежедневието си, и доста неща... С две от опасните за мен неща не знам как ще се справя - промяната на седналата поза часове наред и вдигането на малката (~15 кг), но при всички случаи трябва да опитам, ако искам поне в това състояние да се закрепя.

Благодаря ти, Fussii!  Hug

# 278
 Hug запис от мен , при повече време ще пиша за проблемите, които ме налегнаха   bouquet
Първо ще прочета  какво сте писали.......... и после с въпросите

# 279
Присъединявам се към отбора! Сдобих се с това чудо миналата есен, след раждане на по-късна възраст и прохождащ 15 килограмов юнак в съчетания с висок ръст. Закрепих се през зимата, но от миналия месец така ме е стегнало, че почти 40-дни се дрогирам с какво ли не и все си ме боли. Есента много бях доволна от физиотерапия, явно пак трябва да правя.
За съжаление на санаториум не мога да отида, няма кой да дойде с мен и малкия, за да го гледа там...
Няма да се оплаквам повече, всички тук знаете за болката, ами почвам да ви чета отзад напред.
Прегръщам ви и се надявам да ми помогнете поне емоционално!

Деми, и аз се сдобих с нея след раждане и вдигане на 13кг юнак и то съвсем наскоро. Успях да отид на санаториум миналия месец, понеже майка ми се съгласи да го гледа за 10дни. Дано да успееш да намериш помощ, за да може да се лекуваш.

Аз още не мога да преценя дали Павел баня ми помогна. Вече 20 дни минаха от изписването, а още ми е схванат кръстът...Продължавам да чакам ефекта...

# 280
tanyaviolin, Sofie, благодаря ви момичета за посрещането и разбирането! Hug Дано всички да се закрепим и да намерим най-доброто лечение, за да сме полезни на себе си и на децата си! Praynig В момента пия само Милгама, масажира ме сутрин и вечер мъжът ми с ... какво ли не/изредила съм всички възможни мазила/, мнението ми е че ми помага самият масаж, не точно определена марка; движа се с колан или космодиск през деня и се опитвам да вдигам по-малко тежко и когато се налага да изтласквам с колена тежестта, да клякам, вместо да се навеждам..., но все така съм си схваната донякъде. Sad  Силно се надявам това ужасно време да се оправи, да се стопли, да напечем кокалите и да се отпуснем поне за лятото. Wink Sunglasses
Страхувам се и от това, че се налага да почна най-късно септември работа и както повечето от вас по цял ден съм на бюро...как ли ще стоя в едно положение с часове не знам?!? Колкото и да ми се иска да мисля положително, сигурна съм, че на 2-рия час ще се схвана. Rolling Eyes Не ми се ще да мисля за  реакцията на шефове и колеги, ако излезна в болничен от самото начало. Shocked

# 281
tanyaviolin, Sofie, благодаря ви момичета за посрещането и разбирането! Hug Дано всички да се закрепим и да намерим най-доброто лечение, за да сме полезни на себе си и на децата си! Praynig В момента пия само Милгама, масажира ме сутрин и вечер мъжът ми с ... какво ли не/изредила съм всички възможни мазила/, мнението ми е че ми помага самият масаж, не точно определена марка; движа се с колан или космодиск през деня и се опитвам да вдигам по-малко тежко и когато се налага да изтласквам с колена тежестта, да клякам, вместо да се навеждам..., но все така съм си схваната донякъде. Sad  Силно се надявам това ужасно време да се оправи, да се стопли, да напечем кокалите и да се отпуснем поне за лятото. Wink Sunglasses
Страхувам се и от това, че се налага да почна най-късно септември работа и както повечето от вас по цял ден съм на бюро...как ли ще стоя в едно положение с часове не знам?!? Колкото и да ми се иска да мисля положително, сигурна съм, че на 2-рия час ще се схвана. Rolling Eyes Не ми се ще да мисля за  реакцията на шефове и колеги, ако излезна в болничен от самото начало. Shocked

Ако знаеш колко добре те разбирам. И аз съм се чудила, като почна работа (сега и аз съм в майчинство), как ще издържам по 8 часа в седнало положение?! Аз се мажа с Волтарен или Арника , сутрин се мажа и правя загряващи упражнения за кръстта. Записах се и на плуване- това ми препоръчаха, понеже и обездвижването не е добре. Ама и аз съм схваната в кръстта. Помага ми много колана на Tuasne. Лекарства за момента не пия, че след последния път миналия месец ми се разби стомахът и сега почнах да лекувам и него...

# 282
Момичета и момчета да споделя набързо: аз съм от тези, с много силните и постоянни болки / особено през нощта/, които не се повлияват почти от нищо-нито болкоуспокояващи таблетки и прахчета, нито от мазила / с изключение на лекото облекчаване от  масажния гел с дяволски нокът и евкалипт/.
Виждам, че и вас много ви боли.
 Преди два месеца в поръчка от iherb си добавих току що пусната безплатна мостричка на това:
http://www.iherb.com/Special-Heel-BHI-Traumeel-Homeopathic-Ointm … oz-4-g/42083?l=ru
Отначало мислех, че си въобразявам, че ми помага. Направо не смеех да повярвам, обаче вече съм сигурна - при мен има ефект.
Сега си сложих в кошницата направо тубата:
http://www.iherb.com/Special-Heel-BHI-Traumeel-Homeopathic-Ointm … oz-4-g/42083?l=ru
 и същото на таблетките:
http://www.iherb.com/Heel-BHI-Traumeel-100-Tablets/4506?l=ru
Пробвайте го с безплатната мостричка, ако правите поръчка - може да помогне и на вас.

# 283
Момичета и момчета да споделя набързо: аз съм от тези, с много силните и постоянни болки / особено през нощта/, които не се повлияват почти от нищо-нито болкоуспокояващи таблетки и прахчета, нито от мазила / с изключение на лекото облекчаване от  масажния гел с дяволски нокът и евкалипт/.
Виждам, че и вас много ви боли.
 Преди два месеца в поръчка от iherb си добавих току що пусната безплатна мостричка на това:
Отначало мислех, че си въобразявам, че ми помага. Направо не смеех да повярвам, обаче вече съм сигурна - при мен има ефект.
Сега си сложих в кошницата направо тубата:
 и същото на таблетките:
http://www.iherb.com/Heel-BHI-Traumeel-100-Tablets/4506?l=ru
Пробвайте го с безплатната мостричка, ако правите поръчка - може да помогне и на вас.

Точно днес купих от аптеката мазилото за сина ми, който си навехна леко глезена. Първоначално мислех да взема арника, подходяща за малки деца, но аптекарката ме посъветва да взема Traumeel S, каза, че е по-добро, понеже е комбинация, не само арника. Мазахме 2 пъти досега, ама вече по-спокойно си ходи. Дали е благодарение на мазилото, не мога да преценя...

# 284
  • хасково
Аз си купих ампулите траумел.Посъветваха ме да комбинирам дискус композитум заедно с траумел.Имало по-добър ефект.Така че не се учудвам на добрия му ефект.Следващият път ще си поръчам и мазилото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт