Дискова херния - 4

• 328 364
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • хасково
С почит и уважение за всичкото добро което е сторил приживе. Да бъде светъл пътя му в отвъдното.
Ние ще се надяваме да има достоен последовател! Praynig Praynig
Моля за съвет как се приемат ампулите Траумел в допълнение към Дискус композитум!

# 316
.:.Demi.:.

Загряването води до повишаване на кръвопотока и на увеличаване на обмяната на веществата , на флуиди и други в зоната на притискане и на възпаление. Независимо че може да те боли крайник, местото виновно за това е в кръста или във вратът. Повишената циркулация на потоци в следствие от затоплянето има облекчаващ ВРЕМЕНЕН ефект, до около 20мин. В последствие , отеклите в една посока течности не могат да се върнат със същата скорост обратно и се получава застояване, което невероятно бързо засилва възпалителния процес.
Абсолютно точно - в острата фаза загряването води до приток на кръв, тъканите набъбват и положението се застяга още повече! Но при стари и не обострени проблеми загряването е добро. Аз най-голяма полза съм видяла от тигравата маз - като едновремешните "виетнамско чудо", само че с тигрова глава на капачето. Намазвам се добре веднага щом усетя, че ще ме "стегне" и почти винаги заобикалям "големия проблем", оставам си с едни лееки болки след две-три намазвания. Според мен, много е важно да се раздвижиш внимателно, да не се оставиш да се сковеш!

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 18:08 от Ками_70

# 317
Имам желание да пробвам с " Discus compositum", но за съжаление нямам познати в Германия. Бихте ли споделили как се сдобивате с тях Simple Smile

# 318
до Hors..

Маи се копуват от Heel.com  ..... има и БГ предстажител.

# 319
С почит и уважение за всичкото добро което е сторил приживе. Да бъде светъл пътя му в отвъдното.
Ние ще се надяваме да има достоен последовател! Praynig Praynig
Моля за съвет как се приемат ампулите Траумел в допълнение към Дискус композитум!

Жив е все още човекът,не бива да го погребвате преждевременно.
виж тукСигурно ще се оправи,но едва ли ще може повече да спасява пациенти.Вероятно са му са струпали доста проблеми в последно време и не е бил съсредоточен,знам ли.Така е в БГ. Cry

Траумил аз го мазах с ултразвук.Може и инжекции.Ако го смесиш с Дискуса ще стане множко за една инжекция.Има го и на ампули за пиене.На мен Босвелията(на капсули) ми помогна.
Hors ,ако търсиш " Discus compositum",в Германия е регистриран само този за ветеринарна употреба 5мл.От Германия купуват " Discus compositum N mit kalmia",което е различно.ДК аз лично купувам по И-нет от Англия,където го намерих най евтино.Назад във форума има доста инфо от къде може да се купи.В БГ за съжаление не може да се намери.

# 320
Аз след като се отказах от всякакви лечения за дискова херния  понеже няма никакав резултат, реших  да отида на "Миркоскопска ендоскопия" или "ендоскопски гръбнак" както още го наричат в гр. Варна -(терапията) - следващата седмица..... Прави се от Майкал шуберт - идва от Германия ,  с опит от 4000 операции зад гърба си (ако това изобщо може да се нарече операция понеже става въпрос за 5мм разрез който замества 7см мускулен разрез при класическите "old school" операции ).
Ако някой го интересува да пише във форума , другата седмица мога да вляза и да разказвам.
Успех на всички.

# 321
  • Varna
Аз ще чакам с нетърпение да разкажеш нещо повече за тази процедура.За пръв път чувам за нея.Успех и дано болките ти да се забравят Peace

# 322
  • хасково
 И аз чакам с голям интерес новини от KSRG

# 323
ок ок ... няма проблем ще ви държа в течение  ,  аз чакам с нетърпение да отида понеже не издържам вече с тея хернии.
Микроскопската ендоскопия е метод кадето ти правят 5мм дупка в мускула и влизат с малка тръбичка в която има микроскоп , също нещо като мини скалпел с които режат хернията ,и нещо с което я изсмукват, електроди които пускат импулси за да се спре кръвотечението , става с частична упойка - всичко трае 50мин.
Най-хубавото е 4е понеже не режат - риска от рецидив е много малък .... чуавам че възстановяването отнема 3 дни.

Тоя уред са го изобретили в Германия и консумативите за операцията идват от Германия.
Аз сам от Варна и ще ми го правят в терапията....Аз сам бил там на Дисколиза с озон преди време и мога да ви кажа че всичко е обновено и разполагат с много съвременна техника.

Аааа  тъй и тъй съм тука да ви кажа за озона понеже много хора се чудят .....
или  друг пат че много дълго стана....ако някой нещо го интересува да пита ,  чао засега  и скорошно възсановяване.  Simple Smile

# 324
  • хасково
Кажи за озона,че мисля следващото което предприема да е озона
Ако някой се интересува от Траумел с -ето това намерих
http://www.piluli.kharkov.ua/liter/article/traumeel-musculoskeletal-system/

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 23:09 от tanyaviolin

# 325
  • София
Хайдеее, още един случай - аз! След многогодишни ненужни лечения, най-сетне  се установи, че имам 4 дископатии, 2 от които много тежки + невропатия на долни крайници./ЯМР+ЕМГ/ , протриузии, засегнати коренчета на нерви и притиснати /дано да се изразявам правилно/. За лечение ми предписаха :Тиоридазин - без ефект; Амитриптилин - без ефект; Нивалин по схема - все още не зная, трябва да мине време но нямам големи очаквания. Ще приложа и иглотерапия с ниско честотен ток. Ще пробвам и в Павел баня но есента, ако и това не ми помогне  мисля да се подложа на операция при проф. Габровски, пък каквото ще да става.Ако някой има идея как да си помогна, моля да сподели.Поздрав!

# 326
Ми щом леченията ти са многогодишни и без резултат не виждам как някъкви игли могат да ти помогнат.
Аз все не мога да си обясня как като ти забият игла 2мм в мускула , или пак как минерална вода може да  прибере 1см вкалцирала херния обратно в диска!!! -  ник'ав шанс.

# 327
  • София
KSR-G  и аз нямам представа как игли могат да помогнат, но съм длъжна да опитам всичко, преди да предприема една тежка операция, на която не винаги резултата е добър.
На някои пациенти иглите им помагат, аз лично говорих с такива.

# 328
То и аз бях длъжен да опитам всичко и буквално няколко хиляди лева по-късно все си седя като затворник в къщи.

..... аз лично сам правил 10 процедури иглотерапия и то не при случаен терапевт.Ако тоя дето ти ги прави наистина разбира , наи-много да ти отпусне някоя крампа на мускула , и след туй на другата сутрин пак се почват кризите.  Ако се влачиш от дълго време с дисковата - Акопунктура няма да ти помогне - само си хвърляш парите за нищо.

Трика с дисковата херния е да се погрижиш за нея в начален стадий - тогава традиционните методи наистина могат да проработят ..... ама колкото по-дълго се бавим толкова по-зле става  и затова всички сме тук в bg-mamma опитвайки се да намерим спасение.
Аз лично от четене на толкоз форуми вече ме е страх да не хвана дискова херния и на очите.  Grinning

# 329

Общи условия

Активация на акаунт