Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 491
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм от хората, които отказват да приемат налаганите в тази тема идеи как Ани била астролог и това оправдава грешните и прогнози и същата тази астроложка е ревностно и жестоко промотирана от няколко човека тук...и ако някой случайно напише нещо против нея става лошо и войната започва отново. На мен също ми омръзна отново това да е "темата Ани", не мога и да се съглася, че астрологията е причина за грешните и прогнози и едва ли не клиентите и са виновни, че прогнозите и не са верни - по голяма наглост не бях чела тук. Когато тя не прави верни прогнози това не е ли вид измама? С какво си е заслужила тя парите? Ако вие правите грешки над 50% в работата си колко ли ще се задържите там?

Еми спрете да я коментирате тогава. То всичко се върти около нея и то не от тези, които са доволни от нея.
Вафле, не знам какво четеш, но никой не оправдава въпросните грешни прогнози на Ани с това, че е астролог, що за глупост?
Не съм се консултирала с Ани, т.е. нямам лично мнение, но истериите на някои от вас ми идват в повече.
Няма универсален ясновидец, астролог и т.н. който да се хареса на всички ви. Познаваемостта, правилната прогноза  винаги е 70-80%. Оставям с впечатлението, че някои от вас очакват от тези хора да ги научат как да живеят, защото те сами не могат.
Съмнявам се, че въпросната Ани прави целенасочено грешни прогнози, за да ви вземе парите. Я да си признаят всички потърсили я с ръка на сърцето, колко са я безпокоили за нещо за доизясняване, или по телефон, или по скайп.....без да си плащат допълнително.......Дали Ани ще се задържи в работата си, зависи само и единствено от клиентите и..........а аз съм сигурна, че освен недоволни ще има и доволни(както винаги).......Ясновидците, астролозите, номеролозите не са виновни за вашите проблеми, и това, че не са ви дали сбъднала се прогноза е най-малкият проблем........може би, ако търсех те причината за случващото се в себе си, работите над себе си, четете, образовате се...........ще намерите решение, но повечето търсят лесното........ Crossing Arms

# 76
момичета кажете за леля Искра,преди обяд написах част от разговора ми с нея

# 77
Станимира, ти направо срина всичко с твоя разговор с леля Искра  Mr. Green
Аз съм й звъняла, преди нова година. Говорихме около 15 мин. Малко трудно й разбирах, че тя говори бързичко. Почти не успявах да взема от нея думата, всъщност май не я вземах.
През цялото време ми говореше за миналото и за това каква съм аз. Най-накрая успях да се включа с въпрос за това, за което се интересувах, за отношения разбира се Blush Каза ми точно едно изречение, което съвсем не ми беше достатъчно. Иначе позна за миналото ми и за мен, но аз твърде не се впечатлявам от това.
Опитах да разбера повече подробности за отношенията, които ме интересуват. Тя си повтаряше изречението и това е. След около две седмици пак й звъннах, този път направо питах за отношенията. И като отговор получих пак същото изречение. Не мисля пак да й звъня.

# 78

[/quote]
Вафле, не знам какво четеш, но никой не оправдава въпросните грешни прогнози на Ани с това, че е астролог, що за глупост?
Не съм се консултирала с Ани, т.е. нямам лично мнение, но истериите на някои от вас ми идват в повече.
Няма универсален ясновидец, астролог и т.н. който да се хареса на всички ви. Познаваемостта, правилната прогноза  винаги е 70-80%. Оставям с впечатлението, че някои от вас очакват от тези хора да ги научат как да живеят, защото те сами не могат.
Съмнявам се, че въпросната Ани прави целенасочено грешни прогнози, за да ви вземе парите. Я да си признаят всички потърсили я с ръка на сърцето, колко са я безпокоили за нещо за доизясняване, или по телефон, или по скайп.....без да си плащат допълнително.......Дали Ани ще се задържи в работата си, зависи само и единствено от клиентите и..........а аз съм сигурна, че освен недоволни ще има и доволни(както винаги).......Ясновидците, астролозите, номеролозите не са виновни за вашите проблеми, и това, че не са ви дали сбъднала се прогноза е най-малкият проблем........може би, ако търсех те причината за случващото се в себе си, работите над себе си, четете, образовате се...........ще намерите решение, но повечето търсят лесното........ Crossing Arms

[/quote]

Бравосс!

# 79
Здравейте,
ровейки се във форума намерих положителни отзиви за две гледачки Янка и Здравка от В.Търново от момиче, което отдавна не е влизала във форума, но е пратила на лични координатите на тези, които са и ги поискали. Ако някой има координатите им или отзиви за тях, моля да пише.
Има и друга хвалена Стефка Златкова от В.Търново, ако някой е бил при нея или има инфо нека да сподели.   bouquet

# 80
  • Sofia
Аз съм от хората, които отказват да приемат налаганите в тази тема идеи как Ани била астролог и това оправдава грешните и прогнози и същата тази астроложка е ревностно и жестоко промотирана от няколко човека тук...и ако някой случайно напише нещо против нея става лошо и войната започва отново. На мен също ми омръзна отново това да е "темата Ани", не мога и да се съглася, че астрологията е причина за грешните и прогнози и едва ли не клиентите и са виновни, че прогнозите и не са верни - по голяма наглост не бях чела тук. Когато тя не прави верни прогнози това не е ли вид измама? С какво си е заслужила тя парите? Ако вие правите грешки над 50% в работата си колко ли ще се задържите там?

Еми спрете да я коментирате тогава. То всичко се върти около нея и то не от тези, които са доволни от нея.

Аз пък ви предлагам да си я обсъждате Ани в темата за астрология, тук очевидно много хора не сме доволни от нея и не искаме да се занимаваме с нея повече и да я обсъждаме тук.

# 81
ani27 да кажеш на човек, който е отчаян, вълнува се, не може да спи и е със срината нервна система, да работи над себе си, е глас в пустиня. Да вменяваш вина, че някой не е доволен от Ани, Анелия, Ани_ - също.
Не съм се консултирала с Ани, както казах, отхвълям астрологията за себе си.
Но ми дойде до гуша. Добре, нека да е карма в Бг да е пълно с шарлатани и некадърници, които само прибират парите на хората, просто защото са отчаяни и лековерни. Нека да е карма също, че хората сами мажат филиите на тези самозванци.
Аз вече не играя на тази игра. Проблемите ми, освен работа по себе си, включват и рационални решения. А ако все пак попадна на някое светило, което "познава" и ми ги наниже разни в стил "да палиш свещ пред иконата, че бившия те е зарязал", такъв шамар ще му отвъртя и такъв панаир ще вдигна, че светилото само ще си изгасне. Това пък ще е неговата карма. Simple Smile
Ех, ако имам пари, време за губене и агресия, която нямам къде другаде да изплющя, ще ги обиколя всичките от гилдията - магове, чародеи, лечители, шамани, ясновидци и прочие кръвопийци. И ще ги разоблича до един.
Простете ми за спама.
Аман.

# 82
Наистина атмосферата във форума стана адски тягостна..може и странно да ви прозвучи,но витае в повечето време една отрицателна енергия....Кому е нужно това?Моля замислете се.....всяка една от нас има някакъв проблем...независимо от естеството...Тук сме да споделяме инфо,относно всички тези,които в повечето случаи ни продават напразни надежди......
Преди Нова година истерията бе КАРЛА....забравихме я....сега Ани.....Доволни -недоволни,дайте да запазим добрият тон....Дразнещото в случая относно Ани е....поне от моя гледна точка...че допитвайки се до нея....аз исках да се възползвам от нейните астрологични познания!!!Съгласна съм,че често пъти ние ковем сами съдбата си....но АСТРОЛОГИЯТА...МАКАР И НА 60-70% Е относително точна наука.....Подчертавам аз исках прогноза за бъдещо развитие на неща,коита очевидно са проблемни за мен към момента.....Не се обърнах към нея като към психолог.,а като към АСТРОЛОГ....Ролята на единия и другия е различна.....Не мога да отрека за настоящето ми и за чертите на характера ми бе ...изключително точна,бленувания месец март...като посочен срок  за развитие на дадена ситуация,настъпва с пълна сила ....но,тук идва голямото НО..почти няма индикации за развитие в положителен аспект....а повярвайте,мислите ми през цялото време са били положителни,толкова искам да се случи,това за което мечтая....че не съм стояля в бездействие,напротив..Трудно живеем отговори,които не желаем да получим...но понякога това ни прави много по здраво стъпили на Земята...Аз повярвх,че нещата са такива,каквито се виждат от Звездите....и това ми даде крилца....ноо ето,че настъпва"ЗВЕЗДНИЯТ СРОК" и ще трябва да се приземя..Да може това да е добро за мен...но аз няма как да го разбера в момента...вглъбена съм в проблема...това с разбирането идва на един по-късен етап... за което,разбиране вече помага психолог или друг вид духовна терапия да речем....
Относно Ники Узунов...розова прогноза,особено за тези от нас с проблемните връзки...и пак едни срокове и пак....накрая едно сгромолясване....Не виня никой....най-щастливя човек ще съм....ако прогнозите и на него,и на Ани се сбъднат....но не може да променяме сроковете до безкрай..нали така??Ако познават,да познават....Титулувал си се като Астролог,нумеролог,ясновидец....ами върши си работата...Всеки допуска грешки,но нека са в рамките на допустимото и не с цената на продадени напразни надежди...Дълъг стана поста ми..приключвам!
Моля дайте шанс да коментираме и други лица,освен обичайно заподозряните... Simple Smile

# 83

Няма универсален ясновидец, астролог и т.н. който да се хареса на всички ви. Познаваемостта, правилната прогноза  винаги е 70-80%. Оставям с впечатлението, че някои от вас очакват от тези хора да ги научат как да живеят, защото те сами не могат.

Аз пък ви предлагам да си я обсъждате Ани в темата за астрология, тук очевидно много хора не сме доволни от нея и не искаме да се занимаваме с нея повече и да я обсъждаме тук.

Кифле, пак ли ще играеш на админ?
Ти говорител на тези хора ли си? Те ли те оторизираха.........дълбоко се съмнявам, нещо се вземаш много насериозно. Пускането на нова тема, не ти дава правото да контролираш кой какво да пише в нея....свобода на словото, ако нещо не ти допада, проблемът си е само и единствено твой.
 даниела_, аз съм намерила добрият за мен астролог и ясновидци Wink

# 84
Искам да ви спестя малко пари и нерви. Като разоблича 100% шарлатанин.  НЕ ходете при него.
Това е Ангел от Дианабад , лъже яко хората.. Но който е отчаян се хваща. Много ми го похвалиха едни мои познати и аз разпитах насам натам (дори в някоя от темите по назад) и стигнах до телефона му. Оказа се че познавам някои хора от рода му.. а те всичките си бяха измамници. Отидох и почна да ми говори за квантова физика и пълни глупости които нямат нищо общо с мен. Спестете си пари нерви

Също един приятел е ходил при една баба от Княжево - "леля Цветанка" 100% шарлатанка. Отиваш измисля ти 100 магии че имаш и ходи "да ги вади". Той я е хванал че тя ги държи в ръката си и ги пуска. На различни върпоси от рода на тази магия от кога е? Тя например казва от 3-4 години , а листчето (коеото е пресно написано с арабски букви - уж турска магия) е съвсем като ново и няма как да е пресотяло в тревата без да се скапе. Тя обичала да ходи по манастирите и казвала че там има магии. Ползва личен шофьор и зима и пари за път. Предполагам тарифата е като на Шишо бакшишо.

Повечето хора наистина са отчаяни и са готови на отчаяни действия. Но моят съвет е : МИСЛЕТЕ преди да отидете при някой такъв.
Също не е хубаво да се ходи по ясновидци да ти казват какво ще стане напред във времето, защото ти променяш това което ти е начертано от Бог (или природата , както щете го наречете). От части разбирам ако някой има направена магия и се е разболял от това да попадне на човек дето ще му помогне. Защото това е вид вмешателство,което не е било планирано.  Но пък са адски малко хората които умеят и имат способности. За това е хубаво да се направи черен списък на шарлатаните за да не си дават хората парите и надеждите на някой измамник.

Дано съм бил полезен!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 22:28 от eldereane

# 85
Здравейте момичета! Пак започнахте да се заяждате една с друга Sad Аз пак се включвам по темата Ани. Преди месец писах, че освен при Ани си направих хороскоп и при Адриана Вотей. Двете ми казаха едни и същи неща, но засега при мен се случва точно обратното. Но и двете ми казаха нещо-има важни събития в живота ни, предопределени, които може да се забавят във времето поради нашите действия или бездейстия, но все пак ще се случат. Така че аз не спирам да вярвам и на двете.

# 86
Здравейте момичета, Благодаря че пуснахте тук инфо за Ники Узунов, и аз му писах на емайл и много кратко и точно ми каза, какво да очаквам, нещо което се припокрива и с моите очаквания. Какво ще се случи ще се види занапред. Всяко събитие днес рефлектира върху утрешно събитие, и всеки един човек с думи и действия рефлектира по някакъв начин на поне дузина още хора.
Изгледайте това и ще разберете какво имам предвид:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=71093

затова и понякога има разминавания в прогнозите и това, което ни се случва.

# 87
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!  bouquet
Здраве,щастие,късмет и любов навред!
Само хубави неща да топлят нашите сърца! Hug

# 88
червено-за радост,любов и за страст
до бялото-чистото слагам.
нека с усмивка да грее лицето
и с много любов да пламти сърцето!
честита баба марта на всички ви! Hug

# 89
Това е последният репортаж от разследването на ''Господари на ефира''- ''Врачка- златотърсачка''

http://vbox7.com/play:9679db21

Общи условия

Активация на акаунт