Еми спрете да я коментирате тогава. То всичко се върти около нея и то не от тези, които са доволни от нея.
Не съм се консултирала с Ани, т.е. нямам лично мнение, но истериите на някои от вас ми идват в повече.
Няма универсален ясновидец, астролог и т.н. който да се хареса на всички ви. Познаваемостта, правилната прогноза винаги е 70-80%. Оставям с впечатлението, че някои от вас очакват от тези хора да ги научат как да живеят, защото те сами не могат.
Съмнявам се, че въпросната Ани прави целенасочено грешни прогнози, за да ви вземе парите. Я да си признаят всички потърсили я с ръка на сърцето, колко са я безпокоили за нещо за доизясняване, или по телефон, или по скайп.....без да си плащат допълнително.......Дали Ани ще се задържи в работата си, зависи само и единствено от клиентите и..........а аз съм сигурна, че освен недоволни ще има и доволни(както винаги).......Ясновидците, астролозите, номеролозите не са виновни за вашите проблеми, и това, че не са ви дали сбъднала се прогноза е най-малкият проблем........може би, ако търсех те причината за случващото се в себе си, работите над себе си, четете, образовате се...........ще намерите решение, но повечето търсят лесното........