Астролога, който аз ползвам няма никъде реклами в нета, клиентите и са от доволни хора......... но доста време ще почакате за хороскоп или консултация, защото няма време жената, и цената не е символична, както при Ани, за подобни услуги

Две от жените , чийто ясновидски способности използвам нямат определена тарифа, и двете са ми разказвали как са започнали, гледали са на приятели, а после хората сами са идвали.Нямат реклами.....не ме питайте на лични, няма да споделя координатите им, прекалено ги уважавам. Вече са пенсионерки жените, но едната работеше, докато и гледаше, познавам я от над 10г...такава лучница е при нея, няма време за нищо, защото хората непрестанно и звънят или по телефона или на входната врата.......докато работеше се чудеше, как да комбинира нещата, защото хората стояха пред вратата и.
Няма нищо случайно в живота, вместо да се настройвате веднага агресивно и негативно към съответният ясновидец, че не ви е решил проблема, се замислете какъв е урока, който се опитва да ви даде живота, ако го усвоите и се постараете да потърсите причината в себе си, може и чудото да стане. Четете, хора!
Ами като не са богове и грешат защо не си признаят. А се обръщат към теб и казват ама ти го измени и за това не стана както ти казах. А и отивам да ми констатират събития, а не да ми решат проблеми... за тях си има д-ри, институции и т.н. Разбра ли ме? Че при ясновидец не сме отишли да ни реши проблема, а да ни предскаже предстоящи събития като за тях си дерзаем сами... но ако е със способности изявяни и в обратна посока да вървим от предсказаното, то пак ще стане..
ani27:
1. като познаваш такава добра ясновидка защо не ни кажеш да се възползваме от нейните услуги?
2. Като не си ходила при твоя AstroIdol Анелия Лечева, как така изказваш мнение.
3. Щом си на ТИ с астрология, може да ти съберем пари и да отидеш да си тестваш твоя AstroIdol Анелия Лечева и да си дадеш субективното мнение!?
4. Защо пишеш във форума за взаимопомощ като си пазиш за себе си добрите ясновидци и то егоистично? Това е нещо като аз да познавам добър лекар и ти имаш нужда от него аз да не ти споделя неговите координати. Но виж след твоята егоистична постъпка (не споделяш добър ясновидец) ще ми е приятно да тъ гледам как се гърчиш.
Желаещи да се включат като публика?
1.Темата е за споделяне на лично мнение и впечатления, не непременно за взаимопомощ, прекалено много харесвам и уважавам въпросните хора, с които се консултирам, за да ги споделя с вечно недоволните потребители от темата

2. Изказвам мнение относно въпросната Анелия, защото тя е астролог, доста от хората не са запонати с науката и изказват мнение неподготвени, астролога чете и тълкува картата, не ПОЗНАВА
3. Благодаря за офертата, но си имам астролог, с който се консултирам, дори онзи ден говорих с нея. Казва се А. Вотей, цените и за хороскоп са доста по-високи от на Анелия, чийто са символични за астроуслуги. Прекалено съм доволна от Вотей, за да експериментирам с нейни колеги

4. прекалено много харесвам въпросните хора, за да ги споделям с вечно недоволните в този форум, пазя си ги егоистично за себе си, за да не им направя лоша услуга с клиенти, като вас.
Относно лекарите не ме впечатляваш, можеш да ми разровиш постовете ми и да разбереш защо, после ще приема извиненията ти

даниела_, не искам да съм жестока, не го пожелавам на никоя майка, но и смъртта на дете е карма, съдба, и се е случило, заради урок, който е трябвало да бъде научен, какъв не мога да конкретизирам. Малко преди да се прероди човек е избрал житейският си път, всички трудности и проблеми, които да му се случат, за да израстне духовно.......личното ми мнение е, че дори и подобна негативна случка е избор на душата и става с нейното съгласие преди да се прероди, Господ не ни предлага изпитания, с който не можем да се справим. Съжалявам за случилото се, мога да ти препоръчам астролог, който прави и регресии, не съм ползвала услугите, но ми беше препоръчан от човек, чиито постове уважавам.
ani 27 аз също си правих хороскоп при Адриана Вотей през януари тази година. Всичко, което ми каза се припокрива с прогнозите на Ани, но знаеш ли какво, ами не познаха. Нещата се развиха точно в противоположна посока и няма никакъв шанс да се случи това, което ми казаха. А ако някой се интересува от координатите на Адриана Вотей да ми пише на лични, аз няма егоистично да си ги пазя.