През цялото време не й спира устата да говори, изсипва се такъв водопад от думи, че ако беше вода, ако не си добър плувец, да си се удавил! накрая й хвърляш някакви пари, като на въпроса КОЛКО, получаваш неопределен отговор, но ако имаш неблагоразумието да й повярваш и й оставиш 5 лева например, ти се вдига луд скандал, защото с тях не могло разбираш ли да си купиш и една кутия цигари!!!! Та такива ми ти работи! Успех на всички пътешественици и природолюбители до Яворница, ако не ми вярвате, поне ще се убедите сами!!!
Абе момичета, отново забравихте за добрия тон!
, ми премахнаха лекарствата, които взимах, защото направих алергия!! Божидар ми беше казал, че изледванията ще са ми ОК и че ЛЕЧЕНИЕТО ми е абсолютно правилно, като не пропусна да ми каже, че преди искренно се бил притеснил за мен!!! Така, ама нали ми спряха лекарството, поради алергичната реакция! И изведнъж като светкавица ми мина днес през главата, че ТОЙ Е ВИДЯЛ И ОДОБРИЛ МОЕТО ЛЕЧЕНИЕ, КОЕТО АЗ САМА СИ НАЗНАЧИХ!!!!!! А това беше преди месец и половина, когато случайно ми попадна една книга за един японски професор -Ниши - и започнах по неговата система на упражнения и контрастни душове! Ами да! Това е видял Божидар и това ми каза, а аз изобщо не стоплих, че говори за моето лечение, което сама си предписах! Е, резултатите са налице! Прекрасно е да се усмихваш!
Така че, ако имате възможност, направете си консултация с него! Взима 20 лева! Ако питате за някой друг - трябва да му занесете снимката и това ще ви струва още 10 лева! Успех момичета и престанете с отрицанието и негативите! хайде лека!
Препоръчани теми