Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 745
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Някой свързвал ли се е с Ники Узунов по телефона, а не само чрез въпрос във форума? Как протича разговора с него-дълго ли те държи на телефона /все пак е импулсен, което е разбираемо, не може само безплатно да отговаря във форума/, по принцип кога е удобно да му се звъни и трябва ли да му се даде предварително някаква информация?

# 346
Ники има и телефон, който не е импулсен. И не те държи дълго на телефона.
Аз не съм спазвала някакви определени часове, когато му звъня. Ако не е удобно, предполагам няма да вдигне.
Относно сроковете - при мен има още време, но като цяло всички ясновидци не указват точното време.

# 347
Моля ви, за мнения относно Зарифе от Яворница.

# 348
  • София

И дали може по телефона?

# 349

И дали може по телефона?
Мнението ми за Зарифе от Яворница е твърдо НЕ! По телефон не може, прави ритуали, при които трябва да присъства лицето на място, да не говорим, че освен присъствие е необходимо да покаже и някакви спортни умения, свързани с прескачането на препятствия /шегувам се не са препятствия, а някакви нейни си амулети, които трябва да прескочиш, след това ти дава да пиеш три глъдки вода от чешмата, но с няколко въглена и конец от дрехата ти!!!/ Joy През цялото време не й спира устата да говори, изсипва се такъв водопад от думи, че ако беше вода, ако не си добър плувец, да си се удавил! накрая й хвърляш някакви пари, като на въпроса КОЛКО, получаваш неопределен отговор, но ако имаш неблагоразумието да й повярваш и й оставиш 5 лева например, ти се вдига луд скандал, защото с тях не могло разбираш ли да си купиш и една кутия цигари!!!! Та такива ми ти работи! Успех на всички пътешественици и природолюбители до Яворница, ако не ми вярвате, поне ще се убедите сами!!!  bouquet

# 350
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
пиша пак по отношение на ЕМИЛИЯ- на въпросите за моята професия-тя позна, че се занимавам с финанси и компютри! Е, КОЕТО Е ИСТИНА-НЯМА КАК ДА СЕ ОТРЕЧЕ-винаги искам и казвам истината!
Както    и по отношение на отговорите за мъжа ми -...вече по горе писах...тогава не беше  познато.

# 351
Уважаема di_t , Емилия е писала че не е ясновидка съвсем точно. Отностно прословутите яйчници ,за които толкова се впрягате , да бяхте написала за кого питате първо за мъж или жена , .......ами много е просто като не са яйчници ще са тестиси .....,освен  това Емилия ви е казала  "доверете се на лекарите" и се "успокойте "  ето това трябва да направите , а не да пишете за това че мъжете нямали гинекологични проблеми ....... избягвам да пиша и споря  , но .....понякога не се сдържам.

# 352
Опаааа, някои пак се изпуснаха..........!  ooooh! Абе момичета, отново забравихте за добрия тон!
Искам да ви споделя за Божидар нещо! вижте ми стари постове за него, няма да се повтарям! Но, колкото и да не беше словоохотлив последния път, като бях при него - каза само 3-4 неща, но всичките 1:1! След изследването, което си направих /благодаря ви момичета за подкрепата и искрената ви радост!!!/  Hug , ми премахнаха лекарствата, които взимах, защото направих алергия!! Божидар ми беше казал, че изледванията ще са ми ОК и че ЛЕЧЕНИЕТО ми е абсолютно правилно, като не пропусна да ми каже, че преди искренно се бил притеснил за мен!!! Така, ама нали ми спряха лекарството, поради алергичната реакция! И изведнъж като светкавица ми мина днес през главата, че ТОЙ Е ВИДЯЛ И ОДОБРИЛ МОЕТО ЛЕЧЕНИЕ, КОЕТО АЗ САМА СИ НАЗНАЧИХ!!!!!! А това беше преди месец и половина, когато случайно ми попадна една книга за един японски професор -Ниши - и започнах по неговата система на упражнения и контрастни душове! Ами да! Това е видял Божидар и това ми каза, а аз изобщо не стоплих, че говори за моето лечение, което сама си предписах! Е, резултатите са налице! Прекрасно е да се усмихваш!  Simple Smile  Така че, ако имате възможност, направете си консултация с него! Взима 20 лева! Ако питате за някой друг - трябва да му занесете снимката и това ще ви струва още 10 лева! Успех момичета и престанете с отрицанието и негативите! хайде лека!   bouquet

# 353
 di_t, колко пъти ще ни пускаш и ще ни казваш за Емилия ,че е объркала, ако може така да се каже, защото въпроса е подвеждащ ?
Как не разбра, че тя не е ясновидка?
Самата Емилия написа отговор и то доста добре обясни каква е, защо ни занимаваш с твоите глупости?
На всяка страница ни копирай мнението си, че ние сме малоумни и забравяме. Що за простотия е това? Как не разбра, как не си напрегна малко мозъка да прочетеш нещо ами ни занимаваш с твоите глупости. Колкото и кал да хвърляш срещу Емилия няма да ти помогне, хората са доволни от нея, тя не е ясновидка, а много добре разчита картите Таро.  Тая българска черта да оплюеш някого, винаги да минеш метър и да не платиш не може да се изкорени. Много от съфорумките призовават за добрия тон и, че тук сме да си помагаме, но като има една , две като това човеченце което търси зрелище тона става наистина нетърпим.
Наистина трябва да се намеси администратора , това е умишлено и не сме длъжни да четем на всяка страница за мъжът на : di_t и за нея едно и също.
Като си голямата работа плати си и иди се консултирай ,а не да търсиш безплатни сайтове и форуми и после си много недоволна.

# 354
Момичета,защо вече не успявам да намеря форумът,където отговаряше Ники Узунов?
Аз ли нещо не съм в час или им е изтекъл срокът?
Благодаря!
Ако знаете как да се свържа с него-пишете!
Лека вечер!

# 355
Здравейте! Тъкмо се регистрирах тук. Привлече ме темата. Да кажа малко за мен. Занимавам се с Таро от 5 години. Изчел съм доста, изучил съм множество книги на тази тематика, сам съм се учил. Ако някой иска мога по приятелски и за удоволствие да му гледам. Това ми е хоби. Пишете.
Да уточня, че не искам абсолютно нищо в замяна.

# 356
И данни не ми трябват просто въпрос. В Таро не се използват никакви лични данни, нито имена, нито рожденни дати и каквито и да е било други.

# 357
Ок, mr.morrison.
Бихте ли погледнали личния ми живот? Не е нужно да ми пишете лс, направете го тук, в темата. Веднага ще кажа дали имате дарба.
Благодаря Ви предварително.

# 358
В сряда ще имам пак консултация с Анелия и ще ви кажа дали се припокриват прогнозите и от януари.А за другия месец съм решила  да си направя хороскоп при Адриана Вотей.Малко е скъпичко,но явно си заслужава.

# 359
В сряда ще имам пак консултация с Анелия и ще ви кажа дали се припокриват прогнозите и от януари.А за другия месец съм решила  да си направя хороскоп при Адриана Вотей.Малко е скъпичко,но явно си заслужава.
Ти хубаво си решила, но говорила ли си с Вотей, защото не става от днес за утре, доста е заета, и понякога  дългичко се чака.

Общи условия

Активация на акаунт