Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 646
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро  Simple Smile
някой скоро да е ползвал услугите на тази жена eli marinova <marynely@abv.bg>, защото й и писах на мейла, каза че може кратък въпрос, но това , което ми отговори не ме харесва и затова питам нещо актуално има ли за нея.

Аз писах скоро за нея.Прогнозата беше като на останалите на които съм писала, но е добре да се чуеш с нея ако искаш. Аз го направих на импулсния телефон и доста добре обясни за какво става въпрос. Мога да кажа, че  се ориентира сама без да й казвам кой знае какво за ситуацията. Но сроковете на всички са различни с изключение на Анелия и нейните са с един и същи период.

А сбъдва ли се казаното от нея?

# 466
Добро утро  Simple Smile
някой скоро да е ползвал услугите на тази жена eli marinova <marynely@abv.bg>, защото й и писах на мейла, каза че може кратък въпрос, но това , което ми отговори не ме харесва и затова питам нещо актуално има ли за нея.

Аз писах скоро за нея.Прогнозата беше като на останалите на които съм писала, но е добре да се чуеш с нея ако искаш. Аз го направих на импулсния телефон и доста добре обясни за какво става въпрос. Мога да кажа, че  се ориентира сама без да й казвам кой знае какво за ситуацията. Но сроковете на всички са различни с изключение на Анелия и нейните са с един и същи период.

А сбъдва ли се казаното от нея?

Има още време. Не мога да кажа,но тя не е ясновидец.

# 467
  • София

а каква е ?

# 468
  • София
Вчера говорих с Малина то Пловдив - коленно противоположно изказване  от това на Ники Узунов, леля Искра, Силвия Никифорова - за нещо лично и семейно и не беще много с дра слово. Някой има ли актуално за нея?

# 469

а каква е ?

Ами освен картите таро, тя е нумеролог. Може и ясновидец да е, но тя при мен смяташе числата от рож. ми дата.На лична консултация по скайп ми каза 40.00лв около час, час и половина е разговора. И аз затова реших да звънна на имп.телефон, говорих ме няколко мин. Но каза откъде идва проблема и кога ще се реши. Надявам се да познае.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 10:49 от dobreva1

# 470
Коя е Силвия Никифорова?

Ако не можете да отваряте линка към руския сайт, който пуснах - опитайте да го отворите с друг браузър.

# 471
  • София
Коя е Силвия Никифорова?

Тя приема в град Перник, мисля, че в кв Изток телефона й е 0898408305. Ако някой звънни или ходи моля за мнение.

# 472
  • София
Опитвам се да отворя този сайт www.mag.eli.org,, но не става. Има ли тел тази жена?

# 473
  • София
Опитвам се да отворя този сайт www.mag.eli.org,, но не става. Има ли тел тази жена?

Май тази се рекламираше в предишни теми и изведнъж,след като бе разкрита се появиха проблемите със сайта и.

# 474

Напиши твоето таро и като влезеш вътре най долу има телефон

# 475
Здравейте!За първи път съм в този форум.От това,което четох до сега виждам,че пак си има доволни и недоволни-като при всяко дискутирано нещо.На ясновидки съм ходила и не съм оставала особено очарована,освен от една жена,която четеше на коран.Имахме една близка приятелка,която се свързваше с водачите й и като зададеш въпрос тя казваше точно какво чува,на много хора помогна с много странни неща-например за едно дете,което се напикаваше,чу че техните трябва да вземат вода от един кладенец край селото и да сложът клонче от дрян за 1 нощ във водата,после детето да я изпие и като го направиха детето спря да се напикава.Всички неща който казваше бяха странни,но пък изцеляваха.За наше голямо съжаление жената почина-мир на праха й:( А що се отнася до астрологията-много зависи до колко астрологът при когото сте до колко е запознат с материята,а особено ако ползва астрологична програма за изчисляване-вероятността да сбърка е огромен.Познавам една астроложка,която повече от 10 години се занимава и изучава науката и всичко смята на ръка и дори и да й дадете грешен час на раждане-засича точния,нещо което една програма да направи е...Предсказвала е събития в бъдещето до такава степен като на един мъж го предупреди на един определен ден да не пуска детето си навън,че има много висока вероятност от инцидент с краката си,само че той не си бил у тях,майка му го пуснала да купува нещо и имало и буркани,като се прибирал изкочила кола и го блъснала и краката му бяха нарязани...на една жена от данъчното пък й предсказа кариерно развитие и пътуване в чужбина,загуба на близък и досега като вземе ефемеридите и който е при нея само гледа и слуша.Така че това което знам от нея и хората,които са си правили хороскопи при нея-точноста зависи много от знанията на астролога.Гледала съм как се изчислява един хороскоп и се засичат планети и всяко нещо значи едно,но при наличие на друго си променя значението,при трято става друго и ако не се гледа всяко засичане и значение на аспекти,възли и домове има грешки.  Та моето мнение е такова,виждала съм и неини колежки как правят хороскопи и малко са толкова добри,а повечето си цъкат програмката и прогнозата излиза автоматично и ви я дават,ама и сами се сещате до колко една програма е точна и предвидлива,защото това не е просто да зададеш координатите и готово.трябва да има размисъл и съображение.

# 476

Май тази се рекламираше в предишни теми и изведнъж,след като бе разкрита се появиха проблемите със сайта и.
Телефонния й номер е закрит, писах й на мейла - отговори ми че вече не се занимава с ясновидство, да потърся друг  Peace

# 477
Здравейте...включвам се да споделя мнение за Ели Маринова...от началото на декември се консултирам с нея...Имала съм поне 4-5 телефонни разговора ..Смятам че,има добри познания за Таро и странно поне за мен нумерологично изчисление....Ако има проблем ...той се състои в това,че всеки път "вижда"различен изход на ситуацията,за която питам...Съгласна съм,че картите са различни ...,но как да се ориантирам аз..какво ще стане или няма да стане....Да времето ще покаже...,но все пак ooooh!

Разминава се и с прогнозата на Емилия...,както е на друга Таро хвърлячка....

Каша ...за пореден път го казвам....консултациите объркват още повече...и отдавна знам,че съм пристрастена ...нон стоп търся нова и нова...Безумие SadНо избора го правя аз,никой не ме кара насила Cry

# 478
Здравейте...включвам се да споделя мнение за Ели Маринова...от началото на декември се консултирам с нея...Имала съм поне 4-5 телефонни разговора ..Смятам че,има добри познания за Таро и странно поне за мен нумерологично изчисление....Ако има проблем ...той се състои в това,че всеки път "вижда"различен изход на ситуацията,за която питам...Съгласна съм,че картите са различни ...,но как да се ориантирам аз..какво ще стане или няма да стане....Да времето ще покаже...,но все пак ooooh!

Разминава се и с прогнозата на Емилия...,както е на друга Таро хвърлячка....

Каша ...за пореден път го казвам....консултациите объркват още повече...и отдавна знам,че съм пристрастена ...нон стоп търся нова и нова...Безумие SadНо избора го правя аз,никой не ме кара насила Cry
Отговора е елементарен.
Картите от подредбата се променят, т.е. и тълкуването, защото и изборите и ситуацията се променят, няма нищо странно.

# 479
....Съгласна съм ....но до някъде....

Всеки път задавам един и същи въпрос....ВСЕ ПАК  newsm78..ЯВНО вече съм отишла далеч  под ЕЛЕМЕНТАРНОТО Sad....Логика няма...Някой от Вас като почнат да разсъждават и да  обясняват.....не искам да "ругая" нито една ТАРО ХВЪРЛЯЧКА ..напротив...просто споделям мнение...При Емилия например за интервал от един месец и няколко дни .....нещата не се бяха променили....

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 23:24 от feq_feq

Общи условия

Активация на акаунт