AVON и ORIFLAME - размяна на продукти

• 97 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Момичета, разменям джапанки 38/39 номер, чантата и туниката на цветя срещу запечатани Far AWay, Incandessence, Avon SEnsuelle или за някой от първите 2 парфюма и очила Ombre. Ако някой има някакви предложения да пише на лични.  Hug

# 467
Здравейте, разменям Amber Elixir Night, пръскано е малко, около 5 от 50мл. Търся си Incandessence от Avon, както и зеленото портмоне Avaron.
Вече не търся Incandessence, но все още разменям Амър Найт и нежна грижа кокос и бадем!

# 468
Момичета, разменям джапанки 38/39 номер, чантата и туниката на цветя срещу запечатани Far AWay, Incandessence, Avon SEnsuelle или за някой от първите 2 парфюма и очила Ombre. Ако някой има някакви предложения да пише на лични.  Hug
Вече е уговорена размяната. Успех на всички! Hug

# 469
Момичета разменям Суфле с китайски жен шен -не е ползван,нов е,но от една страна открехнах хартийката за да го подуша,също така разменям крем за лице на Солюшънс Perfect Tone day - brightening cream spf 20 ,ползван е няколко пъти,но си е пълен до горе.Нещата са ми от предишния каталог.

# 470
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Приемам на лични предложения за размяна във Варна на . Може за някой от съмър уайтите или нещо друго.
Парфюмът е само пробван веднъж!!!!!

# 471
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам неотворен оранжев Самър уайт, ама хич не се вмествам в условието "Варна".

# 472
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз имам неотворен оранжев Самър уайт, ама хич не се вмествам в условието "Варна".
мисля, че е възможна сделка!

# 473
Разменям запечатана Златна рокля, търся нови кремове Дженикс ,Платинум  или нова пудра LUХE.

Не търся продукти от сериите Naturals,Avon Care и ползвана декоративна козметика.

# 474
Линковете към Продавалник не са разрешени в темата.

# 475
# 476
Здравейте, момичета Hug , разменям:
Парфюм и мини парфюм Only Imagine... - нови , Спирала Infinitize, Спрейове за тяло Incandessence и Riviera Goddess също нови неотваряни.

# 477
  • София
Разменям парфюм Only Imagine и спирала Infinitize - нови неотваряни.

# 478
Момичета, търся очила Ombre, ако на някой са му излишни.

# 479
Здравейте,  имам за размяна парфюмчета Volare - пробван с кутийка, Volare Magnolia - от него да липсват евентуално 1-2 мл. Интересува ме предимно бяла козметика.

Общи условия

Активация на акаунт