AVON и ORIFLAME - размяна на продукти

• 97 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • на североизток от Рая
a.l.e.n.a , благодаря, че се отзоваваш, но аз търся точно този, който съм показала.

Лентичката ти много ме радва. Безпроблемно да минава всичко! Hug

# 556
Търся портмоне Sabella - синьо.

здравейте ако не сте си намерили аз имам Simple Smile

Благодаря Ви, намерих си, но е много непрактично портмоне!

# 557
  • в 1001-та нощ
Мерси Нели   bouquet Успех в търсенето  Peace

# 558
  ползвана 2 пъти с  друга четка

подхранваща.ползвана с друга четка.останало около  1/2

цвят:червена малина.глосът  го няма,а червилото е около 3/4,но всичко е ползвано с четка.никога не нанасям червило директно от него!

колкото и да ми е любимо червилото трябва да го дам,защото ми е в повече Cry слагано само с четка.с уголемяващ ефект.

+4 теста за определяне на типа на кожата

отворена съм за всякакви предложения

# 559
Разменям бронзиращите перли на Avon
Скрит текст:
. Ползвала съм ги за контуриране 2 пъти с четка. Не съм ги пипала никога с пръсти. Стоят матово, без частички на дневна светлина. В срок на годност са, без картонена опаковка.

както и перлите Dancefloor Diva
Скрит текст:
. Също нямат картонена опаковка, ползвани са веднъж. Цветът е фин воал през деня, на изкуствена светлина имат малки нежни червени блясъчета.

Не търся нищо конкретно. Ще се радвам да обсъдим предложенията.

# 560
Здравейте ,разменям  TTA Today  /с кутия пръснала съм веднъж да усетя аромата/ като си търся City Rush и мултиф.чанта Jessie

# 561
  • София
Търся :   Wonder lash dramatize  на Oriflame - нова.

http://www.bangla.pl/zdjecia-oriflame-wonder-lash-dramatize-masc … zes-up37022-1.htm

Имам какво да предложа за нея от AVON, предпочитам лична среща с представители от София.

Предлагам : размяна -  Джапанките 38/39, чантата и пончото за плаж / целият комплект, нови, не са вадени / - за  TTA Today - нов.

# 562
ОRIFLAME четка за коса / топиране  
 Avon cuticle balm - ползван няколко пъти
Avon color trend lipstick - pink holiday  -   ползвано 3-4 пъти   , Avon lipstick - cappuccino  -   ползвано около 10 пъти
Четка за пудра  Avon
Avon бронзиращи перли - ползвани
Oriflame - Midnight Pearl

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 15:19 от RuMoni

# 563
  • София
Здравейте момичета,

Предлагам за размяна AVON Today Tomorrow Always - Today 30 ml - ползван три пъти. На снимката се вижда реалното количество.
Скрит текст:
Търся сходно количество Eclat, Eclat Weekend, Love Potion или Grace на Орифлейм.
Предпочитам размяната да е в София.

Разменен

# 564
  • Стара Загора
Обновявам:

- 2 червила от серията Ultra Color Rich (новата) - Dream Fushchia (поръчана по невнимание) и Twinke Pink

Не са разпечатвани.
Ето тук снимки на Фуксията
http://www.therebelsweetheart.com/2013/08/pucker-up-avon-ultra-c … -lipstick-in.html

Както и тук на светла кожа
http://www.irecommend.ru/content/uchityvaya-vse-tverdaya-4-foto- … tolko-vyderzhite# (Кремовая Фуксия)

Реални снимки (на последната съм аз с Twinkle Pink, а отвореното е на приятелка):
Скрит текст:

Не търся нищо конкретно, бих разменила за по-ярко, тъмно червило или друг продукт.

И тези неща, нови (неотваряни):

# 565
  • София
Имам за размяна гел за бръснене Skin So Soft (soft$smooth moisturising)
Скрит текст:
и крем за ръце Panet Spa с минерали от мъртво море
Скрит текст:

# 566
  • Стара Загора
Обновявам:

- 2 червила от серията Ultra Color Rich (новата) - Dream Fushchia (поръчана по невнимание) и Twinke Pink

Не са разпечатвани.
Ето тук снимки на Фуксията
http://www.therebelsweetheart.com/2013/08/pucker-up-avon-ultra-c … -lipstick-in.html

Както и тук на светла кожа
http://www.irecommend.ru/content/uchityvaya-vse-tverdaya-4-foto- … tolko-vyderzhite# (Кремовая Фуксия)

Реални снимки (на последната съм аз с Twinkle Pink, а отвореното е на приятелка):
Скрит текст:

Не търся нищо конкретно, бих разменила за по-ярко, тъмно червило или друг продукт.

И тези неща, нови (неотваряни):

Добавям и нов околоочен гел

# 567
Аз разменям чисто нов Rose of Dreams на Орифлейм, само за друг парфюм от подобна категория

# 568
  • Стара Загора
Разменям тези 6 део спрея:

Срока им по опаковка е изтекъл, но аромата грам не се е променил. Държани са на хладно и тъмно, а знаете че по този начин се запазва значително по-дълго от упоменатото на продукта. Току що пробвах всеки един. Peace Дори имам парфюми, които са на същите години, а са с леко променен аромат. Тези са като току що отворени.

Единствено зеления и червения съм ползвала повече. Зеления е може би малко по-малко от половината, а червения е половин. Останалите да са ползвани по веднъж или само пробвани, на практика нови. По мое смутрение са сравнително трайни за дезодоранти и са си направо като EDT/EDP, ако сравнявам с някои аромати на марката.
Всички са приятни и ги харесвам много, но не ги ползвам и само ми шарят шкафчето. Laughing

Бих ги разменила всички за една ТВ, по-удобно ми е да ги изпратя накуп.
Харесвам Only Imagine напр, както и Rare Sapphires. Peace
Не отказвам и моливи Супершок в цветове - Plumful & Cobalt (MegaImpact).

Душ гелове, спрейове, пяни за вана не търся, че съм се заринала. Peace

# 569
Търся пръстен от бижутата на Ейвън, размер 6 или най-много 8. С голям камък или от тези с малките цветни камъчета. Много ми харесват пръстените им, но никога не съм ги пробвала.
За размяна предлагам:
 - TTA Amour от Ейвън, пръскан много малко, с кутия
 - Felicity by Oriflame - нов без кутия
 - Pur Blanca от Ейвън, бял -  пръскан много малко, също с кутия
 - тоник Pure Nature с боровинка и лавандула от Орифлейм, нов
 - ексфолираща глина Шведска Спа терапия от Орифлейм, нова
 - крем за ръце Бразилски ядки от Орифлейм, нов
 - крем за ръце от серията с розите, нов

Общи условия

Активация на акаунт