AVON и ORIFLAME - размяна на продукти

• 98 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, имам за размяна Парфюм Сити ръш 1/2, парфюм Малка Бяла Рокля само пробван, Томороу липсват 5мл., Тресел неотварян, Спотлайт само пробван, Маска за лице с жен-шен нова, Пяна за вана диня нова.

# 691
  • София
Разменям следните неща:

Червило Color Trend Melondrama, използвано два пъти:
Скрит текст:
Червило Wild Plum, използвано два пъти:
Гел за бръснене Skin So Soft (soft$smooth moisturising) използван един път:
Скрит текст:
Крем-суфле за тяло с африканско масло от шеа и шоколадови трюфели, използвано 6-7 пъти:
Скрит текст:
Снимките са от интернет.

Търя комплекта бижута от стр.108 (пеперуда, водно конче, слънчогледи) и други неща Simple Smile

Добавям за размяна околоочен крем с черен хайвер Planet Spa, използван 4-5 пъти:
Скрит текст:
Още:

Крем за лице Planet Spa с екстракт от черен хайвер, използван малко:

Спрей за тяло Naturals с аромат на портокал и джинджифил, малко по-малко от половината:
Скрит текст:

# 692
разменям часовник на авон Eleni Hug

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 10:39 от happy86

# 693
Здравейте, имам за размяна Парфюм Сити ръш 1/2, парфюм Малка Бяла Рокля само пробван, Томороу липсват 5мл., Тресел неотварян, Спотлайт само пробван, Маска за лице с жен-шен нова, Пяна за вана диня нова.
Сити ръш разменен Peace

# 694
Разменям нови непробвани палитри Jeans & Berry Love.
Скрит текст:

Запечатан Only Imagine 50 ml

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 20:36 от ФЕЯТА

# 695
http://sunnyta8730.snimka.bg/family/razmeni.264276

- Шампоан против пърхут Ducray - използван е два или три пъти - пълен е до горната част на етикета.
- Червило Revlon - Cherries in the snow - използвано два пъти - колкото да се уверя, че въобще, ама въобще не ми отива. Разменям го със свито сърце. Цвета асам по себе си е разкошен - запазена
- Половин опаковка прозрачна пудра Ben Nye - от опаковката е отсипана половината пудра, не е ползвана от тук - запазена
- Прозрачна пудра Oriflame Studio Artist - чисто нова - не знам за кой дявол отлепих предпазната лепенка, но като я изпращам ще залепя тиксо, за да не се разпилява - запазена
- Червило на Avon Colour trend - Lolita - използвано два пъти.
- Трите пени за вана на Avon - нови, запечатани с фолио под капачката.
- Палитра на Catrice Absolute Nude - използвана два или три пъти- запазена
- Чисто нов неотварян черен молив за опушен грим Avon Jilian Dempsey.

Давам линк към целия албум с размени, защотo се интересувам и от:
парфюми: Sensuele, In bloom, U by Ungaro Fever, Christian Lacroix, Herve Ledger, червила Бижу на Ори и други. Предлагайте смело, ще отговоря на всяко съобщение.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 14:26 от SUNNYTA

# 696
Някой е изтрил по непонятни причини моето съобщение, ще пусна тогава друга снимка от нета,щом от продавалник снимка не  може. Разменям ето този парфюм на Кристина Агилера http://pjatt.is/wp-content/uploads/2012/12/christina_aguilera_red_sin.jpg липсват от 50мл по-малко от 10мл. Коледен подарък ми е от баща ми ,който много пътува,но имам много парфюми с подобен аромат вече. Разменям го за Тудей или за In Bloom.

# 697
Разменям:
- Perceive Dew (около 40 от 50 мл, мога да изпратя снимка на реалното количество)
- Pure O2 (пръснат 1-2 пъти за проба)

Интересувам се от декоративна козметика без продукти за устни.

# 698
Някой е изтрил по непонятни причини моето съобщение, ще пусна тогава друга снимка от нета,щом от продавалник снимка не  може. Разменям ето този парфюм на Кристина Агилера http://pjatt.is/wp-content/uploads/2012/12/christina_aguilera_red_sin.jpg липсват от 50мл по-малко от 10мл. Коледен подарък ми е от баща ми ,който много пътува,но имам много парфюми с подобен аромат вече. Разменям го за Тудей или за In Bloom.
Разменен

# 699

Търся тази пяна   bouquet

# 700
  Разменям дамски парфюми:

Perceive 50 ml , Premiere Luxe 50 ml , Avon Femme 50 ml, Sensuelle 50 ml , Summer White Sunset 50 ml, Little Black Dress 30 ml- нови и в целофан.

Търся нова, с целофан Малка бяла рокля 50 мл.

# 701
Разменям day dream Mirage Oriflame- 50мл с кутия, пръснато 3-4 пъти за проба.
Скрит текст:

# 702
Здравейте.
Търся спирала запечатана Brown/ Black Aero Volume Avon  , предлагам в замяна спирала Blackest Black Aero Volume или Super Drama Avon запечатани или нещо друго от моите предложения по-горе и на по-предните страници.

# 703
Разменям чантата, портмонето и флашката срещу нови, запечатани дамски парфюми. Чудих се, чудих се, много ми харесват нещата, но не са мой тип.

# 704
as-g, може ли да конкретизираш продуктите, които предлагаш?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт