AVON и ORIFLAME - размяна на продукти

• 98 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета Simple Smile

Предлагам "Today Tomorrow Always Diamond" - 30 ml. пръснат 2-3 пъти с кутийка, "Simply because" - пръснат 2-3 пъти с кутийка, "Divine" (синият) - около 35 мл. от 50 мл. и Луксозен срем за тяло с тайландски лотос - нов, не разпечатван. Мога да разменя и два мои продукта за един Ваш, стига да ми допадне предложението Ви. Не държа на равни количества от разменяните продукти.
Бих използвала Treselle Avon, Delicacy Oriflame, Laugh Often by Reese Witherspoon.
Очаквам предложения Simple Smile

# 91
Е,нека и аз да се запиша в тази темичка.Вчера ми пристигнаха продуктите и си бях поръчала парфюмчето FAR AWAY (от AVON),но определено не е моят тип аромат.Ако има желаещи за него ще очаквам предложения.

# 92
Предлагам incandescence 30 мл, нов, просто е малка опаковка Wink

# 93
  • в.преслав
Аз пък предлагам руж,който в кампания5 беше на цена 5.90лв-розов е.Съвсем нов.Отворих го да го видя,но не ми хареса цвета.В кампания 6 е на стр.54 и е на цена 13.00лв.

# 94
Предлагам от детската серия шампоан и душ гел.

# 95
Хоп и аз тук  Hug тази темичка е нова за мен.
Имам нов Avon Парфюм Perceive 50мл Ако има желаещи за него... аз не търся нищо определено  Peace

# 96
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Търся:

Марсел на Ори.

ПРЕДЛАГАМ
 http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Soft-Musk-9553.html    

крем за очи - 2 броя

премахваща токсините  и стягаща маска с минерали от Мъртво море - 2 броя

луксозен крем за тяло с тайландски лотос

дермабразио Аню - 2 броя -  

останали са 14-15 мл - половината шише, всъщност

Приемам и парфюми от други марки и в малки количества. Не държа единствено на Марсел.
 Все се надявам, че ще има интерес към сергията ми.  Wink

Хубав ден!  Hug

Часовникът и обиците ще си имат нова собственичка.  Hug

# 97

Коригирам Hug

Rare Pearls28-30/50мл ,няма кутийка  

Bond Girl30-35/50мл ,с кутийка (оранжевия)

Enigma Dare to Dream Edition, Oriflame непрозрачна бутилка ,не мога да преценя ,но не по-малко от 40/50мл ,с кутийка

Anew Clinical Eye Lift Pro, Avon20мл ,околоочен крем ,нов ,неразопакован

Love to the fullest by Reese Witherspoon Avon ,нов неразопакован. 

Предпочитам размяна за други аромати от ТТА ,Ungaro,Lacroix.

# 98
# 99
Здравейте момичета Simple Smile

Предлагам "Today Tomorrow Always Diamond" - 30 ml. пръснат 2-3 пъти с кутийка, "Simply because" - пръснат 2-3 пъти с кутийка, "Divine" (синият) - около 35 мл. от 50 мл. и Луксозен срем за тяло с тайландски лотос - нов, не разпечатван. Мога да разменя и два мои продукта за един Ваш, стига да ми допадне предложението Ви. Не държа на равни количества от разменяните продукти.
Бих използвала Treselle Avon, Delicacy Oriflame, Laugh Often by Reese Witherspoon.
Очаквам предложения Simple Smile

Редактирам се:)
"Today Tomorrow Always Diamond" и "Divine" пътуват към новите си собственички  Hug
Остава за размяна  "Simply because" и  Луксозен срем за тяло с тайландски лотос - нов, не разпечатван.
 Simple Smile Grinning

# 100
Някой има ли Today за размяна (нов)? И срещу какво го дава?  Simple Smile

Търся също и лосион за тяло Today - преди го имаше за продажба, н оскоро не са го пускали. Ако някой си го пази в кашончето да свирка. Simple Smile Но ми трябва нов, защото е за подарък.Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 11:31 от slavena80

# 101
  • София
 slavena80, аз имам лосиона. Ще ти пиша на лични.  Wink

# 102
Побут  Heart Eyes

Коригирам Hug

Rare Pearls28-30/50мл ,няма кутийка  

Bond Girl30-35/50мл ,с кутийка (оранжевия)

Enigma Dare to Dream Edition, Oriflame непрозрачна бутилка ,не мога да преценя ,но не по-малко от 40/50мл ,с кутийка

Anew Clinical Eye Lift Pro, Avon20мл ,околоочен крем ,нов ,неразопакован

Love to the fullest by Reese Witherspoon Avon ,нов неразопакован. 

Предпочитам размяна за други аромати, най-вече Gold и In love на ТТА ,,розовия Ungaro,отливки от някои по-скъпи парфюми също са добре дошли Hug.

Добавям Passion Dance , Avon - пръснат само веднъж-http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Passion-Dance-2714.html.
Също и Nuit ,Cristian Lacroix , Avon - 50 мл ,неразопакован,за него искам нещо по-така ,че ми свиди  Laughing - http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Christian-Lacroix-Nuit-13164.html
Бубанка ,за околоочния идеално ме устройват няколко спринцовки   bouquet.

# 103
# 104
ПРЕДЛАГАМ НУИТ ЛАКРОА Ейвън,НЕРАЗПЕЧАТАН 1 бр. и 1 бр.разпечатан -пръскано за проба.  http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Christian-Lacroix-Nuit-13164.html

Предлагам Персийв  50 мл- пръскано за проба 2-3 пъти.Предлагам и Рийз жълтия

Бих заменила Нуит-а за Herve Leger Intrigue или Herve Leger Femme; или за Absynthe

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 06:50 от ФЕЯТА

Общи условия

Активация на акаунт