Защо жените не изневеряват?

• 16 501
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Не е нужно да са идиоти, но и да усетиш пърхането на пеперудите не върви някак си безметежно да литнеш в облаците на щастието като тийнеджър, освен ако съвсем съзнателно не търсиш точно това  Simple Smile

Точно казано! Peace

# 76
"Идиотите" във връзка с линка по-горе го разбрах и изпозвах в смисъла на наскопосани любовници. Те пеперудите не са ли на ментално ниво свързано с материалното? Тогава темата се променя при съчетанието им. За друго питах аз... Grinning

п.п. мъъ мноу сте сериозни значи едни последователни. Laughing

# 77
Запролети се навън и все едни таквиз теми ги измисляте .. Laughing то не бяха за изневери, за секс играчки.. пък мъжете защо..жените пък не били..ей аман вече бре  Laughing.. все нещо някъде требе да ви сърби  Joy .. ма така е..то ако напролет не се разгоните, не виждам кога!!!!  Joy

# 78
"Идиотите" във връзка с линка по-горе го разбрах и изпозвах в смисъла на наскопосани любовници. Те пеперудите не са ли на ментално ниво свързано с материалното? Тогава темата се променя при съчетанието им. За друго питах аз... Grinning

п.п. мъъ мноу сте сериозни значи едни последователни. Laughing

"Те пеперудите не са ли на ментално ниво свързано с материалното"- много ми е сложно това Hug

"мъъ мноу сте сериозни значи едни последователни"- хич даже:)

# 79
п.п. мъъ мноу сте сериозни значи едни последователни. Laughing[/i]

ама направо безинтересни и скучни  Whistling Grinning, хубаво не се включвах отначалЕ, ама на провокира ме. Grinning

# 80
Ох, не знам нито защо, нито кога - го правят другите.
За мен мога да кажа - импулсивна съм, страстна, темперамент някакъв явно, изневерявала съм - но точната причина дори за себе си не откривам. Вероятно от всичко по малко.

# 81
Мои приятелки въртяха по две-три гаджета едновременно, но на мен сложно ми идва, то едни схеми за срещи, за мен ред трябва да има, първо единия, после другия, едва тогава третия, какви са иначе тези работи  Flutter Laughing

# 82
Запролети се навън и все едни таквиз теми ги измисляте .. Laughing то не бяха за изневери, за секс играчки.. пък мъжете защо..жените пък не били..ей аман вече бре  Laughing.. все нещо някъде требе да ви сърби Joy .. ма така е..то ако напролет не се разгоните, не виждам кога!!!!  Joy

А, моля те ми то сърбелЪт е много важен. Без него за къде сме.

п.п. не се е запролетило при мен, та не е от това... Joy

Мик, ай ся души и тела в едно, к`во сложно има. Laughing Hug
Сурела, като трън в д-то съм...хахаха

по темата: според мен, защото се страхуват от усложняване на живота, спазват определени принципи, имат всичко и тя г-жа изневрята не им е нужна или просто са големи смотли и не им стиска.  Grinning

# 83

по темата: просто са големи смотли и не им стиска.  Grinning
[/i]

и `трънът` се опитва все по-дълбоко да се забие. Whistling Mr. Green Joy

# 84

по темата: просто са големи смотли и не им стиска.  Grinning
[/i]

и `трънът` се опитва все по-дълбоко да се забие. Whistling Mr. Green Joy

Laughing ама като има плодородна  почва... Whistling
Четеш избирателно, пък и има си ги и такива.

Аз например -нали тук личният пример е валиден да дам и аз- съм едно към едно с отговора ми по темата.
Моят довод е, че това на този етап би ми усложнило живота, защото имам всичко, от което имам нужда и се чувствам адска смотла на тема изневяра.

п.п. доволна? Grinning  Hug

# 85
Аз например -нали тук личният пример е валиден да дам и аз- съм едно към едно с отговора ми по темата.
Моят довод е, че това на този етап би ми усложнило живота, защото имам всичко, от което имам нужда и се чувствам адска смотла на тема изневяра.

п.п. доволна? Grinning  Hug [/i]

Hug Ама то и аз лично отговарям, инак как да имам впечатления. Peace

# 86
Миии аз само предполагам, затова нескопосоните любовници ги допълвам към  списъка на Джия. Като вид причина.

# 87
  • Kопенхаген
Мои приятелки въртяха по две-три гаджета едновременно, но на мен сложно ми идва, то едни схеми за срещи, за мен ред трябва да има, първо единия, после другия, едва тогава третия, какви са иначе тези работи  Flutter Laughing
Баси, само като си представя, че трябва да се съвкуплявам с трима макар и в различни дни от седмицата ми се  Sick

# 88
  • Kопенхаген
Ох, не знам нито защо, нито кога - го правят другите.
За мен мога да кажа - импулсивна съм, страстна, темперамент някакъв явно, изневерявала съм - но точната причина дори за себе си не откривам. Вероятно от всичко по малко.
viliko, да не сме една зодия?  Grinning

# 89
Миии аз само предполагам, затова нескопосоните любовници ги допълвам към  списъка на Джия. Като вид причина.

но нали, за да знаеш, че е нескопосан трябва нещо да си консумирал, или натискането не се брои newsm78 еййй, объркахте ме значи Mr. Green, трябва да си припомня натискането флирт ли беше Laughing

Общи условия

Активация на акаунт