Защо жените не изневеряват?

• 16 492
  • 219
  •   1
Отговори
# 90
Мои приятелки въртяха по две-три гаджета едновременно, но на мен сложно ми идва, то едни схеми за срещи, за мен ред трябва да има, първо единия, после другия, едва тогава третия, какви са иначе тези работи  Flutter Laughing
Баси, само като си представя, че трябва да се съвкуплявам с трима макар и в различни дни от седмицата ми се  Sick

ааааа, неееее, не трябва Simple Smile

# 91
Миии аз само предполагам, затова нескопосоните любовници ги допълвам към  списъка на Джия. Като вид причина.

но нали, за да знаеш, че е нескопосан трябва нещо да си консумирал, или натискането не се брои newsm78 еййй, объркахте ме значи Mr. Green, трябва да си припомня натискането флирт ли беше Laughing

Да бе верно, ква съм тъпа... ooooh! Да предположим , че калпаво се целува и веднъж сме видели/пробвали/, че е нескопосен лИбовник.. Това ни отчайва и за да не попаднем пак на такъв левчо ръков започваме да се откзава ме от изневярата като такава.

# 92
  • Linz
Предполагам, че моралните задръжки са най-честата причина.

# 93
  • Kопенхаген
Запролети се навън и все едни таквиз теми ги измисляте .. Laughing то не бяха за изневери, за секс играчки.. пък мъжете защо..жените пък не били..ей аман вече бре  Laughing.. все нещо някъде требе да ви сърби  Joy .. ма така е..то ако напролет не се разгоните, не виждам кога!!!!  Joy
Да, а вие ей тъй ни чакате за да ни почешите

# 94
  • Kопенхаген
Мои приятелки въртяха по две-три гаджета едновременно, но на мен сложно ми идва, то едни схеми за срещи, за мен ред трябва да има, първо единия, после другия, едва тогава третия, какви са иначе тези работи  Flutter Laughing
Баси, само като си представя, че трябва да се съвкуплявам с трима макар и в различни дни от седмицата ми се  Sick

ааааа, неееее, не трябва Simple Smile
Че има ли такива мъжища, където да търпят една жена заради хубавите и очи?

# 95
Има, разбира се. Мъжете в това отношение понякога са по-заблудени от жените. Остави това, но и са по-прилепчиви и склонни към маниакални ухажвания.
Бррр, ако ще си лягам с някого, освен със съпруга си ще му направя поне два психо теста за пригодност.

# 96
  • Kопенхаген
Да, като се позамисля малко действително е така. В повечето случаи са отчаяници, приключили безславно някаква връзка... Всъщност колко ли дълго може да издържи един мъж само на флирт?

# 97
Аз не изневерявам защото нямам нужда. А и не искам да си изхвърлям късмета, честно казано.

# 98
Десет години, като през това време е ясно, че не прави само опити да изтърка линията на живота си в мечти по дърпащата му се, както и вероятно му е ясно, че и още десет години да чака, нищо няма да стане. Но флиртът си е флирт, на лице е.

# 99
10 години само на флирт ли? Shocked
Ужас, това не е за мен.

# 100
Ми аз съм от тея дето не са се находили, когато им е било времето, защото срещнах мъжа си, когато бях на 18.... и оттогава не съм срещала друг, който да ме подтикне към изневяра. Освен 2-3 души, към които ме е теглил нагон за известни периоди от време, но пък така и не ме притеглиха чак толкова. А от липса на мъжко внимание не мога да се оплача... откак станах на 15 особено пък.  Crossing Arms
И в момента мога да кажа, че ако реша да изневеря би било просто любопитство, не защото имам нужда от друг мъж, не защото ми липсва мъжка оценка, ами от желание за сексуално разнообразие.
Само ме притеснява да не случа на някой емоционално прилепчив и да ми развали рахатлъка, та тук идва и моя страх Simple Smile
Спала си само с един мъж през живота си? Shocked На колко години си?

# 101
  • Linz
Не е толкова необичайно жена да е спала само с мъжа си, който й е бил първият.

# 102
  • Kопенхаген
Десет години, като през това време е ясно, че не прави само опити да изтърка линията на живота си в мечти по дърпащата му се, както и вероятно му е ясно, че и още десет години да чака, нищо няма да стане. Но флиртът си е флирт, на лице е.
Нямам предвид флирта, който се е запазил при двойките споделящи съвместен живот. Ако се използва като стимул за връзката разбира се, може да продължи и до живот. Аз имах предвид този флирт, който би трябвало да е старт на интимните отношения. Всъщност, защо ли питам, те отговорите са налице в една друга тема за срещите и секса.

# 103
Хм, флиртът в първичната му форма при семейните/партньорски отношение е толкова често срещан, колкото и вагинален оргазъм.

Аз също имах предвид "флирт, който би трябвало да е старт на интимните отношения".

# 104
Не е толкова необичайно жена да е спала само с мъжа си, който й е бил първият.
О, не е правилно това , за Бога Stop. Има толкова, толкова хубави мъже, толкова наслада и красота, а живота е само един, един. И младостта е една, не трябва така да се пропилява, грехота е направо....

Общи условия

Активация на акаунт