Защо жените не изневеряват?

• 16 486
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
Хм, флиртът в първичната му форма при семейните/партньорски отношение е толкова често срещан, колкото и вагинален оргазъм.

т.е. толкова рядко или толкова често, обърках се нещо... Crazy

Аз нямах предвид флиртът в семейната двойка, а като начало на връзка, но само флирт 10 години без развой ми е тегаво.

Шанталче, в тази сфера която коментираш, няма правилно или не всеки сам избира.

# 106
Fortune, проучванията по въпроса има ли вагинален оргазъм, все още продължават.

# 107
  • Linz
Не е толкова необичайно жена да е спала само с мъжа си, който й е бил първият.
О, не е правилно това , за Бога Stop. Има толкова, толкова хубави мъже, толкова наслада и красота, а живота е само един, един. И младостта е една, не трябва така да се пропилява, грехота е направо....
Все пак не можеш да "минеш" всички хубави мъже. Пък и не е нужно когато се чувстваш задоволена от един.
Освен това едва ли бройката на сексуалните партнори може да е критерий за пълноценнен живот.
А като стана дума за грях, една от 10-те божи заповеди е "Не прелюбодействай".

# 108

Шанталче, в тази сфера която коментираш, няма правилно или не всеки сам избира.[/i]
Така е, но като не мога да се сетя по- подходяща дума и използвам най-близката, която ми е на ум. Blush.  Пък вие се сещайте какво имам предвид Simple Smile

# 109
Fortune, проучванията по въпроса има ли вагинален оргазъм, все още продължават.

Така ли?
Това е ново за мен като информация, мислех, че проучванията са в друга насока. Grinning

# 110
Според мен, да спиш само с един мъж през живота си, може да е доста опасно. В най-широкият смисъл на думата.

# 111
Според мен, да спиш само с един мъж през живота си, може да е доста опасно. В най-широкият смисъл на думата.

Я пък ти , що? Другото по-безопасно ли е?Я разкажи..

# 112

Не разбрах откъде дойде логиката за един мъж цял живот?
От това, че не изневеряваме ли?
Защото аз съм се омъжила на 32 например, мисля, че съм елиминирала опастностите в най-широкият смисъл още преди венчило  Twisted Evil

# 113
  • Kопенхаген
Касита, съжалявам, но не вярвам на подобна приказка. Това търпение е извън границите на нормалното.
По бих повярвала, че новите проучвания отхвърлят наличието на оргазма като телесна наслада, а в замяна на това контракциите на тазовите мускули се обясняват като позивни за ориниране  Grinning

# 114

Де да можех, ще ми отнеме време да го обясня Blush. Тук има жени, които схващат идеята от една дума, ако може те  да ми помогнат. Бояна?

# 115
Касита, съжалявам, но не вярвам на подобна приказка. Това търпение е извън границите на нормалното.
По бих повярвала, че новите проучвания отхвърлят наличието на оргазма като телесна наслада, а в замяна на това контракциите на тазовите мускули се обясняват като позивни за ориниране  Grinning

Тук няма граница на търпение, защото няма очаквания. Просто така установени перманентно флиртаджийски отношения. И двете страни са наясно, надявам се, че тези им закачки ще си останат само закачки. Писах го вече, не намирам смисъл да се повтарям.

# 116
  • Kопенхаген
Това е твое преживяване предполагам... Няма нищо лошо в шегите под формата на флирт между приятели  Grinning

# 117

Де да можех, ще ми отнеме време да го обясня Blush. Тук има жени, които схващат идеята от една дума, ако може те  да ми помогнат. Бояна?

А, не няма нужда щом толкова се вживявате. Laughing Само питах лаф да става, но ти много се вживя. Laughing

# 118
Вероятно може да се пристрастиш дотолкова, че да объркаш рецептата накрая  newsm78

# 119
Десет години, като през това време е ясно, че не прави само опити да изтърка линията на живота си в мечти по дърпащата му се, както и вероятно му е ясно, че и още десет години да чака, нищо няма да стане. Но флиртът си е флирт, на лице е.

Напълно възможно е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт