Защо жените не изневеряват?

• 16 468
  • 219
  •   1
Отговори
# 120
Що за глупост? Това е шега, нали?  Laughing

# 121
Що за глупост? Това е шега, нали?  Laughing

т.е? Laughing

# 122
Е как не изневеряват, исках да кажа.  Laughing Аз познавам не повече от 1-2 верни жени, които просто нямат сгоден случай и при определени обстоятелства биха изневерили. Едната си мисли, че е вярна на мъжа си, но редовно се целува с други. За мен и това е изневяра.
А аз лично бих изневерила, ако и на мен изневерят, ако мъжът, с който съм, се държи зле с мен. Ако се усъмня много в него и т.н. В един момент от живота си просто ще съм сигурна, че той го е направил и ще го направя и аз. Просто не вярвам, че има верен мъж и не искам да съм най-голямата глупачка на света да съм вярна на неверен.

# 123
Е как не изневеряват, исках да кажа.  Laughing Аз познавам не повече от 1-2 верни жени, които просто нямат сгоден случай и при определени обстоятелства биха изневерили. Едната си мисли, че е вярна на мъжа си, но редовно се целува с други. За мен и това е изневяра.
А аз лично бих изневерила, ако и на мен изневерят, ако мъжът, с който съм, се държи зле с мен. Ако се усъмня много в него и т.н. В един момент от живота си просто ще съм сигурна, че той го е направил и ще го направя и аз. Просто не вярвам, че има верен мъж и не искам да съм най-голямата глупачка на света да съм вярна на неверен.

Да това е ясно, питах друго аз, ако не го правят, защо?
Идея?
Crazy

# 124
  • София

Ако мъжът ми ми изневерява и се държи зле с мен няма да му изневеря, а ще го оставя. В един момент от живота осъзнаваш, че като изневеряваш, изневеряваш на себе си, преди всичко.

# 125
Ами аз не вярвам, че има верен мъж, така че едната опция е взаимна изневяра като най-добре никой да не знае за похожденията на другия, както и обикновено се получава. Другият вариант е да съм сама. В средното и идеално положение не вярвам.
А ако не изневерява една жена, според мен или не й стиска, или има някакви религиозни или де да я знам какви причини. А може би го обича, но любовта с времето отминава.

# 126
  • София
Мога да кажа за себе си - няма кой да ми погледа децата, за да се измъкна.... Mr. Green

# 127
И тоя момент го има. Като че ли мъжете бързат да вържат жената с деца, за да няма къде да бяга. Ама да проходи и порасне малкия и вече е друга работата.

# 128
И тоя момент го има. Като че ли мъжете бързат да вържат жената с деца, за да няма къде да бяга. Ама да проходи и порасне малкия и вече е друга работата.

Не е друга работата, синът е почти на 6  Laughing
Като е бебе - дори да го оставиш някъде - няма как да разбере, после може да го залъжеш, но вече след 4тата година разбира всичко и става съвсем невъзможно - ако детето не поиска. Но тогава пък вече си свикнала и така.

# 129
Имам предвид, че поне ще мога да излизам с него, да ходим на кино и т.н. Не като сега - ако изляза, след максимум час трябва да се прибирам.  Sad Нямам на кой да го оставя сега.

# 130
Имам предвид, че поне ще мога да излизам с него, да ходим на кино и т.н. Не като сега - ако изляза, след максимум час трябва да се прибирам.  Sad Нямам на кой да го оставя сега.

Joy
Да, аз гледах миналата седмица Котарака в чизми, преди това - Веселите крачета, голям кеф мислиш  Joy
Винаги е различно с дете, дори на ресторант да отидете, дори с детски кът. Но това е въпрос на свикване и на нагласа.  Wink

# 131
В Мола може да се остави, нали имаше на час да го гледат?! А не мога ли да го взимам с мен на филми за големи? Майка ми ме водеше навсякъде с нея - на 5 години гледах Кинг Конг, на 7 Конан Варварина. И на дискотеки ме е водила, но май вече законите са различни.

# 132
В Мола може да се остави, нали имаше на час да го гледат?! А не мога ли да го взимам с мен на филми за големи? Майка ми ме водеше навсякъде с нея - на 5 години гледах Кинг Конг, на 7 Конан Варварина. И на дискотеки ме е водила, но май вече законите са различни.

Може да го оставиш, ако детето обича обаче, а не всички са така. Можеш и ако ти си сигурна, че двата часа в салона - ще го гледат добре. Аз не мога, не знам защо. Пък и той никога не е харесвал тия клубчета. Можеш и на филм за големи - ако ти е добре да му четеш всяка реплика, за мен е досадно  Laughing А до детската дискотека - почакай, нали е на 5 месеца само  Sunglasses

# 133
Е хубуу де ще го оставиш на детски клуб ама нали след това детето ще си каже къде е било на баща си, дори и да кажеш бях на козметик ще трябва наистина да си минала през козметика преди това  Wink Ако правилно съм разбрала накъде биете де.

# 134
 Joy
Позамислих се и аз дали говорим по принцип как е с дете, или си обсъждаме варианти за лично време, примесено с още нещо  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт