Защо жените не изневеряват?

• 16 514
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
 Laughing Направо "пъклени планове" се кроят. Grinning

# 136
Ако ще е план - да е план - какви са тия по един час само!  Crossing Arms

# 137

Нали, то не си струва... зора, така е .

# 138

Нали, то не си струва... зора, така е .

Laughing
Оставяме значи киното и Мола.
По-скоро може да се спортува два три пъти седмично. Иначе няма смис.

# 139
Ми тогава значи отговора на въпроса на фортунчето е, че няма време и няма как да се измъкнем  Laughing

# 140
Ми тогава значи отговора на въпроса на фортунчето е, че няма време и няма как да се измъкнем  Laughing

Така си е. По дифолт на жената се падат повечко задачки за дома и семейството, мъжете пък доста работят, за да компенсират с изкарването на кинти - ама знае ли ги човек точно колко работят  Laughing

# 141
А! Ще се сетиш... Whistling

Обаче това не е повод за изневяра , нали?

хахах да ги посочим пак с пръст мъжете... зарид тях не можем да изневерим, ама ха. Crossing Arms Grinning Mr. Green

# 142
хахах да ги посочим пак с пръст мъжете... зарид тях не можем да изневерим, ама ха. Crossing Arms Grinning Mr. Green

И за това си права, но от друга гледна точка, ами не заслужава мъжът изневяра, в моите очи ако единия кръшка другия е в доста унизителна позиция и муньовско ми идва мъж, чиято жена кръшка, а не искам муньо вкъщи Mr. Green Simple Smile

# 143
В Мола може да се остави, нали имаше на час да го гледат?! А не мога ли да го взимам с мен на филми за големи? Майка ми ме водеше навсякъде с нея - на 5 години гледах Кинг Конг, на 7 Конан Варварина. И на дискотеки ме е водила, но май вече законите са различни.

Може да го оставиш, ако детето обича обаче, а не всички са така. Можеш и ако ти си сигурна, че двата часа в салона - ще го гледат добре. Аз не мога, не знам защо. Пък и той никога не е харесвал тия клубчета. Можеш и на филм за големи - ако ти е добре да му четеш всяка реплика, за мен е досадно  Laughing А до детската дискотека - почакай, нали е на 5 месеца само  Sunglasses
Няма детска дискотека - майка ми ме водеше на дискотека за големи като бях на 5 години.  hahaha Но тогава и дискотеките бяха по-различни, и законите. Сега не вярвам да пуснат 5-годишно дете в дискотеката.
А за филмите никой не ми е чел репликите - само гледах картинки. Даже помня, че много ме беше страх от маймуните на Кинг Конг и си бях нахлупила шапката на очите да не ги виждам.  hahaha
А аз бях кротко дете, май и сина ми е кротичък като мен, та може и да седи, знам ли.  newsm78 Аз и сега гледам филми с него, но вкъщи - гушкам го и си пускам някой филм - кротувка си.  Heart Eyes

# 144
Е хубуу де ще го оставиш на детски клуб ама нали след това детето ще си каже къде е било на баща си, дори и да кажеш бях на козметик ще трябва наистина да си минала през козметика преди това  Wink Ако правилно съм разбрала накъде биете де.
Е мога да кажа, че съм искала спокойно да си гледам киното.  Laughing
Шегата настрана. До сега не съм изневерявала на моя, но мисля, че ако реша, ще намеря начин. Пък ако ще и любовника на крака вкъщи да ми дойде. Мисля обаче, че това е много гнусно, защото мен лично би ме било гнус да спя на чаршафите, на които моя мъж е мърсувал с някоя (хипотетично).

# 145

И за това си права, но от друга гледна точка, ами не заслужава мъжът изневяра, в моите очи ако единия кръшка другия е в доста унизителна позиция и муньовско ми идва мъж, чиято жена кръшка, а не искам муньо вкъщи Mr. Green Simple Smile
Мда, ама ако мъжът кръшка, а ти не знаеш?! Аз все за този вариант се замислям.  Laughing Параноята ми е в повече. И все ме е яд, че може да съм "по-назад".

# 146
Еми ти като стоиш у вас само с бебето, а мъжът ходи навън на свобода - нормално това да си мислиш  Joy Стегни се малко и давай по-ведро  Peace

# 147
A_H_I_L_E_A, това е многото седене в къщи. И на мен също вече ми е в повече седенето и изперквам доста осезателно, но в друга насока. Моят мъж дъх не си взима от глупостите ми , ама всеки с номера си. Whistling

# 148

Мда, ама ако мъжът кръшка, а ти не знаеш?! Аз все за този вариант се замислям.  Laughing Параноята ми е в повече. И все ме е яд, че може да съм "по-назад".

Позачудих се за тази пълна липса на доверие, но ти си знаеш мъжа явно.
А "ако не знаеш" нещо е или до време или, защото така си решил.

# 149
Е, те тия с най-много доверие никога не разбират обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт