Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Честит 1-ви рожден ден на Константин на Saura!!!
Да расте здрав, щастлив, палав и да носи много радост на мама!

# 106
  • Видин
Честит рожден ден на Константин на Саура   bouquet  bouquet  bouquet

Габи повърна 2 пъти, а довечера сме на рожден ден и изобщо не знам какво да го правя. От вчера е на АБ, защото гърлото му е червено и вече седмица е с висока Т  Sad Направо не знам вече къв е тоя вирус, кво е това чудо - масово децата са болни по същия начин при насс  ooooh!

# 107
Мами да ви питам вашите деца пият ли сок?Мартина нещо не иска. ThinkingПравя й прясно изцеден и не го иска.Пробвах с ябълка,морков,портокал ,но не й харесва.Смятам и да й купя някой друг да пробва  пък да видим.Ще ми се да й разнообразявам "питиетата",но за сега сме на вода , чай и айран.Иначе пък си хапва плодове и тези включително.
Бишкота,и Мартина се страхува от шума на прахосмукачката.Ако и при вас е зле положението можеш да пробваш нашия метод.Аз я слагам в паяка или от както ходи понякога я пускам сама да си обикаля и започвам да чистя ,а тя обикаля плътно залепнала до нея.Нали има една поговорка"Дръж приятелите си близо,пък враговете още повече",явно и тя е на това мнение и не я изпуска от очи. LaughingРазплаква се леко само при първоначалното пускане и после няма проблем.Обаче ако я оставя в леглото й  и не я вижда,рев.
Честит рожден ден на всички рожденници!  bouquet

# 108
Влизам само сърдечно да благодаря на Migeio, Vaniaa и Сиренцеееее за страхотните мартенички,картички и подаръче за рождения ден на Анастасия. Усмихнахте деня ми момичета,огромнооооо гуш и Сиренце книжката е играчка №1 за деня...

# 109
Marinels   Hug
А аз пък влизам, за да благодаря на Лилироуз и Марти  Hug за специално изработената за Марио картичка и за слончесто-мишоческата мартеница!!!   bouquet

И да са живи-здрави днешните рожденичета от набор '11  !!!

# 110
Marinels   Hug
А аз пък влизам, за да благодаря на Лилироуз и Марти  Hug за специално изработената за Марио картичка и за слончесто-мишоческата мартеница!!!   bouquet

И да са живи-здрави днешните рожденичета от набор '11  !!!
днес ли я получихте  #Shocked трябваше да е за рождения ден  newsm78

# 111
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Константин!

# 112
Мами да ви питам вашите деца пият ли сок?Мартина нещо не иска. ThinkingПравя й прясно изцеден и не го иска.Пробвах с ябълка,морков,портокал ,но не й харесва.

Аничка и ние сме така
Прясно изцеден, купен от магазина, правен от майка ми - всичко отказва
Пие само вода

# 113
Честит рожден ден на Константин на Саура! Да е жив и здрав и много щастливо детство!!!
sunflower, Еna, благодаря ви!
Днес никой не е сложил тортичка, да почерпя аз за здравето на мъжа ми!

# 114
Aaaa, Лъки - браво, ти направи тортата-замък, значи! Много е приказна! Да ти е жив и здрав "моя приятел" - мъжа ти!!!
Лилироуз, да, днес я получихме! не е закъсняла кой знае колко Wink Още веднъж благодаря!

# 115
Влизам само да благодаря ва мигео за изненадата! HugИзпратила е много, много сладурски мартенички за децата !Искрено благодарим, много ни зарадва пак!Прегръдки от нас за теб и децата! Hug Hug Hug
Лъки, страхооотно изглежда тази торта!  chef

# 116
Ау ... 2 дни не съм влизала и край , не мож' ви изчете човек  Hug

Първо честита баба Марта!

janica25 много сте хубави  Laughing
Еna  Praynig Стискам палци  Peace
 mama_vessy  ама много сладък този Виктор  Hug
Mur  - аз имам твоят "проблем" , само ,че Дени , ако го оставя на спалнята - слиза и започва да обикаля навсякъде по гол гъз  Mr. Green Laughing
Лъки - страхотна торта , сподели от къде купи формата Плииииийййззззззззз  Hug Hug
Цитат
"Все се каня да ви питам, вашите деца какви умения са придобили към момента?"
Ами много и всякакви.
Да си покажа гарджето - подстриган - 1ви номер, като в казармата  Laughing Laughing Laughing

maiski3 Анди е много ,много готина  Hug

ЦЯЛ МЕСЕЦ ЛИЛИРОУЗ ИМА ИМЕНИК
 Hug МАРТИ  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА на Лилинчо!  Hug Да е жива и здрава, да е хубава , засмяна.
Честит рожден ден на Константин на Саура!

И Ви пожелаваме ЛЕКА НОЩ ... (от Дени де, на мен ми е рано  Mr. Green )

# 117
Здравейте момичета ,  Hug

Влизам да благодаря на мама Лилинчо и сладката Ивана за прекрасния подарък ,който получихме днес

Никол не спира да се радва и танцува на музикалната картичка , благодарим много

на днешните рожденици!
Бъдете  здравички!

Лека и спокойна вечер на всички Hug

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 22:54 от vaniaа

# 118
Здравейте, момичета!

От името на Дара, благодаря за прекрасния подарък на Димитър на Uinen!!!  Hug  Heart Eyes
Едва се стърпя и не миряса, докато не й го дадох  Joy
Ето снимков материал Wink

Сега ще се опитам да изчета какво ново сте изписали
Wink

# 119
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и усмихнати! Много проЛЛЛетно настроение ви пожелаваме в този специален за много от вас месец!  Nature Sun With Face

Момичета, моля да ме извините, че влизам в темичката ви, без да има въпрос към нас, но началото на новия месец е подходящо време да ви дам информация за предстоящите събития, организирани с подкрепата на Ла Лече Лига. Grinning Ако имате желание и възможност, заповядайте на ЛЛЛ безплатни лекции за кърмене и захранване и на кърмачески срещи и бебешки кафета за бъдещи и настоящи майки. Програмата за месец март по градове можете да видите на сайта на ЛЛЛ. Ако имате въпроси – може да пишете освен тук, също и в подфорума за консултации с Ла Лече Лига, или да се обадите на националния телефон на ЛЛЛ - 0888 555 385.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт