Ураааа, ще се пият почерпки за здравето на децата!! Чакам те! И да ми нацелуваш малкия Буда!
, и когато излезе, ще пиша нещичко и тук за нея. Бих искала на всички ви да я подаря, но няма да е възможно, та ще трябва обективно да преценя на кои неколцина от вас ще им е най-полезна, и ще им я изпратя. Stacked
Истината е, че нямаше да се справя без помощ за бебока, така че добре отивате малко при баба - там ще си завършиш проекта
Леля ми помагаше вкъщи с малкия, докато пишех - три пъти по десет дни стоя у нас, та я завърших.
Не разбирам много-много от тази материя, да знаеш. 
Аз поне май не я бях виждала досега?
Иначе - ама всички тука сме супер мами - всяка с тясната си специализация, някои от вас с по две, с по три .... 
) - благодаря за съвета за стелките, ще обмисля още малко и ще реша!
Благодаря, че мислиш за мен!
Ама ти, като гледам - за всички мислиш - абе голяма душа, голямо нещо!
Честит празник!Да са ви живи и здрави дечицата Калоян, Димитър, Сами и Дилан
.Мама Веси,ти си написала всичко,така както аз го разбирам и усещам
.Кати,с времето осъзнах,че наистина си от друг свят,много,много ме радваш
.Редрени 

. За Белослава,ама май утре за събуждане

Има толкова много начини за връзване, че можеш с един шал всеки ден да изглеждаш различно. Знам, че шалът беше просто начин да се опише един тип жена-майка, но после беше преиначен и накрая... и аз не знам къде му излезе края. Лично аз почти всеки ден излизам с шалче, защото ми е студено на врата! А и изглежда добре. Грим също слагам, защото не е нужно хората да ми виждат кръговете под очите и неравномерния цвят по лицето, както и се боядисвам всеки месец, в противен случай ще плаша със сивите си коси (на 31 съм де!). Не се чувствам добре, когато изглеждам по този начин, и за това поне веднъж на два месеца ходя на фризьор (иначе майка ме боядисва у дома). После се върщам у дома и даже Аслан издава едни смешни звуци, които ги издава като види Даниела Тренчева от "Календар" по Нова ТВ (тя е много красива жена). Това доказва, че даже синът ми вижда промяната и тя му харесва 

Днес забелязах още един нов зъб, с който общо стават 7. Вечер все още се буди да сучи, но по-рядко сякаш.
)
).
И не само майка 
? Очаквах коментари

Препоръчани теми