Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 341
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Честита Баба Марта!
Да сме бели и червени, румени, засмени като мартеничките!

Честит рожден ден а Ивана на lilincho! Да е много здрава и много да ви радва Hug

lilincho, това е за теб Hug

Честито и на именничетата ни Марти и Мартина Hug

Големи сладурчета сте показали Hug
Аз успях да му сложа мартеничка на бебчо, но като я види и веднага я маха. Днес поръчах торта за рожденния ден, че то не остана Simple Smile Голям фен е на патета и затова и тортата е с патета Simple Smile
Умения - горе долу като повечето Simple Smile -показва колко голям ще порастне, маха за чао, дава целувка уста в уста, дава "боц", дава предмети като му ги искам, насочва дистанционното към ТВ, показва къде е лампата, дава ръчички за гуш, танцува. Казва ма-ма, ам-ам, та-та, та-те, ба-ба, да-да, де-де, като му се спи казва на-на-на и май това е.
migeo, Бобо е страхотен как танцува и колко е бърз с легена Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 19:29 от matza83

# 91
Maмиии, влизам да се похваля, че си получихме подаръка за РД от форумското другарче! Благодаря на janica25 и Дими за огромния, красив пакет. Как ще издържим 2 дни без да го отворим не знам  Party Пристигна със спец-куриер - бабата на Дими  Sunglasses Веднага обменихме инфо кое дете как е и какви магарии прави  Laughing

научил се е да ляга на земята и рита с крака и реве Shocked и сега не мога да разбера от бибероната ли е или зъбки го мъчат,рано ли е да се отказва от биберона това ми е въпроса ?
Едва ли е заради биберона, защото ние не ползваме, но от време на време имаме такива изпълнения.

racholina, и вие ли се гоните по голо дупе  Laughing

Мартеницата, за моя голяма изненада, изобщо не я отразява. Вързахме му съвсем тънка на ръчичката, после вързахме и нас, и не знам дали защото ни гледа, че правим същото, но изобщо не я пипа, а аз си мислех, че цял ден ще я дърпа.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 21:22 от Mur

# 92
 Днес се запознах с много сладки дечинки и техните много мили майки! Всички са страхотни! И най-вече благодарско на Таша, че ме организира!

# 93

pufita, видях те на балкона, как сте? растете ли?  Wink

благодаря, добре  сме. Растем и Катрин и аз Simple Smile
много съжалявам, обаче не се сещам коя си, пък ти даже на терасата си ме видяла  Embarassed

pufita, когато преглеждаш темата се виждаш горе на балкона  Grinning Сещаш ли се?  Rolling Eyes

Ех, че сладурковци си имаме тук! И адаша Калоян на vikiim и Митето на janica25 с прекрасните очички, и всички  Hug

Момичета, благодаря за отговорите за уменията на дечицата! Исках да "сверя часовника", пък и да поразнообразим темата.

# 94
Честит рожден ден на сладката Ивана! Да е жива и здрава и много усмихната! Да спинка и да почне и да хапва, че мама Лилинчо да си върне доброто настроение! Весело отпразнуване, Лилинчо! Картичката за Коледа, която ви изпратихме с Ади така и не писа да сте я получили...вече само виртуални ще ви изпращаме!
Ена, благодарим ви за мартеничките! Така ни изненадахте приятно! Комшийчето ни ги донесе вечерта (не сме ги видяли по-рано) точно, когато Ади беше в стихията си и веднага я наръфа нейната да си я заплюе  Simple Smile А Дени пък не дава да му закичваме тези, които си хареса, иска да си играе с тях и добави и кученцето към колекцията си.
Ani4ka_, Ади стоя като препарирана докато й слагахме мартенички Shocked Като че ли знае, че нещо ще я разкрасяваме и не мърда. Така се държи и докато я реша или й слагам фибичка. Голяма ще ми е кокона! Чак вечерта преди да лягаме (когато обикновено подивява и почва да обикаля из къщата, пада, става, хили се) почна да си дъвче мартениците по ръцете, изскубна си тази, която снощи й направих и й махнахме и останалите да не стане беля с някоя безопасна игла.
janica25, много ти е сладичък Митко - с това бяло личице и блеснали очички  Hug За бибата на мен ми се вижда рано да я махате, има още много зъбчета да го мъчат. Ние на Дени я махнахме като беше станал почти на 2 години. Ползваше я преди това само за приспиване (той си я плюеше сам като заспи) и през нощта, ако се събуди.
racholina, Ена, свекървите са затова - да дразнят снахите  Laughing Един ден кой знае и аз как ще лазя по нервите на моята снахичка... Лечението е единствено да не им обръщате внимание.  Peace
Sabrina1, дано се вразуми шефът ти! Щом вече си проучила и си знаеш правата дръж си на твоето  Hug
vikiimm, много ти е чаровен Калоян! И как самоуверено е застанал и гледа сериозно!
sunflower, благодаря ти. Само ти ме отрази. За захарното тесто ще ти изпратя по-подробно на ЛС.
Ставам да правя и аз торта, че да изненадам мъжа ми, остана час до рождения му ден! Харесах рецепта, която не съм правила досега - с крем карамел, да видим какво ще ми се получи...

# 95
Здравейте мами и бебоци,

Честита Баба Марта на всички ви. Да сте живи и здрави, румени и засмени, и свежи като пролетта.

Честит рожден и имен ден на всички празнуващи   bouquet

За уменията - пляска с ръце; показва колко голяма ще порасне; дава целувка и маха за здравей и чао; дава предмети, като ги поискам; вдига си ръцете при събличане и ги муши при обличане; много обича да се закача, за да играем и показва играта, която иска да играем; обожава да гледа пералнята, докато се върти  Mr. Green; страхува се от шума на прахосмукачка, пасатор, миксер и сешоар; крие се под завивка и с ръце; като цяло е много наблюдателна и всичко и прави впечатление и показва с поглед и пръстче, за какво става дума; слага си телефона уж на ухото, но по скоро го замята на рамо, за да говори; разглобява батериите на дистанционното за нула време; много обича да имитира физиономии и жестове  Mr. Green От към говорене е по-пасивна и всичко за нея е ЕЕЕеееееееее, но за различните неща е-то е различно  Mr. Green

За памперса - на моменти е кошмар, но и давам някакъв предмет с който да се разсейва или да си чеше зъбите и аз сменям за отрицателно време.

Буб, как изкара първия работен ден след 1 година с Дара? А Дара как е изкарала без теб? Пиши, като имаш време

# 96
Момичета, ще се изям от ядддд!!!!  #Cussing out Толкова много изписах и накрая не знам какво направих и всичко се изтри и сесията ми изтечееее!!!  #2gunfire  #2gunfire Не е истина направо!!! Някой беше писал как може да се възстанови с натискането на някакъв клавиш, но кой да помни?!  Confused

Та сега наново ще се опитам да скалъпя нещо.....
Благодаря ви на всички за подкрепата по повод връщането ми на работа - Лъки, майски, Sunflower, Catwalk, Mur, Ena! Hug

Мина добре - като за 1-ви работен ден и като за прекъсването от 1 година и нещо  Joy Важното е, че при Дара също е минало добре и е била послушна! Дано и утре да е така!  Praynig Хубавото е, че ние зимата бяхме и още сме при родителите ми, заради отоплението, тъй като при нас е на ток и нещо не е много топло. Догодина ще трябва да мислим вариант Wink Та поради тази причина си мисля, че Дара е по-спокойна, защото все пак е свикнала с баба си и не сменя обстановката.....

Относно смяната на памперс - ами на мен ми е много трудно, ако не е легнала. Аз ви бях питала как процедурата, когато сте навън, защото на мен ми се наложи да го направя в колата и тя направо така рева, направо се дра и въртя и въобще се препотих 1000 пъти. Ще пробвам като Маринелс, както го е описала Wink пък дано да имам късмет. Иначе като сме си в нас - има голяма борба, но поне е на леглото - правя се на маймуна и така....Всъщност при нас има ефект, когато й пусна музика по телефона ми и тя веднага почва да върти ръчички и да танцува  Joy Много ми е музикално малкото мече!  Blush

И сега да не забравя да честитя на сладката мартеничка Ивана на lilincho - да е все така голяма сладурана, лъчезарна и много щастлива! Честит празник и на мама lilincho!!!   bouquet

Честито жилище на Uinen!!! Пожелавам ви бързо нанасяне и да си го обзаведете както искате!!!  Peace

Аааа и мами - Софиянки - хайде да се разберем за среща този уикенд, ако можете  newsm78 Прогнозата май е за хубаво време и ще бъде добре да се организираме Wink

Хайде оставям ви, че мноооого ми се спи! Wink Лека и спокойна нощ!!!

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 23:22 от Bub_

# 97
pufita, видях те на балкона, как сте? растете ли?  Wink
благодаря, добре  сме. Растем и Катрин и аз Simple Smile
много съжалявам, обаче не се сещам коя си, пък ти даже на терасата си ме видяла  Embarassed
pufita, когато преглеждаш темата се виждаш горе на балкона  Grinning Сещаш ли се?  Rolling Eyes

Оххх това много ме разсмя  Joy ама да си призная и аз го разбрах буквално и не знаех, че това, което е обяснила Анелиса е вярното  Joy

# 98
  • София
Привееет!
Страхотни са ни мартенските "мартенички" Heart Eyes

Зина, аз търсех информация за тази детска кухня, така че ако искаш сподели по-подробно. Пусках запитване в ЕКО-Бебешката тема, но никоя мама не сподели мнение, та ще ми бъде интересно да кажеш как стоят нещата. Сайтът им разгледах най-подробно, менюто също, но все пак отзив от потребител си е друго нещо.
Stacked, нямам "пресни" впечатления от кхнята, взимала съм преди година. Тогава не съм имала забележки към храната - разнообразна и вкусна, дори за моята претенциозна госпожица. Не се е случвало да е прекалено сладко или солено, или пък с обелка от картоф за гарнитура (както ми се случи с една друга частна кухня Crazy) Малката не ядеше единствено десертите, но по мое скромно мнение бяха уникални Rolling Eyes Ето тук има мнения: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524339.0javascript:void(0);

Bub, радвам се за успешния старт в работата. Супер е, че малечка е била спокойна, вярвам, че и занапред да е така Peace
Аз след две поредни майчинства и 4 години прекъсване дори не искам и да си помислям как ще се връщам на работа Whistling

Смяната на памперс и при нас е голяяяяма борба. Обикновено му давам в ръцете нещо, което да го занимава и стискам палци да не му омръзне преди да съм приключила Grinning  Онзи ден реших да го сменя на леглото...като се усети този разбойник че е по голо дупе...еййййй полудя от кеф.....такова мятане и такава игра падна. Накрая се наложи да му слагам памперса в изправено положение Crazy

За софийска среща ние сме на линия в неделя Ще следя тук в темата има ли организация, малкия разбойник унищожи поредния ми телефон и ви нямам номерата  Crazy

# 99
  • София
Честита Баба Марта!
Наминавам само да се запиша Hug
Нашата кака е болничка и си е в къщи. Много е послушна напоследък, но пак си е уморително с двамата. Ще пиша повече по-нататък.
Лъки Hug

# 100
Честит рожден ден на Константин на Саура!Щастливо детство му желая!!!

За мама :

Ох, много са ни красиви мартенчетата! Яница, какви очи има този Дими!!! Heart Eyes Бобо на Мигео и той какъв е сладък-страхотни клипчета!

Пенмар, днес ще правя тортата, стискай палци да не се изложа, че и снимки ще кача после. Blush

Лъки, да ти е жив и здрав мъжо, да се разбирате много и да се обичате!

Ставам, че децата викат.
Ако  Витрея следи още темата нека да и е живо и здраво детенцето и на нея!

# 101
  • Пловдив
Честит рожден ден на Константин на Саура! Да е жив и здрав, много щастлив и послушен!  bdbaloni happy bd

Лъки, да е жив и здрав съпругът ти! Желая ви любов и хармония в семейтвото! И да покажеш какво измайстори  Wink.

Страхотни мартенички си имаме - Калоян на вики, Дими на яница,  Стефо и Пепо на марис Heart Eyes

# 102
Момичетааа,прегръщам ви всички  Hug Много,ама много благодаря за всички виртуални картички,честитки и букети!
Ние ще празнуваме в неделя,а вчера дойдоха само кумовете.Изкарахме си супер мини празник,с мини торта  Grinning .Не можах да отида да си взема мартенички,цял ден висях на скайпа.То докато се изредят всички баби,дядовци и лели и отиде никое време.
: Лъки значи имало и за нас коледна картичка...баш пък нашата да се загуби,егати.Ако е стигнала въобще до Америка,със сигурност ще я върнат обратно  Rolling Eyes Благодаря все пак,мило ми стана   bouquet
Честит Рожден Ден на Константин! Живо и здраво да е момчето ви!Весел празник на Саура и на цялото семейство!

# 103
Добро утро!

Благодаря на всички за милите думи за моя Калоян!

Вашите малки слънчица също са страхотни  Hug

Честит рожден ден на празнуващите днес!   bouquet

# 104
  • София
Честит рожден ден на Константин на Саура!Да расте живо, здраво и палаво детенце!

За мама

Много, ама много са ни хубави дечицата-всичките без изключение Heart Eyes

Буб, радвам се, че всичко е минало наред при теб!Все така занапред Peace

За сесията-следващият път когато ти изтече- натискаш клавиша backspace или стрелката торе в ляво back копираш написаното и го пействаш в новата сесия/новият отговор/
Когато ти изчезне текст, но не ти е изтекла сесията-без да преместваш мишката натискаш едновремено ctri и z и текста се възстановява! Peace

Общи условия

Активация на акаунт