Голям фен е на патета и затова и тортата е с патета 
-показва колко голям ще порастне, маха за чао, дава целувка уста в уста, дава "боц", дава предмети като му ги искам, насочва дистанционното към ТВ, показва къде е лампата, дава ръчички за гуш, танцува. Казва ма-ма, ам-ам, та-та, та-те, ба-ба, да-да, де-де, като му се спи казва на-на-на и май това е.
Пристигна със спец-куриер - бабата на Дими
Веднага обменихме инфо кое дете как е и какви магарии прави 

Сещаш ли се? 
А Дени пък не дава да му закичваме тези, които си хареса, иска да си играе с тях и добави и кученцето към колекцията си.
За бибата на мен ми се вижда рано да я махате, има още много зъбчета да го мъчат. Ние на Дени я махнахме като беше станал почти на 2 години. Ползваше я преди това само за приспиване (той си я плюеше сам като заспи) и през нощта, ако се събуди. 

Толкова много изписах и накрая не знам какво направих и всичко се изтри и сесията ми изтечееее!!!
Не е истина направо!!! Някой беше писал как може да се възстанови с натискането на някакъв клавиш, но кой да помни?! 
Важното е, че при Дара също е минало добре и е била послушна! Дано и утре да е така!
Хубавото е, че ние зимата бяхме и още сме при родителите ми, заради отоплението, тъй като при нас е на ток и нещо не е много топло. Догодина ще трябва да мислим вариант
Та поради тази причина си мисля, че Дара е по-спокойна, защото все пак е свикнала с баба си и не сменя обстановката.....
пък дано да имам късмет. Иначе като сме си в нас - има голяма борба, но поне е на леглото - правя се на маймуна и така....Всъщност при нас има ефект, когато й пусна музика по телефона ми и тя веднага почва да върти ръчички и да танцува
Много ми е музикално малкото мече! 

Прогнозата май е за хубаво време и ще бъде добре да се организираме
Лека и спокойна нощ!!!

Сещаш ли се?
ама да си призная и аз го разбрах буквално и не знаех, че това, което е обяснила Анелиса е вярното

) Малката не ядеше единствено десертите, но по мое скромно мнение бяха уникални 

Онзи ден реших да го сменя на леглото...като се усети този разбойник че е по голо дупе...еййййй полудя от кеф.....такова мятане и такава игра падна. Накрая се наложи да му слагам памперса в изправено положение 
Бобо на Мигео и той какъв е сладък-страхотни клипчета!

.
!
Много,ама много благодаря за всички виртуални картички,честитки и букети!
.Не можах да отида да си взема мартенички,цял ден висях на скайпа.То докато се изредят всички баби,дядовци и лели и отиде никое време.

Препоръчани теми