Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 310
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Мигео  Hug дано Бобчо се оправи бързо,много съжалявам че е болничък точно преди празника!Има още време до петък може да се подобри и да си отпразнувате заедно първият рожден ден на детенце!Още веднъж-не се притеснявай.  love001

# 226
честит рожден ден  на виктор и димитър!много здрави и щастливи да растат и да са гордостта на мам и тате!!! newsm59 newsm59 newsm59

поздравяваме и всички рожденици и именници,които сме пропуснали Blush

# 227
Честит рожден ден на порасналите момчета на janica25 и  на matza83 !

Нека Димитър и Виктор растат здрави, обградени с много любов, правейки детски момчешки бели!

Весел празник малчуганчета!

# 228
Ето подаръка:

Весе - тортата е супер,много ми харесва...

VSD,Migeio и другите,които ми направихте комплименти - успяхте да ме изчервите момичета...

Мигейо - какво му е на зетя  Cry Да го нагушкаш от нас...

# 229
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден на Виктор и Димитър! Растете здрави и нека детството ви е изпълнено с палави игри и много усмивки!

Цветя за гордите мами!

Мигейо, дано Бобчо бързо да се оправи и да празнувате незабравим рожден ден!

Veset0, тортата е много хубава!

Мama_vessy, smile3501 за тортата! Изглежда много професионално!

Мarinels,много сладко семейство сте! А пък Анастасия е страхотен бонбон!

# 230
Благодаря много за страхотните пожелания момичета Hug
Изкарахме страхотно, преди малко изпратихме гостите и Вико заспа доволно изморен Simple Smile

Честито на Дими на janica25  bouquet

migeo, бързо оздравяване на сладък Бобчо Hug

# 231
И аз обичам migeo! Да се оправя бързо Бобчо и времето да се оправя и да си спретнем едно купонче в парка! ОБАЧЕ, настоявам този път Маринелс да се присъедини!  Hug
ЧРД на Дими и на Викиnewsm67 newsm38 Tada
Яни, с нетърпение чакаме снимки от днешното произведение!  Heart Eyes

# 232
И аз обичам migeo! Да се оправя бързо Бобчо и времето да се оправя и да си спретнем едно купонче в парка! ОБАЧЕ, настоявам този път Маринелс да се присъедини!  Hug
ЧРД на Дими и на Викиnewsm67 newsm38 Tada
Яни, с нетърпение чакаме снимки от днешното произведение!  Heart Eyes
и аз това си мислих...какво ще кажете вторник следобяд?

# 233
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКО И НА ДИМИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ВЕСЕЛИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА И НА ЕМО, БОЖИДАРА И БОЯН!

Дано не забравям някой, но Виктор от снощи е с хрема. Не сме спали, а днес така плаче, чак не мога да го успокоя. Не знам как ще е тази нощ. Най-накрая се навих да го оставя да спи навън и ето резултата...

Бобо, приятелче, да се оправяш бързо! Много приятно ни изненада вчера с една прекрасна мартеничка!

Момичета, да се похваля, днес поне се случи и нещо хубаво. Най-накрая си защитих дипломната работа след няколко години отлагане и вече официално съм магистър. Нямам време и сили сега да слагам почерпка, така че се почерпете кой с каквото му се иска.

Честито и на новопроходилите!

# 234
Честито, Редрени!!! Значи затова понамали присъствието  напоследък Wink С тази диплома, като си поотгледаш малкия - само напред и нагоре!!! Ама и заплатата по-голяма да ти стане, че се уморихме вече от тия 'дружески потупвания"
 по рамото напоследък вместо заслуженото уеличение на парите ни в джоба.

Маринелс, не можеш ли и някой друг ден, че вторник аз съм заета, а утре ще разбера и за другите дни как ще са ми.

# 235
  • София
sirence, благодаря! Както се казва, от твоята уста в божиите уши!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:47 от redreny2000

# 236
Маринелс, не можеш ли и някой друг ден, че вторник аз съм заета, а утре ще разбера и за другите дни как ще са ми.
От понеделник до сряда по обяд съм,така че давайте идеи,ако ви е удобно тогава,а ако не другия път ще се видим  Hug

sirence, благодаря! Както се казва от твоята уста в божиите уши!
чЕСТИТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

# 237
Хилоу  bowuu

Честит рожден ден на Димитър на janica25 и Виктор на matza83 !

Лъки с този крем карамел изобщо не ме съблазняваш  Laughing мразя го, не го обичам, ненавиждам го, не съм го яла никога ,защото ми прилича на
Скрит текст:
повръщано

marinels много сте хубави , как сте се изтупали само  bowuu

Veset0 тортата е доста симпатична, намига ми с едното око  Laughing

redreny2000  ЧЕСТИТО  Hug

# 238

Да си покажем хубавите картички.Днес получихме една страхотна с пожелания в рими,познайте от кой ни е  Wink .Майски,Ваня,Ена  Hug Hug Hug

redreny2000,честито дипломиране,сигурно камък ти е паднал от сърцето,аз навремето се  дипломирах в деветият месец бременна,за малко щях да си родя в У-та ooooh!,но иначе сигурно щях да отлагам с години.Сега само нагоре!
Вики да се оправя Praynig,много гадно с тая хрема,Бобо е като чешма,а и сълзи му текат и лиги и Т-ра 38 ooooh!и той вчера спа в колата,а не му бях взела одеяло,но по-скоро го отдавам на вирус,който кака му ни довлече от училище Confused

Хайде за срещатада се разберем от сега кога ви е удобно,а и дано Бобо да е здрав,аз предлагам в градинката на Военната академия.

# 239
newsm59 на Дими и на Вики. Да са живи и здрави и много да слушкат и папкат

Редрени, честито бе, мастър!
Аз да взема да се засрамя, че да завърша и аз магистратурата  Blush Май вече 3-та година я завършвам. Дано е рекъл Господ тази година да се свършат мъките ми.

днес получихме една страхотна картичка и мартеничка от vaniaa за рождения ден на Марти. Не се стърпях и отворих плика по-рано  Blush Ванче да нацелуваш Николка от нас

А от вчера една чудесна мартеничка-рибка, адресирана лично до М.Г.Ц., който й се радва доста време и си я облиза както той си знае мигео и Бобчо  Hug

Маринелс, зашеметяващи сте. А ти просто сияеш. Гледах снимките във фейса по организацията на празника - ми ти си родена за организатор, всичко е толкова хубаво, бебешко, оригинално и с вкус. Поздравявам те!

Общи условия

Активация на акаунт