В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Ама Камче ме зариби с шведските криминалета и нямам спирка....брееей!
да не са шведски криминалета с 3-ма артисти  Joy

# 571
Кори, яйцата требе да са от щастливи кокошки Naughty
Ще им дам малко весели хапчета и докато снасят ще се усмихват. Само и само да махне този еднозъб господин.

Бонго слагай погледа и няма как да ти устоя да знаИш. Ще се правят яйца на очи.
да не са шведски криминалета с 3-ма артисти  Joy
От онези, на които повечето реплики са "Я, я , дас ист фантастишен"??

# 572
  • София
да не са шведски криминалета с 3-ма артисти  Joy
За сведение - не са! Но не са и за хора със слаби стомаси! Определено! Не можеш да вечеряш и да ги гледаш..еле пък гмуркането във външно WC, дишайки през рулото от тоалетната хартия.... Sick Sick Sick Sick Но пък са много яки и далече от холивудските бозици!

Р.S. Тея със "шнеле, шнеле" бяха немски за ваше сведение...А ако искате наистина хард-кор от Севера - Антихрист на Ларс фон Триер гледайте и после ми говорете..това си беше жива гнус  Sick Sick Sick

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 23:54 от Morgana

# 573
Брей, Морг, ти си първият жив човек, който познавам излгедал "Антихристът" докрай!  Shocked  Аз чак такъв мазохист не съм или по-скоро съм със слабо сърце. Но ако има смисъл в този филм, моля те, кажи ми. Съвсем сериозно питам, в цялата гнус имаше ли идея (гледала съм доста откъси)? Щото Ларс фон Трир е луд колкото не е истина, но примерно в "Догвил" имаше смисъл.
И сподели какво друго шведско става за гледане! Хайде де, върни услугата, че пак минах само на сериали, нищо пълнометражно не става. Освен може би The Help, много приятно женско филмче. Simple Smile

# 574
Брех, ша ме накарате и аз да ги изгледам тия шведи. Ама ако е страшно през пръсти гледам, че после и до тоалетната не мога да ида Confused

# 575
  • София
Кам, верно си е мазохистично да гледаш "Антихрист"...Мацката така и не можа да преживее факта, че докато правеха секс с мъжа си хлапето им падна през прозореца...и накрая изряза всичко, с което можеше да се прави секс...в едър план дадено... Sick Sick Sick

Сега гледам една поредица - 3 филма - Arne Dahl - Misterioso, Bad Blood, Upp.Till.Toppen.Av.Berget - има ги в Замунда, пишеш Арн Дал и те излизат. На първия съм, ама звучи добре....Преди това гледах два други - Jägarna  и Jägarna 2 - първият е с английски субове...не са лоши, хареса ми идеята и на двата...

# 576
Уффф, Морги, ясно, категорично не става "Антихристът"... Не знам как може да има хора, които все се заравят в най-гадните и тъмни дълбини на човешкия мозък и нещастие (Ларс фор Трир визирам) и не им идва и веднъж отвътре да направят нещо позитивно и носещо радост... Въпреки че май ще се насиля да гледам "Меланхолия", най-малкото заради Александър Скарсгард - пак швед, ама мноооого от сой.  Mr. Green И той поне не е гнусен или страшен. Пък ще пробвам и твоите препоръки за кримките.  Peace

# 577
  • София
Кам, аз още не смея да се престраша да гледам каквото и да било повече на фон Трир...ама кажи ако става Меланхолия-та за гледане. Якият швед с трудното име го знам.... Wink Wink Wink

# 578
Добро утро Simple Smile

Хепи

Кам и Морг пак до късно са гледали филми с рязане на уйове Mr. Green

# 579
  • Не от София.
Пепино,добро утро,мари...то на мен лека нощ трябва да ми се пожелае,ама не ми се спи нещо  Thinking
Ко прайш ти,а?  Flutter

П.П...само да вметна-на Моргито може и да й се харесат тия филми,ама съм убедена,че за Кам туй е зверско попиляване на матриала и тя няма как да си го причини туй нещо да го гледа...ама сигурна съм,ти казвам!

# 580
Фионке, мила  Heart Eyes

Ти си изморена, цела нощ на пилона Sad

Аз ко прая, ми работя, ти знаеш ко Sunglasses

# 581
  • Бургас
Ей темата от снощи е...трлъпкопобиваща.  Rolling Eyes Аз съм си откровен пъзел и психарии не мога да гледам. Или ако гледам, вечер някой ще трябва да ме придружава до тоалетната.
Захапвам работата днес.
При нас новини почти никакви.
Ех-свекървата драматизира. Ходила в училището на Ванката да му даде 20лв. и да го снима  ooooh! Ми вземи го една Събота....какви са тия училищни драми? И защо даваш 20лв. на дете на 7 години? Уф, понякога се чудя драмата ли им харесва или просто се чудят какъв сериал да си измислят? И само като си представя картинката пред всички госпожи и откачам.  Sick
Хубав ден от мен момичета.   bouquet

# 582
  • Не от София.
Аз ко прая, ми работя, ти знаеш ко Sunglasses

Много отрано си я захванала,душа.Ма ние ,пъргавите сме така,разбирам те  Heart Eyes
Уффф,що не ми се спиии...ако не легна до час,ще стана зла и ще започна да съскам  Confused

# 583
Фифи, ми лягай и ще се унесеш Peace

# 584
  • Не от София.
Абе,и миУто тъй вика...
Явно не щете да ви съскам  hahaha
Ама сега като легна,ша ви изтърва,ма Пепино...ко да прая,м.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт