В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 611
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
ОООО МОРГИ   Hug Hug Hug
щЕ вИ информирам по нататък кво се случва  Mr. Green

# 616
  • София
Bril, каква баба  newsm78

Влезнах да споделя тези поспаланковци с вас  Heart Eyes

# 617
Да живее филмчето за Немо. Видя как от тоалетната отиде в океана и реши, че Акото ще плува на свобода.  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Брил, взимам си пуканки и сЕдам да гледам филмО.  Mr. Green Шегата настрана, дано всичко е оК при теб и не излезеш наранена от цялата ситуация!  Hug

Furia, страшни сладури!  Heart Eyes

# 618
ЕЕ Кам нека да стане нещо хубаво де, както аз искам  Heart Eyes

# 619
  • София
Кам, видях ги ето от този филм http://www.cinefish.bg/To-the-Arctic-3D-id30685.html

Брил, пак не ми отговори каква е тая баба ?

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 15:57 от Furia

# 620
Фури бабата е:40 годишна стара мома, заради която оня ме заряза преди година, и сега се появи пак на хоризонта, но беше още с нея.Но днес каза край!!!!Че е край край е Mr. Green Но да видим дали аз ще съм новото начало  Heart Eyes

# 621
  • София
Брил Simple Smile, аз като чуя баба си представям жена над 60 год. Иначе, не знам Брил  Rolling Eyes малко ми е съмнителен, но стискам палци да не съм права  Hug

# 622
  • София
Фури бабата е:40 годишна стара мома, заради която оня ме заряза преди година, и сега се появи пак на хоризонта, но беше още с нея.Но днес каза край!!!!Че е край край е Mr. Green Но да видим дали аз ще съм новото начало  Heart Eyes
Е, сега ще се обиждаме на възраст начи! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms smile3534
Аз също мислех, че е поне около 50-те, за да й викаш баба...ама тооооо..... Thinking

# 623
Ей, ще се караме, аз съм на 38 и не се смятам за баба.  Naughty
Брил, този младеж първо те зарязва заради друга и след година къса с нея и пак се връща при теб. Сигурна ли си, че искаш да бъдеш с него?! Аз лично не бих се доверила на такъв.

# 624
  • София
Ей, ще се караме, аз съм на 38 и не се смятам за баба.  Naughty
Брил, този младеж първо те зарязва заради друга и след година къса с нея и пак се връща при теб. Сигурна ли си, че искаш да бъдеш с него?! Аз лично не бих се доверила на такъв.
то и аз съм на 33 ама викам си, че е към 50 ама писах 60 да не се обиди някой  Flutter. Иначе не посмях да ти кажа, но моето мнение е като на Кали  Hug.

Хайде бягам, че моята любов ме чака.

# 625
  • Не от София.
Момичета,при мен принцопада май започна  newsm78 Получих ей тази песнИчка

http://vbox7.com/play:3572c56e

за тези,които не знаят добре английски,я пускам с превод.Защото мъжът,който ми я прати,беше написал-всичко,което искам да ти кажа,е изпято в нея  Shocked
Уточнение:Става въпрос за мъж,с който бяхме стигнали до брак,но който оставих /както се случва в 99,9 % от връзките ми  Rolling Eyes / Останахме си с прекрасни впечатления,чуваме се по празници и отвреме на време,за да споделим как ни върви живота.Мислех,че всички чувства са в миналото-моите със сигурност са и го имам като добро приятелче...но сега  Shocked тази песен.И е женен,и дете има вече..а и аз съм със семейство...
Какво има става на тия мъже,беее... Thinking
Да ви кажа,чувствам се леко обидена...не мога да го обясня даже в момента.. Confused

# 626
120 лв.  Sad Sad Sad

Не съм доволна , но с този съдия повече не беше възможно ...
Ерген , около 40 ,  без деца , без идея как се отглеждат деца + мъжка солидарност ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
БНД пак се прояви като нагъл лъжец , каза , че съм му заповядала да купи очилата , той по принцип не бил против . #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аз възразих , че не е вярно , а че е питал как да се откаже от родителските си права , съдията отсече , че е било на шега ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чувствам се гадно , защото безхаберните БНД-та в БГ са защитени , а майките - да се оправят ! Crossing Arms Crossing Arms
Изобщо Пловдивският съд е крайно некоректен по отношение на издръжките ! #Cussing out

Брили , това ли пишеше в смс-а , "Бабата "? Thinking
Ако е така - не бих погледнала такъв човек ! Stop
Извинявай , но ти си на 30+ , не виждам как жена на 40 ще е баба ?

Фиони , какво иска тоз младеж ? ooooh!
Не знае ли , че си имаш мъж ? Crossing Arms

# 627
120 лв.  Sad Sad Sad
едно са очакванията , друго реалността.

# 628
Фиона, това че ти е пуснал песничка, може да не означава нищо. newsm78
При мене няма принцопад, пък и аз чакам конкретна порода, която е дефицит. В краят на седмицата пак ще излизам с момченцата Rolling Eyes
happy mama това е по - добре от мижавите 50 лв, които вземам аз.

# 629
120 лв.  Sad Sad Sad
едно са очакванията , друго реалността.

Ти злорадстваш ли ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт