В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 609
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
едно са очакванията , друго реалността.
Ти злорадстваш ли ? Rolling Eyes
[/quote]
изобщо.
просто се убеждавам, че тук се настройвате излишно в очакване на голяма издръжка. гледате едностранно (типично по женски) и за това в повечето случай сте недоволни.

# 631
120 лв.  Sad Sad Sad
Не съм доволна , но с този съдия повече не беше възможно ...

Хепи мама, съчувствам ти искрено!  smile3518
Аз в момента съм с издръжка 120 и се чудя дали да съдя БНД за повече, и направо съм изумена, как може да се изчисляват подобни суми за отглеждане на ЧОВЕШКО дете!
Да допуснем, че според съдебната "система" 120 от единия родител са достатъчни, защото и другият дава 120 - става 240 на месец евентуално.
Т.е. едно дете трябва с 8 лева на ден да:
1. Се нахрани пълноценно
2. Да се придвижи от и до училище, кино, библиотека или място, където ходи на занимания
3. Да ходи на някакви занимания по интереси или на уроци за кандидатстване
4. Да си отделя пари за дрехи ВСЕКИ СЕЗОН, всяка година, и понякога - по два-три пъти на сезон, защото децата растат неконтролируемо.  smile3511

Защо се приема априори, с цялата практика на съдилищата у нас, че родителят, който е избрал да е извън живота и семейството на детето си, има ПОВЕЧЕ права и най-вече, право да НЕ УДОВЛЕТВОРЯВА потребностите на детето си???

Няма живот в такава държава! Още мнооого БНД-та ще насадят на пачи яйца сума ти наивни жени - и тази година, и следващата...

# 632
изобщо.
просто се убеждавам, че тук се настройвате излишно в очакване на голяма издръжка. гледате едностранно (типично по женски) и за това в повечето случай сте недоволни.

150 лв. според теб е голяма издръжка ? Crossing Arms

# 633
изобщо.

[/quote]

Бонго! Мислиш ли, че ако имахме НУЖДА ОТ БЕЗЦЕННОТО ТИ ПРИСЪСТВИЕ, НЯМАШЕ ДА СМЕ НЯКЪДЕ В НЯКОЙ НУЖНИК???

Какво си се насадил между жените - ептен като воайор в дамска тоалетна си!
И на всичкото отгоре психически тормозиш жените, които споделят проблемите си, като ги изкарваш неадекватни и злорадстваш!
Ми да, има разлика от очакванията до реалността - като в нашата реалност преобладават мъже, като твоя форумен образ тук - непукисти, прости и с ужасна визия и поза!
Не само аз, а и други мами ти казаха в прав текст, че дразниш и натоварваш с гадната снимка, която си си сложил!
Но да беше само това, но и коментарите ти са дразнещи!
Сори, но за разлика от по-толерантни мами не смятам да ти четкам перцата и да пробвам безкрайно с добро!

Не се ли усещаш, че си НАСИЛНИК? Тук се изявяваш като психо-насилник, а в живота не искам и да си помисля какъв си, но надали го осъзнаваш!

Говори искрено с психолог и остави тази тема да си бъде приятно и полезно четиво за МАМИ с обща съдба!!!

....

А, и, Бонго, на твое място не бих навирала правописа си, ако е като твоя, и начина си на изразяване, ако е като твоя, с тия гадни червени надписи! Ти за тореадор ли се имаш, за какво ли???

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 20:18 от Геррри

# 634
  • Не от София.
Гери,а какво да кажа аз-нашия боклук иска да плаща 67,50 лв...  Confused
М??

Аз на Бонго отдавна съм му дала игнор,защо му обръщаш внимание изобщо?  Rolling Eyes

# 635
Ох, Фифи...  Hug Не знам за какво могат да ти стигнат тези пари, те не стигат даже да даваш по 2 лева на детето си за училище всеки ден... Колкото да си купи дъвка, баничка, и не остава дори за минерална вода...
Смешнициии...

...

И аз гледам да не обръщам внимание на Бонго и сие из форума, но е ужасно, когато някой иска да сподели, да се оплаче от нещо и да намери поне съчувствие и малко позитивност, вместо търсеното, да намери подигравки и злорадстване! Лошото отношение към себеподобните, с цел лична удовлетвореност, е белег за много, много кофти възпитание и за доооста липси... Това всеки ще прозре, но понякога боли от "жестовете" на подобни хора!

# 636
Гери , не се ядосвай , мила ! Hug

Фифи , като нищо ще му уважат иска на твоя БНД ! #Cussing out

# 637
# 638
Bril, каква баба  newsm78

Влезнах да споделя тези поспаланковци с вас  Heart Eyes

Фури , страхотни сладури ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 639
изобщо.

при същият случай , но ако ти трябваше да даваш на бащата издръжката надали щеше да е повече от 90-100 лв.

# 640
  • На черешата
 А пък ние още нямаме решение, а делото беше преди месец и половина.  Sad
 Бонго, ако по някаква причина си бях оставила децата на БНД и имам добра финансова възможност, да бих плащала голяма издръжка. Запознах се с мацка,която работи  чужбина и след развода БНД се връща в България и поема грижите за детето. Тя му плаща издръжка по-висока от моята заплата дори.  Peace Хората са различни и не можеш да ги заклеймяваш подред.
 При нас БНД взема заплата 3 пъти по-висока от моята, само гледа отстрани и злорадства и думите са "Нали искаше развод,на ти сега,гледай си ги,оправяй се"  Whistling

# 641

при същият случай , но ако ти трябваше да даваш на бащата издръжката надали щеше да е повече от 90-100 лв.

При същия случай БНД щеше да иска най-малко 200 ! #Cussing out

# 642
  • София

Естествено! И то при положение, че статистиката отдавна е показала, че заплащането на жените в България е по-ниско в сравнение с мъжете! НО! Законите се правят от мъже...какво да се очаква?! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 643
Бонго! Мислиш ли, че ако имахме НУЖДА ОТ БЕЗЦЕННОТО ТИ ПРИСЪСТВИЕ, НЯМАШЕ ДА СМЕ НЯКЪДЕ В НЯКОЙ НУЖНИК???
Не се ли усещаш, че си НАСИЛНИК? Тук се изявяваш като психо-насилник, а в живота не искам и да си помисля какъв си, но надали го осъзнаваш!
Говори искрено с психолог и остави тази тема да си бъде приятно и полезно четиво за МАМИ с обща съдба!!!
дали ще си в нужник или клюкарник не е голяма разликата.
форума не е твой нито пък мой. остави спокойно всеки да влиза , чете и пише тук.
с какъв цвят ще пиша аз или ти е въпрос на лично предпочитание.
никой по никакъв начин не ти пречи да споделяш и да се оплакваш (всъщност май само това правиш). да , съчувствам ти , но с това проблемите ти не се решават.

# 644
[/quote]

[/quote]
той може да иска и 1000.  говоря колко биха му присъдили - 90-100 лв

Общи условия

Активация на акаунт