В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 603
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Хепи, със закъснение  Hug Hug Hug Heart Eyes Важното е, че днес всичко е минало и както аз обичам да казвам:  колкото - толкова! Въпреки, че си е за яд как тъпо се е държал БНД  #2gunfire #2gunfire

Аз съм на прибежки тук, че днес се наложи да готвя  ooooh! ooooh! ooooh! И да не загоря манджата...

Бонго, при положение, че жените взимат по-малки заплати каква издръжка очакваш?! Shocked Shocked Shocked

# 646
Хепи съжалявам  Hug
Бонго спри се вече  Stop

# 647
Бонго! Мислиш ли, че ако имахме НУЖДА ОТ БЕЗЦЕННОТО ТИ ПРИСЪСТВИЕ, НЯМАШЕ ДА СМЕ НЯКЪДЕ В НЯКОЙ НУЖНИК???
Не се ли усещаш, че си НАСИЛНИК? Тук се изявяваш като психо-насилник, а в живота не искам и да си помисля какъв си, но надали го осъзнаваш!
Говори искрено с психолог и остави тази тема да си бъде приятно и полезно четиво за МАМИ с обща съдба!!!
дали ще си в нужник или клюкарник не е голяма разликата.
форума не е твой нито пък мой. остави спокойно всеки да влиза , чете и пише тук.
с какъв цвят ще пиша аз или ти е въпрос на лично предпочитание.
никой по никакъв начин не ти пречи да споделяш и да се оплакваш (всъщност май само това правиш). да , съчувствам ти , но с това проблемите ти не се решават.

На теб пък кога съм се оплакала??? Ти ли беше оная сгърбената баба с очилата, дето ми пробутваше зелева чорба на пазарЯ, и й се оплакАх???
...
За всичко останало в твоите реплики към мен - потвърждава се предположението ми, че си мнооого, мнооого зле, и може би подсъзнателно викаш за помощ, но... неправилно!
Добре, че някоя нещастна женица е прозряла твоите проблеми и благородно е решила да не приема ролята на нов такъв!
...
Пиши от тук нататък каквото си искаш - ИГНОР на всичко от теб, насочено към мен.
Но не се примирявам с мъжкото комплексарско насилие под каквато и да било форма и ще го посочвам винаги, когато го забележа!

# 648

При същия случай БНД щеше да иска най-малко 200 ! #Cussing out
той може да иска и 1000.  говоря колко биха му присъдили - 90-100 лв
[/quote]

Бонго , мен ме осигуряват на реална заплата и щяха да му присъдят повече от 120 .
А сега - хем никакви грижи за детето , хем да си плащам аз , че плащам и високи данъци , а той си взема чисто парите ? #Cussing out #Cussing out

# 649
  • София
Девойки, нека малко ви разсмея! Вижте каква тотална простотия е сътворил РИОКОЗ за сексуалното образУвание на децата в детските градини и училищата!

Неее, няма такава простотия - не искам да се казвам Кънчо!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 650
Девойки, нека малко ви разсмея! Вижте каква тотална простотия е сътворил РИОКОЗ за сексуалното образУвание на децата в детските градини и училищата!

Неее, няма такава простотия - не искам да се казвам Кънчо!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Ето, и тук има тема за размисъл Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645635.msg21343321#msg21343321

# 651

Божкеееее !!!!! rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 652
Хепи, мила  Hug Поне са я вдигнали, преди беше 90 лева, нали Thinking

Относно нашите мъки с гърнето. В началото я пробвах директно на чинията с адаптор, преди повече от 8-9 месеца. Нямаше ядове, даже веднага се изпишкваше. Обаче после спрях да я слагам, имах много работа и съвсем изключих. Когато реших отново да я сложа на адаптора, тя започна да пищи. Нямам представа от какво. Не съм я насилвала. Може би е решила, че ще падне Thinking Поради тази причина й купих гърне, същата работа. Не ще да седне, само пищи, обаче си го слага на тиквата глупава #Cussing out Днес я насилих, на третия път видя, че няма страшно и седна на гърнето. Обаче нищо не свърши. Утре пак ще я пробвам и така. Питам я има ли пиш, тя ме гледа тъпо Crossing Arms

Кали, детето е на 2 години.

Лятото директно махам памперса и по цял ден на двора. сега просто ми се искаше да разбере къде трябва да си върши работата и постепенно да започне да си казва. Ама не.

# 653
Споко , Пепи , всичко ще стане , нека дойде лятото ! Hug

# 654
Хепи, мила  Hug Поне са я вдигнали, преди беше 90 лева, нали Thinking

...

Лятото директно махам памперса и по цял ден на двора. сега просто ми се искаше да разбере къде трябва да си върши работата и постепенно да започне да си казва. Ама не.

Пепи, и ние сме така, едно към едно с това, което си описала в целия си постинг по-горе.
На повече от 2 години и половина сме, и още има дооста мокри гащи, но положението определено се подобрява с времето. Повечето си го правят от инат.
Докато е студено, слагай памперси навън, а и у дома по време на сън и през втората половина на деня, когато са по-уморени децата.
А лятото ще видиш, че изведнъж всичко ще се нареди.
Аз забелязах, че напоследък моята издържа на дълги разходки след яслата навън, в хладното време, с много игра, тичане, пиене на сокове - и не се напишква - но това е от много скоро, от 1 седмица примерно. Така че просто трябва да ги чакаме търпеливо да пораснат.
  bouquet

# 655
Привет и от мен.

Хепи  Hug. Не се ядосвай мила, така или иначе беше ясно, че няма да е на 100% в твоя полза. Ти и детето да сте здрави, майната им на съдиите и БНД-тата.

Гери, не му се пали толкова на бонго, той е от кучетата, които само лаят, споко, не хапи  Peace

Брили, тая работа с лове-то не ми се нрави да ти кажа. Явно ти много си го обичала и все още го обичаш, обаче хубавите спомени от миналото малко те заслепяват. Мен лично би ми било обидно да ме зареже заради някоя, която и да е, и година след това да се сети за мен. Бих се чувствала като "оная сигурната, дето много ме обича и ще ме приеме отново", да ама не. Лично аз не бих го приела отново. Обаче аз имам един голям недостатък - много съм горда. Та не ме слушай, слушай себе се  Hug

# 656
Брили, и на мен ми е интересно, защо нарича жена на 40 години баба???
Дали тя е сбабичосана или той е прекалено млад - на 15 например???
...
Ако ти се е прикексило с него - давай, кефи се, но без да влагаш нищо повече!
Знаеш ли колко готини мъже обикалят наоколо като гладни вълчета???   chef

# 657
На теб пък кога съм се оплакала???
някога да съм твърдял това ?

# 658
Фиони, лудетино любима Честит Рожден Ден. На първо място да си жива и здрава. От там насетне ти желая любов, късмет, щастие, пилони, маратони - всичко да е на 6. Много целувки, милувки..... от мен  Heart Eyes newsm51 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  loveuuu

# 659
Фионииии !!!

Честит Рожден Ден , мила !!!
Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!
Много здраве , любов , щастие , късмет , пари , от всичко по много !!!

Пепииии ,

Общи условия

Активация на акаунт