В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 602
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
ФИОНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!! Hug Hug Hug
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МОРЕ ОТ ЛЮБОВ !!

# 661
  • София
Фиона, Честит Рожден Ден с пожелания за много любов  luvbed, много здраве  newsm39, много късмет  Flowers Four Leaf Clover и сбъднати мечти  babydust7 и по-хубава кола  Whistling

# 662
Добро утро Heart Eyes

Хепи,

# 663
Фионка, Честит Рожден Ден Желая ти страхотен празник, с най-обичаните хора  Hug

За всички други кафе и още нещо

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 10:22 от Мак

# 664
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФИФИ!Присъединявам се към пожеланията на момичетата - бъди здрава, ти и цялото ти семейство, много обичана и усмихната, а мъжете вкъщи да се грижатр мнооого за теб!  Hug Весело празнуване!   bouquet

# 665
  • Не от София.
Благодаря ви,сладкиши  newsm03

Току-що си харесах една торта из нета и ша ви черпя с нея :

http://tortiperla.com/showphoto.php?photo_id=848

МиУото предложи да иде до Стара Загора да ми я купи,ама хайдее... да не се чепим , и с нашенска ще минем  smile3502
Както се досещате-минавам набързо,щото днес ми е натоварено-ша вървя да си избера нещо за довечера,че нали все нямам дрехи...ще се почепя малко с маникюр и фризьор и изобщо ще се чепя яко днес....като всеки ден,де...но днес ша ми прощават  smile3534
Ще ви почерпя като се видим,честно  newsm53

# 666
  • Бургас
Фиона,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Пожелавам ти много щастие, усмивки, любов, здраве и успехи.    bouquet

# 667
Абе с една дума, Фиона ти си голяма чепла Mr. Green

# 668
Фифи, и от мен честит рожден ден!

Всичко, което бих искала да ти пожелая, вече са ти го написали по-ранобудните! Simple Smile
Присъединявам се към тях, с искрената си надежда да си красива, щастлива, обичана!
Да успяваш винаги във всичко!

newsm51 Two Hearts Two Hearts

http://www.youtube.com/watch?v=zQwbv_1fd1s&NR=1&feature=endscreen

поздравче за теб и твоя Принц! Simple Smile

# 669
  • Не от София.
Еее,не мога..и днес все хвърлям по едно око тук-слабост сте ми,да знаете newsm51

Пепино,мари....на тоя момък ако му пукна балона,подарък ли ще намеря?  Thinking
Хепи,благодаря за от-всичко-по многото-пожелания.Сигурна съм,че ми ги желаеш от сърце  Heart Eyes
Фури и Ками,вие пък откъде знаете,че имам нужда от кола и обожавам шоколадова торта..м?  smile3506
Макче,ха така поздравявай сватята..постели си на мекичко,че на такова да легнеш...ааа,щерка ти,де   Joy
Сес,благодаря и на теб за пожеланията ,дарлинг  smile3525
Гери,тенкс,мила!  newsm51 Много ми харесаха интерпретациите на песничката за рождения ден.Тази на Фури ме разсмя,а твоята....дето вика дребният, е зверска   superuu

П.П...Пепче,чепла съм я....ти чунким нямаш такъв рибок в къщата,та не знаеш Wink

# 670
Фионо кръвно сам ти обидена пък  Crossing Arms Mr. Green

# 671
Фионо кръвно сам ти обидена пък  Crossing Arms Mr. Green

Ти що си се дегизирала така,м?  Wink

Фури, ми няма как мила, постилам на щерката, че ако има моя късмет с мъжете, все на кораво ша лежи, та поне аз ако мога да помогна  Laughing

# 672
Фиф, подарък ще намериш, подарък, и то от най-големите, размер XXXLLL Mr. Green Викаш значи, теб да гледам каква си чепла, та след време да знам какво да очаквам и от моята Mr. Green

Мак, точно ти ли викаш, че коравото било лошо hahaha

# 673
Фифи, честит рожден ден мила! Бъди жива и здрава и много щастлива.
Хепи, съжалявам миличка за решението на съдията. Може би по-нататък ще имаш възможност да поискаш ново увеличение.  Hug

# 674
  • София
ФИФИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ранобудните девойки вече са ме преварили с всички пожелания! Да си здрава, обичана от любимите мъже и  каквото друго си поискаш ти!  Hug Hug Hug Hug

Викаш, че ще черпиш виртуална торта, а тука ли е вече?

Общи условия

Активация на акаунт