. И те понеже още не са си платили миналогодишните пари, та и сега поръчвали от там
. Аз съм учила други неща за монопола. Не ме разбирайте погрешно - и аз се дразня на високите цени на лекарствата и ползвам примерно американски експедрин вместо парацетамол (по-евтин и в пъти по-силен), но още повече се дразня на платени медийни акции, в които избирателно хващаме за ушите един и целокупния български народ тръгва като стадо.... Останалите големи играчи на пазара да не би да нямат високи цени. Защо няма тема за тях. И аз да кажа, не ме разбирай погрешно - практиката "лобизъм за определени компании от страна на висши чиновници" не сме я измислили ние, но това не значи, че трябва да я приемаме в реда на нещата, само защото я има, да кажем, в Щатите.
Иначе по повод медийната акция - по-горе писах моето мнение защо пък точно сега го хванаха за пеша Огнян Донев. И кой стои зад тая работа.
Жалко, че в България няма истински независима журналистика, която да разчепка този и други подобни проблеми и да каже на обществото истината. Ама за тая работа се иска дупе и акъл. А такива май са в оскъдица сред журналистическото племе напоследък - справка Ники дудука.
Искам това да се случи на Донев
Но явно и ти за моя радост имаме едни и същи виждания за г-на, който краде от българския народ!