МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета минавам само набързо да Ви кажа, че вече сме си в къщи с най-малката принцеса Дария  Grinning
Ще се включа пак като се организираме малко

# 196
Лизи, честито!
Да е жива и здрава малката Дария, да расте спокойно, усмихнато и весело бебе, да спи много и да хапва добре, а каките много да й се радват.
Бъдете щастливи и благословени - цялото ви хубаво, голямо семейство.  Hug

Ванчееееее, тук пак замириса на бебешко.
Wink

# 197
Лизи, Честита рожбичка! Да ви е жива и здрава, много радост и гордост да ви носи! Ще имат щастието твоите сладурки да растат заедно и да споделят игрите си!

Еми, стиснати палци от мен!  Praynig

# 198
  • София
Лизи честита ви, малка Дария! Нека расте здрава , спокойна и щастлива! Heart Eyes 

Цветенце , добре дошла! Разкажи ни повече за вашето семейство, на колко са по -големите дечица?  Hug

# 199
  • София
Лизи  честита ти трета принцеса  Hug

# 200
  • София

Ванчееееее, тук пак замириса на бебешко.
Wink
Хаха, тежък е бебехоличния живот! Хлъц!  Laughing

Лизи, честита принцеска! Сега да са ти кротки трите грации и да не ти късат много нервичките! Да има много гушкане за презареждане и розови неща в живота в пълната ви къща! Hug Hug  bouquet

# 201
Аууууу, аз ли съм най лошата  Embarassed??? Изобщо, ама изобщо не искам и да чуя за бебе......Обичам си децата до безкрайност, но повече не искам, категорично. И съм го предупредила мъжа ми - а му хрумнат някакви идеи за още, от сега да си знае, че ще приключи с аборт  Sad. И някак си като ви чета, се чувствам лоша Twisted Evil. Не искам повече бебета, а като видя бременна жена, количка, шише, мляко, памперс и всички останали атрибути направо си настръхвам. Беше ми трудно, много трудно, искам да са ми големи децата, да си ходя и да си правя каквото си искам и където си искам. Писна ми десет години да се реве, мрънка, крънка, за една пускане на пералнята да употребя хиляди думи и усилия, за да не се направи поредната бела  #Silly. Писна ми от повръщане, напикаване и какво ли още не ooooh!. Съжалявам, че съм толкова груба в изказванията си, ама си е така според мен. И пак казвам, обичам си мнооооого децата, ама те си ми стигат. Това са си моите деца и други не искам  Stop.......

Ето и един съмишленик - моят стаж е само 5 години и половина, но категорично заявявам, че толкова деца ми стигат Crossing Arms  Simple Smile

# 202
Лизи, честита нова радост! Завиждаааам!

Цветенце, добре дошла! Ама ние тук обичаме подробности - не бъди скъперница!

Аз пък да ви споделя, че моите четирима дангалаци ме карат да си мисля, че спрях с бройката твърде рано. Вярно, че е много приятно да си общуваш с 4 пораснали, умни и самостоятелни твои издънки, ама как ми липсва мачкотенето, несвързаното дърдорене, несръчните опити за откриване на света!..

# 203
Добро утро от мен.
Имам две момчета на 9 и почти 7 години. Сега съм бременна с трето съкровище. Миналата седмица ходих на лекар, но беше рано и не се виждаше нищо, сега в петък съм пак. Дано да е всичко наред, защото много се страхувам  Praynig. В общи линии е това за мен  Heart Eyes

# 204
  • София
В сряда ще има среща - пак от 14, пак в офиса на Черковна 33.
Който може, е добре дошъл!
Аз ще дойда ! Wink

Лизи, Честито бебче ! Да ви е живо и здраво, много да е умно и с късмет да е ! А на теб здрави нерви  Wink
Елочка  , бъди убедена , че Айси  ще се оправи  и  скоро неволите ще са само спомен !

# 205
  • София
Лизи, честито бебенце и от мен. Да е здрава малката Дария, да хапва и спи повечко   bouquet

Цветенце, добре дошла!

Кабо, аз пък искам моите вече да са пораснали, че да може да си общуваме нормално  Laughing Да спре безкрайното повтаряне на едно също по n пъти на ден, да говорят или обясняват, преди да започнат да реват... ей такива простички неща  Rolling Eyes

# 206
  • София
Лукаса, хората са казали:
"Малки деца, малки проблеми, големи деца - големи"  Hug

Лизи, честита дъщеричка, какво голямо женско царство. Да сте всички живи и здрави, много да се обичате и подкрепяте.

Цветенце, леко и безпроблемно бременеене. Добре дошла сред нашите редици.

Еми, дръж ни в течение за Айси.  Praynig Стискам палци за малкото съкровище Hug

Кабо, толкова много ми се иска отново да присъствам на прекрасните ни месечни срещи. Много ми стана динамично ежедневието и ден за ден не ми е ясно какво се случва. Ще се постарая да дойда, дано да стане   Tired

# 207
Здравейте! За срещата утре мисля, че 99% съм сигурна в идването си! Ама как се изказах само....... кат олигофрен  #Silly А пък тази иконка с изплезената луда много я харесвам...... Може би защото олицетворява точно мен  Mr. Green.

Да се похваля: ГОСТИТЕ СИ ОТИДОХА!!! Нямате си напредстава какво щастие е това за моята душа. И по този повод днес сварих само една леща и мъниииичко почистих. А пералнята от сутринта си виси непросната, мисля че ще си откара така поне до довечера....... Ей 5 дни се размазах да готвя, подреждам маси, мия и чистя. Тъкмо раздигам и оправя масата и хоп някое чудовище пак се настанило да яде........ А капака беше, че и казвам на зълва ми да не миеме чиниите, щото ще ги сложа в миялната, а тя ми отговаряше, че що пък да я пълним........ А на мен ми исеше да и кажа, че що ли пък я купихме....... А тия моите като видяха хора се оакаха  Sick от лигавщина......... А как лошо се държаха, мале, полудях............ Сега отивам да приспивам Мишо и мисля и аз да се приспя.......

# 208
  • Sofia, Bulgaria
Лизи,честита радост!   bouquet  bouquet  bouquet Намачкай малкия бонбон и от мен  Peace така ми е домъчняло за бебчееееееее.
Благодаря ви мили мами,че винаги сте така съпричастни  Hug Hug Hug.Айси все още не е стабилизирана,но слава богу дишането малко се пооправи.След три дни на аугментин тази нощ отново изгоря от 40 градуса температура.Гърлото вече е без гной и не е червено,изследванията на кръвта са за отличен ,а детето продължава да прави температура един бог знае от какво.Урбазона помогна отново да се подобри дишането,но за колко време?Това е медикамент с който не трябва да се прекалява а при нея стана като вземане на витаминче.Доста стряскащо беше,че и правиха  и инхалация с адреналин  Rolling Eyes.С две думи започвам ( докато все още имам сили да мърдам) да търся алтернативно лечение.Трябва да намеря начин да помогна на детенцето си.Моя приятелка ми показа това      http://e-vestnik.bg/7642     ,а след това и тук в темите прочетох доста добри неща за този доктор.Странното  е че имам чувството,че съм го виждала не еднократно ,а не мога да се сетя къде.сякаш ни е комшия в блока,но децата казват,че не са го виждали  Rolling Eyes.Случайно някой да има актуален телефон или адрес,някакъв начин да го намеря?Отново много ви благодаря на всички,че сте с нас в поредното ни изпитание.

# 209
  • София
Ели, това е д-р Михайлов от "Часът на МАМА"

http://mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8&sid=1fbd70fe9609a … 4c8d78f58ccde767c

Нямам представа дали това е актуално http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=39221

Общи условия

Активация на акаунт