МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Много се радвам, че можахме да се поопознаем с момичетата и се надявам да продължаваме да се срещаме, както с деца, така и семейно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Присъединявам се  Hug Hug Hug

И аз, и аз  Hug
Момичета, моля извинете ме, че не дойдох вчера и не се обадих. Девойките се разболяха и аз просто забравих за срещата... Надявам се да успея да се реванширам някой ден (чрез почерпка например).

Много ми беше хубаво на курса!

# 391
  • София
Tanija, много вълнуващо!  За колко време си идва?

esma, бързо оздравяване на девойките!

И на мен ми беше много хубаво на курса. Още веднъж голямо благодаря на Цвета и Яна за това, че ни отделиха голяма част от времето си и бяха така подкрепящи и предразполагащи! Hug Обучението определено се отрази положително върху отношението ми към децата и разрешаването на конфликтни ситуации. Научих много и от споделения опит на другите майки. Убеждавам се за пореден път, че нищо не може да замени живото общуване и личния контакт. Много ще се радвам да продължим да се виждаме на ежемесечните срещи! Heart Eyes

# 392
  • Sofia, Bulgaria
Ние се разходихме добре по музеите тази вечер.Децата бяха много доволни от разходката.Днес следобяд легнаха да спят доста след времето в което даже стават за да могат да издържат.Габи беше впечатлена от музиката пред Галерията Simple Smile.Сложихме и по някой и друг позабравен в ежедневието ни печат в книжките  PeaceУспях да срещна дори една моя братовчедка,която за последен път когато я видях я държах за ръчички да ходи.Сега е млада дама с гадже Simple Smile.Хубаво беше и разтоварващо имахме нужда от това.
Прегледа на Айси не мина така както очаквах.Има развитие на проблема със сърчицето и положението е сериозно.Вече е на два вида хапчета по два пъти на ден + ограничения - никакво тичане ,скачане и т.н.Моля ви споменете я молитвите си  Sad

# 393
  • София
Tanija, много вълнуващо!  За колко време си идва?

За 2 седмици, САМО  Sad

esma от какво сте болни? Дано не е много сериозно и освен с хомеопатия , да се оправите с вълшебните "целувки на мама".

Емили Praynig за Айси. Мислила ли си за алтернативно лечедние без лекарства или проблема е много дълбок и не ти се рискува? 
А братовчедката как я позна след толкова години ?

# 394
  • София
Емили, гуш за теб и Айси! Hug Какви са перспективите за лекуване на сърдечния проблем?

Таня, много за кратко, наистина.... Sad

# 395
Емили, прегръщам те. Господ да е с Айси и теб.  Praynig Дано по-скоро се намери решение на проблема и да се излекува малката душичка, за да може да скача и тича като всички деца.

Танче, малко е, но е по-добре, отколкото 11 г. раздяла.
  Hug

# 396
  • София
Еми, Hug, ще се справите с всичко! Praynig Praynig

У нас пак е плажа на Кати, усещате ли морския бриз, чувате ли пищенето на малката русалка, докато изтърбушва спалнята и се гмурка из чаршафите?  Joy
Не знам към каква професия ще се насочи това детенце, обаче вчера си намерила тел и си направила шини за зъбите! Shocked Без майтап - не само приличат на истински, ами държи и да си ги носи! (игра си с една приятелка онзи ден, шест годишна, която носи шини и явно подражанието е минало всякакви граници Whistling)

Успех на всички седмокласници утре и в сряда! Попътни шестици им пожелавам!  Wink Peace

# 397
Успех на всички седмокласници утре и в сряда! Попътни шестици им пожелавам!  Wink Peace

Успех! А също и на дванадесетокласниците за матурите.
Дано всички се справят добре и да се класират за училищата / университетите, които искат. 
Praynig

# 398
  • София
Благодаря за пожеланията, разчитам на стиснатите ви палчета! Hug
Успешни матури на дванадесетокласниците!  bouquet

# 399
Успех, спокойствие, сили и здрави нерви на всички, които тези дни ще са на изпити - и родители, и деца!!!!! Hug

Емили, гуш на Айси!!!!! Моля се силно съвсем скоро всичко да е лош сън и да се радвате на здраве и много тичане, бягане и скачане!!!!!! Hug

# 400
  • Не съм от тук и съм за малко
Успех на децата утре!   Peace  Момичета, знам че е почти невъзможно, но ви пожелавам спокойствие, всичко ще се нареди.   Hug

# 401
  • София
Успех на децата и спокойствие на родителите, и от нас!  Peace

# 402
  • София
Уф, трепери ми всичко, значи, много гадно...Излишни притеснения са това, ама нА - нервната ми ситема не знае колко съм спокойна всъщност! Mr. Green

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Живи, здрави и успешни!
Много обичани и усмихнати бъдете!

# 403
  • София
Майките "седмокласнички" доволни ли сте от темата по литература? Аз подочух нещо сутринта по новините, но не запомних че ми кипи в главата........

Ванче споко, още 2- ма седмокласника те чакат и 3 -ма зрелостници за изпитите в университета да не говорим .....

Честито на всичко Еленки и Костадиновци!

Сладка дано именникът ти получи най-хубавия подарък днес - поне 5.50 !  Hug

Аз се опитвам да си подредя главата и къщата за госта, но неми се отдава. Направо ще сразя брат ми с хаоса у дома .......

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 13:22 от Tanija

# 404
Ванче, споко, всичко ще бъде наред.  Hug

Днес големите са на изпит, а пък Коко ми е именник....  Grinning Почерпете се.

Общи условия

Активация на акаунт