Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво е времето в Многодетналандия?
Какви са плановете за обучение за подобряване на родителските умения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е времето в Многодетналандия?
В Многодетналандия времето обикновено е с разкъсана облачност и кратки превалявания от заоблачени майчински души. Прогнозата включва няколко безопасни бебешки урагана, една-две тийнейджърски вихрушки и ниско атмосферно налягане в средните слоеве на атмосферата. Слънцето ще изгрее около 5 сутринта и ще залезе около полунощ, като денят ще бъде дълъг, но това е обичайно за този климатичен пояс. Градусите постепенно се повишават, особено след третото малко и след залез слънце.
-
Какви са плановете за обучение за подобряване на родителските умения?
Плановете включват обучение за подобряване на родителските умения, което ще се провежда в Асоциация Родители. Методиката е подходяща за родители на деца от 3 до 12 години и включва техники за насърчаване, поставяне на граници, игнориране на неподходящо поведение, наказания и други. Целият курс е с продължителност 6 сесии, които се провеждат веднъж седмично в продължение на 6 седмици. Предложението включва и възможност за участие на хора извън София чрез виртуално присъствие или записване на сесиите.
-
Как реагират майките на доктора в родилното отделение?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Знам колко е криво първите дни без тях.
За колко време си ги пратила, за цялото лято ли?
Нещо не ми се удава да гледам философски на нещата. Първите ни желания са ясни, най-голяма мъка са ми другите училища. Главата ми пуши от различни мнения- училища, които се смятат за елитни, се оказват не толкова елитни, хвалят се други, където пък се влиза с доста по-нисък бал, и се чудя как да ги подредя. Ще прощавате, че ви занимавам, но в момента не искам да питам в други теми, та ще питам вас: моля за мнения или информация за 31 СУЧЕМ "Иван Вазов", 35 СОУ "Добри Войников", 32 СОУ "Климент Охридски", 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу" , 22 СОУ "Георги Сава Раковски", 30 СОУ "Братя Миладинови". 

Тогава реших да се заема сериозно, отслабнах малко , спрях кафето и започнах да пия сутрин на гладно чаша топла вода+сока от 1/2 лимон+1с.л. мед (истински)- тази комбинация е чудесен регулатор на кръвното. Аз понякога слагам цял лимон и я пия и през деня когато почувствам нужда от енергия. (
Всичко най!