Щъркелче с добро сърце МАРТенички ще ни донесе! - 11

• 40 962
  • 641
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
И аз да споделя, че имаме проблеми със сукането. Моя сладур се роди малко мъничък и му е доста трудно да захапе. Отгоре на всичко моите зърна не се оформят добре, взех си силиконови на авент, но те пък му идват големи. Имахме няколко успешни опита за по 7-10 мин на гърда, но след голям рев. Малкия се изморява много бързо и заспива недохранен. Съответно се будим след един час и пак рев. От началото сме с помпичка за изцеждане и шишета. Но винаги първо си го слагам на гърда. Дано скоро имаме напредък със сукането, че и да се изцеждам не е лесно, но все пак е по-добре за него да хапва кърма.

# 226
  • под дъгата
Привет настоящи и бъдещи мами!
Не съм писала от мнооого време,но не съм ви забравила и от време на време хвърлям по едно око Wink

Честито на всички мами,гушнали своите принцове и принцеси!Да са живи и здрави и много поводи за гордост да ви носят!

При мен всичко върви нормално-поне досега нямах никакви проблеми.Хемоглобина беше нисък почти през цялата бременност,но достигнах до завидните 100.После занижен белтък,но и той вече е в норма и аз съм в очакване на ЧУДОТО Heart Eyes Едва тази сутрин се появиха бодежи ниско долу-като при цикъл,контракции от време на време,но нищо обезпокояващо според мен.Чудех се дали да звъня на док,но се отказах,че ме достраша да не ме приберат в болницата ooooh! На моменти бодежите са адски,но...прехапвам устни,търпя и се успокоявам,че това е само началото.
Доскоро...следващия път може би с новини Laughing
На всички очакващи бебоците си пожелавам леко и безпроблемно раждане!!! Hug

# 227
Здравейте мамчета  Mr. Green

Влизам само за да ви кажа, че Didita4u ми съобщи следното преди малко:  Имаме си радост голяма - вече сме татко и мама на двама! АНА е мъничка сладурана 2840 гр. , 49 см.

Пожелавам ви щастливо и безпроблемно раждане (на когото все още предстои) и майчинство на всички ви  Hug

# 228
  • UK
  ylinfant Браво на мама didita4u! Да й е жива и здрава малката принцеса Ана! Много много щастие и радости за цялото семейство!  ylinfant

aleina, много се радвам, че и ти и малкия сте добре, щастливи и вкъщи! Той бил голям лакомник newsm53 Извинявай, евентуално, за глупавия въпрос, но как разбираш че изсуква около 90-100 мл?!?! newsm78

Момичета, аз тъкмо се прибирам от разходка... обиколих магазините, отидох на процедура - почистване и хидратиране на лице (какаов пилинг + хиалуронов серум) и после хапнах навън! Много е хубаво да се поглезиш!!! Wink)))) В понеделник ще ходя на подхранваща маска за коса, после и на педикюр! Момичета, измисляйте по-често начини да се поглезвате сами, правете си малки изненадки и се грижете за себе си - точно тези малки нещица ни правят щастливи, спокойни и самоуверени Wink

# 229
Ха., май доста от нас родилите скоро сме с проблеми със сукането. Аз отначало се притеснявах, че малкия суче лакомо само по 5-10 минути (не бях сигурна дали това е достатъчно) но после спи спокойно по 4-5 часа, което някак ми подсказа, че се е заситил добре. Иначе зърната ми са ужас (малкия някак захапва само зърното), всеки допир дори на дреха до тях е болезнен...добре че е крема Лансинох...родих се. Днес ходих да ми свалят конците от операцията и акушерката ми ме увери, че каквито и проблеми с гърди и зърна да имам на 12-я ден след раждането отшумяват. Като се прибрахме с половинката от болницата днес, майка ми му беше дала изцедена от сутринта кърма, но той бе все така неспокоен и плачеше много. Реших да го успокоя като го сложа на гърда (въпреки, че беше ял) и той като засука сладко...след 5 минути както беше захапал гърдата ми вече спеше блажено и сладко...и така вече 4 часа...почувствах се прекрасно, че има нужда да е до своята майчица  Two Hearts

# 230
...и честито на Didita4u и всички скоро родили мами...да са ви здрави бебенцата и да ви направят най-щастливите родители на света!  Hug

# 231
  • Пловдив
Didita4u, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и нека носи много радост и смях в дома ви!   bouquet

# 232
  • UK
 stork-boy Two Hearts
ЩъРКЕЛЧееее при мен дойде, вест за бебче да ми донесееее!

Днес в 11:53 със секцио на бял свят дойде бебчо Симеон за голяма радост на мама mariq_lakova! Симеон е с идеалните мерки 3.050 кг. и точно 50 см. И мама и бебчо са добре. Мама Мария поздравява всички!

Нека им пожелаем много здраве, много радости и много любов за цялото прекрасно семейство!

# 233
  • Пловдив
Момичета имаме си още едно бебче на мама CaBuHka. На 07.03 със спешно секцио се е появила на бял свят малката Дария с прекрасните мерки 3420гр и 50 см.

Да им е жива и здрава малката принцеса и нека е гордостта на мама!   bouquet

# 234
  • Стара Загора
Момичета имаме си още едно много дълго чакано бебе, цитирам от фейсбук :

" Маметаааа Simple Smile)) много чакано ЩЪРКЕЛЧЕ !!!!
Тази вечер в 22.10ч при нас на този свят се появи един много,много чакан бебешор! Неговата мама Цвети Атанасова чакаше своето 2ро съкровище Филип с внушителните мерки от 3850 грама и 52 см от доста време и ето днес дойде и този миг. Нека кажем ЧЕСТИТО на на най-новата мама, да им пожелаем много здраве, щастие, много обич да споделят и удвоят, да направят горди тати и кака Дари и Късметът да бъде тяхна неотлъчна сянка. Със сигурност чакането си е заслужавало, но това оставяме да каже мама Цвети съвсем скоро, която казва че са ОК и че изпращат поздрави на всички!
Всички кокошленца ви орисваме да е весел, усмихнат, лъчезарен и успял момък! "

Hug  Още веднъж на мама Цвети, честито !!!   bouquet   txtloves Two Hearts

# 235
Честито на мама Цвети ,да ти е жив и здрав малкия Филип,много да радва мама , тате и кака .  bouquet

# 236
  • Стара Загора
Честито и от мен на всички горди маменца Didita4u,CaBuHka,maria_lakova и мама Цвети да са ви живи и здрави слънчицата и много да ви радват Hug  bouquet Hug
Аз вече имам чувството,че колкото наближава термина ми ...никога няма да родя,зачакала съм от един месец ми то ми писна вече аааааа  Crazy

# 237
Честито на всички нови мами и техните бебоци!

Относно наближаването на термините - спокойно! Чакайте си датите и изобщо не давайте зор на бебчовците да излизат. Те много добре си знаят кога е най-подходящия момент да се родят.

Аз например хич и не искам да раждам по-рано от 18 март. Има доста неблагоприятни астрологични аспекти дотогава. Конкретно Луната минава през още три малефика - вече мина през Марс, а и предстои да мине и през Сатурн, Раху и Плутон. Също съветвам мамите, да не си насрочват дата за секцио за 22 март. Тогава е новолунието в овен. 

# 238
  • Стара Загора
Грийни, мамче много ги владееш тези астрологии, я кажи нещо за 29 февруари Grinning Grinning

# 239
Greene,
интересна тема започваш.Аз много се интересувам от астрологията и точно в този момент,когато се раждат бебетата ни.Какво ще кажеш за 13 -14 или 15 март - как е разположена луната?Благоприятно ли е за раждане?
Аз се уговорих с един астролог,като родя да му се обадя и да му кажа датата и часа на раждане,за да каже кое е най-благоприятното име и д й направи хороскоп.

Общи условия

Активация на акаунт