Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
При обжалване на решение на ТЕЛК за 16-годишен младеж, жалбата се подава от негово име или се добавя съдействието на родител: необходими данни за родителя?
Колко време предварително трябва да подам документи за нов ТЕЛК и дали само молба ли се подава за преосвидетелстване?
Къде трябва да подам жалба срещу решение на ТЕЛК?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
При обжалване на решение на ТЕЛК за 16-годишен младеж, жалбата се подава от негово име или се добавя съдействието на родител: необходими данни за родителя?
-
Колко време предварително трябва да подам документи за нов ТЕЛК и дали само молба ли се подава за преосвидетелстване?
-
Къде трябва да подам жалба срещу решение на ТЕЛК?
-
Каква е процедурата за получаване на болничен лист, след като бъде одобрен от ТЕЛК?
-
Какво означава ДИ и има ли възможност за възстановяване на средства със задна дата при ТЕЛК?
Изобщо съм като в небрано лозе и все едно за първи път ще се явяваме на ТЕЛК. Писна ми от този кошмар ТЕЛК! Идвало ми е да зарежа всичко свързано с него,но от друга страна пък това ни се полага ! Яд ме е ,че всички,които имаме реални диагнози сме принудени буквално да си просим полагаемото ! 
.При подаването на документите една от госпожите ми каза ма не пишете така ,няма нужда то комисията решава .............Първо и казах,че съм имала проблеми и преди и държа да си ги напиша тези неща и след това я попитах каква комисия,има си закони там пише ,че имам право да се върнат....каква комисия какви 5 лв.Просто не знам а и така не ми обясни каква комисия разглежда молбите.