Отговори
# 270
Благодаря за фрагманите   bouquet  bouquet  bouquet
Гюней е бесен и за Джемре само крещи.
Той наистина изпусна влака, но не дава и друг да се качи на него.
Тя му е слабото място, съвестта му, защото знае колко струва.
Много, много ще го боли.

Ами той още я гледа с премрежен поглед и мига на парцали. Неговата работа - моето си е мое, но и чуждото не го давам. Иска всичко като оная реклама на банка дск.

# 271
Е , сега вече и Хандан и Сами ще знаят за любовта на Кузей към Джемре  Mr. Green
То тайни вече не останаха , много готино взе да става  Laughing

А Гюнейчо изтичал при Бану да и признае за катастрофата , уф  ooooh! Симайката май няма да си получи парите  Twisted Evil

# 272
Фенче,  Hug тя историята за любовта и пердателството между братята, е стара колкото света ! Peace Нищо ново под слънцето .
Дали няма да вкарат нов персонаж във филма ? Фърад не е висок, ама Симай познава ли го ? Не помня да са се виждали. Интересно става. Аз мислех, че е Фърад, пък ще видим ! Peace

# 273
Не, няма откъде да го познава. Все по интригуващ става филма, браво!

# 274
Той наистина изпусна влака, но не дава и друг да се качи на него.Тя му е слабото място, съвестта му, защото знае колко струва.
Много, много ще го боли.

Мисля, че не в този смисъл. Посочва и вината на Кузей за катастрофата. В тая връзка цитира Джемре.

# 275
Той наистина изпусна влака, но не дава и друг да се качи на него.Тя му е слабото място, съвестта му, защото знае колко струва.
Много, много ще го боли.

Мисля, че не в този смисъл. Посочва и вината на Кузей за катастрофата. В тая връзка цитира Джемре.

Дафне, да, права си !  Peace

# 276
Благодаря за фрагманите   bouquet Чак да не повярваш три наведнъж  Laughing

Симайката го познава тоя покровител , но аз нямам спомен тя да се познава с Фърат  newsm78
Г. държи сметка на К. за причината за катастрофата , започват да му се изплъзват нещата едно по едно на Г.

Ето го фрагмана в тубето , ако не ви се отваря  Peace

Kuzey Güney 26.Bölüm 1 Fragmanı

# 277
Името на оня гад е Ferhat, на български приблизително Ферат, тъй като 'h' почти не се произнася.

Има и име Fırat / Фърат, но пак с 'т' не с 'д'.

Peace

# 278
Аз пък мисля, че Гюней му крещеше, че заради любовта на Кузей към Джемре е станало всичко и то пред родителите им и за това отнесе юмрука на Кузей

# 279
Аз пък мисля, че Гюней му крещеше, че заради любовта на Кузей към Джемре е станало всичко и то пред родителите им и за това отнесе юмрука на Кузей

Гюней не  е показвал досега , че знае за това .Няма ли турско говорящи да го преведат.

# 280

Гюней не  е показвал досега , че знае за това .Няма ли турско говорящи да го преведат.
E, отдавна знае. След кастинга на Дж

# 281
Третият фрагман само 1 път ми се отвори, но много е лъскав тоя за Фърат.
Дали не е Баръш  newsm78 да заиграва нещо с нея, за да разкара Гьончо!?  newsm78
Или Джан или някоя нова звезда - много неизвестни, много задобряха комшиите, признавам им го!

# 282
И друго - кой ще пусне Ферат (Сара Бри благодаря за разяснението Hug) от затвора толкова скоро? Thinking

Знае, дори разговаря на тази тема с Кузей, но той отрече. Wink

# 283
Името на оня гад е Ferhat, на български приблизително Ферат, тъй като 'h' почти не се произнася.

Има и име Fırat / Фърат, но пак с 'т' не с 'д'.

Peace

ще се поправя, благодаря ! Peace А Зейнеб как се пише - с "Б" или "П"?

Да , Гюней крещи, че Кузей се е разстроил, защото е видял Гюней и Джемре същия ден ! Peace
Много, много нагъл ! Като че вината му от този факт става по- малка !

# 284
добър човек във фб го е превел на английски:
 You are enemy to me cos of Cemre... Isnt it? Confess it! Confess that you love Cemre.. The accident happened cos of Cemre.. You drove crazy when you saw us together...!!
Ти си ми враг заради Джемре.. Нали? Признай си! Признай си, че я обичаш... Катастрофата стана заради Джемре, ти полудя защото ни видя заедно!

Общи условия

Активация на акаунт