Отговори
# 255
# 256
# 257
 dterziiska, jap17 ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагманите !  bouquet
Според мен Гюней отиде при Бану, тя нали е в чужбина някъде . Но нещо май отново я разстрои или пък си спомни предишна реакция на Бану ?

# 258
благодаря! Hug  bouquet
поне можем да сме сигурни, че тайнственият човек с апартамента и букета не е е висок  Joy

# 259
# 260

Като няма - няма ! Ама като има - по три вървят !Благодаря ти , джанъм беним !  bouquet
Симай май ще се срещне с "благодетелят " си !

# 261
Ехе, какво става тук? Още един фрагман и няма да има смисъл да гледаме серията. hahaha hahaha hahaha

dterziiska, Hug Hug Hug

Струва ми се, че тайният благодетел няма да е Фърат. Peace

# 262
Я се спрете, миски, чудо нещо сте изписали без фрагман, а той сега се появи.
Вие къща нямате ли си? Кухня вар? Баня вар? Толкова ми е турския.  Joy
Шегувкам се, но докато ви изчета, вие напредвате.

Терзийска   love001

jap17    love001

Гледах и аз малко от "Перла", докато гладих, ами той бонбон - тон-бонбон!!!
Такова едно носталгично ми стана - какво ни е алтънче! А какъв бяс бяхме в един форум "Слушам.сом"!  Не е истина. Ако има тук някой, който е писал там, ще си спомни как се юркахме един друг.
Сега в "Перла" момчето има чок зор, че Гюмюш го не ще, заради Нихан. Само някоя приятелка да не ми бие, дето я споменавам!

А фрагмана си е супер - Гьон ще се осмилява да държи тон, на този, който го направи човек!?
И ще му подмята за Джемре. Бой! И при принцеса Бану. Той си знае.

# 263

Струва ми се, че тайният благодетел няма да е Фърат. Peace
Да, и Симай май го познава...

# 264

Халил беше невероятен, нямаше да те подразни с нищо. На мен пък филма страшно много ми хареса, беше доста тежък и с лош край, но Киво беше брилянтен, голям талант!

И на мен.  Peace  Мен Къванч само в тази роля не ме е дразнил. Wink За Секиз - не мога да коментирам, щото не съм го гледала, предстои ми.

Наистина, с какво да подразни Халил? Thinking Там той не налиташе на бой за щяло и за нещяло, не въртеше любовни аферки с половината женски персонажи... Joy. Халил се беше едно младо, красиво, модерно момче.  Grinning

# 265
Малееееее, днес празник - 3 наведнъж! На какво дължим тая чест? Нещо взеха да си ухажват "драгия зрител"!
Но пък и 3 загадки:
1) С какво Гьон предизвика шамара?
2) Докато Гьон държеше дистанционното, някой викаше /най-вероятно Бану/, но дали е реакция отново на болестта или нещо се случи с майка и?
3) Кого чакаше СимайчетУ?

# 266
Благодаря за фрагманите   bouquet  bouquet  bouquet
Гюней е бесен и за Джемре само крещи.
Той наистина изпусна влака, но не дава и друг да се качи на него.
Тя му е слабото място, съвестта му, защото знае колко струва.
Много, много ще го боли.

# 267
Абе те сценаристите да не са луди...че нали ако съберат Кузей и Бану в двойка, останалите спокойно може да си ходят от сериала - че кой вече ще ги забелязва

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Но поне дружно ще отдъхнем ! Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 268
Благодаря за фрагманите  bouquet  bouquet  bouquet Онзи нахалник си го получи накрая hahaha hahaha hahahaАз мислех, че няма да смее да погледне брат си в очите, а той най- нахално му крещи. А дали не си призна пред Бану за тайната си? Тя го гледаше доста стреснато. Фърат не беше висок, дали не е той? Но пък Симай изглеждаше, че го познава този, който застана пред нея. Кой ли може да е ?
Сега гледам Троя. И там двама братя, и там единия страхлив, но поне си го признава. И пак по- достойния от двамата жертва живота си заради страхливеца.

# 269
Гответе се, Фърат е на сцената. Същата стойка. Може би с малко променена визия след затвора, затова С. гледа като тресната.

Общи условия

Активация на акаунт