Отговори
# 225
Абе те сценаристите да не са луди...че нали ако съберат Кузей и Бану в двойка, останалите спокойно може да си ходят от сериала - че кой вече ще ги забелязва

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Но поне дружно ще отдъхнем ! Peace

Ми аз нямам нищо против да си ги гледам двамцата в любовна романтика  Crazy

# 226
А този дето се така хубаво се погрижи за Симай най-вероятно е Фърат.Едва ли се е отказал да ги следи и сигурно са го осведомявали за тях .

# 227
Като си помисля, няма кой друг да е освен Фърат. Сигурно ще използва тъпата гъска за да си отмъсти на двамата братя. Защо ли имам предчувствието, че пак Кузей ще спасява Гюней от гнева на Фърат - нищо, че му заяви, че вече не му е брат.Може би тогава ще се помирят двамата. Жалко е, да се разделят, кръвта вода не става.

# 228
Защо ли имам предчувствието, че пак Кузей ще спасява Гюней от гнева на Фърат - нищо, че му заяви, че вече не му е брат.Може би тогава ще се помирят двамата. Жалко е, да се разделят, кръвта вода не става.

По -скоро  би трябвало да е обратното Гюней да спаси брат си , а защо не и да загине заради Кузей и тогава ще има реванш .За мен такъв финал е напълно приемлив.
Ако турците наистина държат  толкова много на семейните ценности , не трябва двамата братя да останат разделени.

# 229
Мацки, дали тази вечер ще ни зарадват с фрагман? Или пак ще го оставят за утре? Нямам търпение да видя какво щв се случи между К.и Г. Пети07 след миналата серия смяташ ли, че е възможно? Аз не мисля, че Гюней е способен на такова нещо. А и не искам никой да умира...

# 230
Нямам търпение да видя какво щв се случи между К.и Г. Пети07 след миналата серия смяташ ли, че е възможно? Аз не мисля, че Гюней е способен на такова нещо. А и не искам никой да умира...

Ами да , може накрая да се осъзнае , то както казвате кръвта вода не става , пък и не бива да го оставят толкова отрицателен герой .

Аз и за Симай не очаквах да застане срещу куршумите за да спаси Кузей , ама те сценаристите доста се люшкат насам натам, тя беше по скоро положителна преди, сега я направиха отрицателна и все повече нараства ролята и , даже май скоро ще трябва да и увеличат хонорара .

# 231

sara bri , за мен двете неща са несравними ! Повърхностно погледнато, няма разлика, да ! Но тук става дума отново за мотивите и начините, по които се случват нещата при Кузей и при Симай. И все пак да не забравяме, че самият Кузей смята, че е нередно да има паралелна връзка, докато е обвързан дори и само на хартия и се опита да предпази и себе си и Зейнеб, докато Симай си тръгна откровено на лов, та изгоря момчето ! Честно казано, мен също ме изненада реакцията на Кузей, не мислех, че ще реагира така заради Симай, но явно чувството му за чест е болезнено, както и ниският праг на контрол над реакциите и гнева.
Това е моето мнение. Peace

Мотивите и начините са на втора линия. На първа линия стои актът като такъв. А той откъдето и да бъде погледнат, е един и същ, става дума за извършване на едно и също нещо - престъпване на връзката, изневяра, независимо каква, физическа или дори само на ум. Щом като връзката е само на хартия, би трябвало и на постъпките от двете страни да се гледа по един и същ начин, или и двете да се осъждат като неморални или да бъдат оправдани, че имат право, защото отношенията са само на хартия. И не би трябвало някой от двамата да се трогва от такива постъпки на другия, защото нали вс. е само на хартия.

Въобще не се изненадах от реакцията на Кузей във филма. Даже очаквах сценаристите да спретнат точно такъв момент. Просто познавам тези хора като манталитет, поведение, ценности. Ясни са ми като бял ден.

За съжаление на много места по света действа схващането, че определени неща за жена са табу, а за мъж са си напълно в реда на нещата. В този ред на мисли - един виц  Laughing:

Една жена се оплаква на свой познат: Когато сваляме мъже, ни считат за пачаври, а когато вие сваляте жени, сте велики! Ще ти обясня това така, казал той: Ако имаш ключ, който да пасва във всяка ключалка, значи имаш master-key (шперц), но ако притежаваш ключалка, в която влиза всеки ключ, имаш просто една евтина ключалка.

Peace

# 232
Когато имам време хвърлям по едно око на повторенията на Перла, заради нашето момче, естествено...
И тъкмо днес на последната се сетих, че и в образа на Мехмед и в образа на Бехлюл винаги е успявал да ме издразни с прояви на слабохарактерност на героите.
Досега само като Кузей не ме е подразнил...да видим дали ще има време да го направи и с този герой... )))))))))))

# 233
А като Секиз и Халил издразни ли те?

Ох, какво слънчице е тук! На кака хубавото момче...

# 234
И аз поглеждам към Перла.
Много приятен за гледане филм, ненатоварващ по никакъв начин.

# 235
като Секиз - ролята беше кратка  и нямаше време да ме издразни Laughing

като  Халил - аз не му дадох възможност - филмът не ме грабна и не го гледах, въпреки че опитах ))))

# 236
Халил беше невероятен, нямаше да те подразни с нищо. На мен пък филма страшно много ми хареса, беше доста тежък и с лош край, но Киво беше брилянтен, голям талант!

# 237
Здравейте !  Hug

Да си призная  инсценировката на катастрофата  беше безсмислена , тъй като повече от очевидно е , че колкото и да са разклатени отношенията в това семейство , колкото и различна да е обичта им все пак се обичат . Дори и да не иска и колкото и да се спира К. ще продължава да обича Г. Както и Г. ще обича К. по начин , който не е убедителен , но явно единствения на който е способен .
Но тази инсценировка  ме върна към същинската катастрофа и  опасността да се разбере истината .
Всъщност реално погледнато наи вероятно за Г. няма да има правни последици ,  дори и тогава ако си беше признал нямаше да има ефективна присъда . К. го осъдиха , защото беше пил . За всички ще е най добре да се разбере истината ще падне това бреме от плещите им и най после ще могат да се гледат в очите . Това даже ще е много полезно и за самия Г.  ,  очевидно е че е решителен човек , но е лишен от смелост , благодарение на родителите си  .
Смятам ,че във сериала ще има един злодей - Фърат  Mr. Green Другите ще са просто  хора , различни и цветни ,  някои по добри други не толкова .
За любов мисля ,че му е рано на Кузи  Mr. Green Но ще е интересно да гледаме девойките как ще се домогват до него. Малко дългичко стана  Embarassed

# 238
dajoan, newsm10

Халил беше невероятен, нямаше да те подразни с нищо. На мен пък филма страшно много ми хареса, беше доста тежък и с лош край, но Киво беше брилянтен, голям талант!

И на мен.  Peace  Мен Къванч само в тази роля не ме е дразнил. Wink За Секиз - не мога да коментирам, щото не съм го гледала, предстои ми.

# 239
Мен пък Киво с нищо не може да ме подразни. Разбирах го и като Мехмет и като Бехлюл. Даже Мехмет ми е от любимите му герои. Виж, Инджи на моменти ми идеше да я ...Голям инат, голямо нещо. За Бехлюл пък ми беше мъчно през повечето време. Е, сигурно защото съм пристрастена към Къванч, ама едва ли. Просто им влизах в положението и се чудех какво могат да направят в случая.
Даж, и на мен ми е много интересно какви номерца ще си погаждат двете кандидатки за сърцето на Кузей. А пък какво ще стане с двамата братя въобще нямам идея, нямам представа как ще живеят отсега нататък. Единия сигурно ще се изнесе от къщата. Дано пуснат фрагман или поне анонс.

Общи условия

Активация на акаунт