Отговори
# 315
Хайде сега да започнем с предположенията : Кой е високият, рус мъж, с лачената обувка ?

Ох, джанъм, само не ми се ще да е хем рус, хем висок! Само това не!

Представяш ли си ??? Joy Joy Joy Ама къде у него лачени чепици ! Mr. Green

# 316
Сега се сещам, обаче, че Баръш разбра за цялата галимация, след като първите рози бяха вече поднесени ! Peace  Затова моето предположение, е все пак за Ферат .
А дали не е чичо и ? Той нали каза, че няма да я изтърве от поглед, възможно ли е да е той ? Но пък той защо ще иска да съсипва Кузей ?! Не знам, объркана съм ! Което, предполагам е и целта на занятието ! Peace
Спомням си, че Симай получи розите, след като Баръш я видя в офиса... А на чичо си по-скоро няма да говори на Вие... Peace Баръш най ми се връзва, ама да видим  Grinning

А чепиците не бяха 46 номер със сигурност  Joy

# 317
 jap17 ,  Hug аз мисля, че получи розите преди да отиде в офиса. Получи ги в хотела, още първата вечер, на другата сутрин отиде в холдинга при Гюней. Така мисля !

# 318
Има частичен превод на 2 част. Колко нагло Гюней излъга, че е предложил на Кузей алтернативна служба в компанията, ама той видиш ли бил отказал. Само, че Джемре не се хвана. А Баръш беше доволен.
Госпожата  Heart Eyes оня селяндур чичо и не се разхожда с такива обувки. Пък и той по- скоро ще я хване за косата и ще я пребие, че е посрамила мъжа си и семейството си, няма да и помага да си намира квартира и да и праща такива букети. Или е Баръш или Ферат, но тя познава само Баръш.

# 319
Обаче има лимба отпред на челото!    newsm44    Не е зализан!  newsm03
Ау, и СимайчетУ много се беше барнала!  newsm61  #2gunfire

# 320
# 321
Това е от втория фрагман:

Гюней към Бану:- Толкова много те обичам,че …
                                 Seni o kadar çok seviyorum ki...
Гюней:- Бану, трябва да ти кажа нещо много важно...
               Banu, daha ilk önce büyük hata yaptım...
Гюней:- Направих голяма грешка в живота си...
Бану:-Каква е тази грешка…
            Nasıl bu  hata...

# 322
Благодаря за превода на 24 епизод и за новия фрагман!  bouquet  bouquet  bouquet
Говорите за обувки, та  се сетих , че Гюней държи на обувките. Sick

# 323
dterziiska  txtloves  love001 newsm51

Браво на тебе! Много си сръчна, джанъм! Ние докато въздишаме, ти действаш!   love001  love001  love001

# 324
jap17 ,  Hug аз мисля, че получи розите преди да отиде в офиса. Получи ги в хотела, още първата вечер, на другата сутрин отиде в холдинга при Гюней. Така мисля !
Госпожата, Hug в 6 част на 24 епизод е във вики, получава цветята, след като се прибрала от срещата с Гюней в офиса, тогава специално го проверих Laughing като заподозрях Баръш   Laughing

dterziiska  Hug   bouquet

# 325
Ох, започвам да се замислям - да ходя ли на купон в сряда или да не ходя!  Joy newsm78

# 326
Ох, започвам да се замислям - да ходя ли на купон в сряда или да не ходя!  Joy newsm78

Никакъв купон, иначе отсъствие!  Crossing Arms

# 327
Това е от втория фрагман:

Гюней към Бану:- Толкова много те обичам,че …
                                 Seni o kadar çok seviyorum ki...
Гюней:- Бану, трябва да ти кажа нещо много важно...
Гюней:- Направих голяма грешка в живота си...
Бану:-Каква е тази грешка…
            Nasıl bu  hata...

Шани, благодаря за превода!
Много ти е свеж подписа
    newsm74

# 328
Ако случайно някой вече е дал това инфо, извинете.
Слухче от форума на ония, дето им викате рускини. Той форумът е азърбейджански, но не всички могат да се изчислят по никовете, сигурно има и рускини там. Та там има слухче - превеждам:
Кузей и Али ще започнат да работят заедно. Баръш си е намислил планове относно Гюней, който ще се развълнува, като ги узнае и ще поиска помощ от Кузей, но той ще му откаже този път.  Джемре почти ще се примири със загубата на Кузей, но ще й проблесне сляпа надежда, че той още я обича. Зейнеб започва борба да не загуби Кузей, А той ще се мята между двете момичета, решенията на сърцето и разума му са различни.
---
Много гадно се копира от този форум, постингите са картинки, а не текст.

# 329
Шани, много си напреднала с турския, машалла! Ама къде го гледаш? Аз само по един път успях да ги видя и край. Но защо му е на Гюней да си признава пред Бану, нали за да не научи тя истината прие Симай да го шантажира и се отърва от брат си newsm78

Общи условия

Активация на акаунт