Отговори
# 345
Дами, лека нощ и татлъ сънища ви пожелавам ! Хубава и слънчева седмица !  bouquet

# 346
Изгладах отново 4 част на 25 епизод - много е силна - сякаш целия живот на Кузей е концентриран в нея!  И всичко заради Джемре ... Не знам вече дали си заслужава и докъде ще доведе тази негова неосъществена любов.

Ето затова не я искам до наш левент ! Нищо хубаво не му е донесла тази любов, само мъка и разочарование. Защо да го обричаме цял живот на тези спомени ?! Те не могат да бъдат изтрити с нищо !

Така е, но дано вкарат някое ново моме във филма да го обича нежно и да му лекува раните - от наличните "моми" няма избор. Зейнеп и тя си точи зъбите - по-скоро като плячка да го завладее, да е тя, да не е Джемре. Мерси от такава любов! Тя обяви мислено вайна на Джемре. На наш левент му трябва нещо чисто, което не е имало досег с цялата тази гадна помия, която го докара дотук.
Пак лека нощ!

# 347
Изгладах отново 4 част на 25 епизод - много е силна - сякаш целия живот на Кузей е концентриран в нея!  И всичко заради Джемре ... Не знам вече дали си заслужава и докъде ще доведе тази негова неосъществена любов.

Ето затова не я искам до наш левент ! Нищо хубаво не му е донесла тази любов, само мъка и разочарование. Защо да го обричаме цял живот на тези спомени ?! Те не могат да бъдат изтрити с нищо !

Да , така е , обаче на мен ми прави впечатление , че  Джемре си я пазят , не я доближава друг мъж , явно такава е идеята им , иначе няма да е достойна за  Кузей накрая.
А пък  Симай например набързо я отпратиха в леглото на друг.

# 348
Лека нощ! Hug Аз отивам да потъвам в тези омайни очи...

# 349

Аз пък си избирам устните, щом ти си взела очите hahahaЛека нощ, милички и успешна нова седмица! Hug

# 350
Много отгоре го почнахте, пу за мен тялото!  Laughing

Успешна седмица на всички!

# 351

Аз пък си избирам устните, щом ти си взела очите hahahaЛека нощ, милички и успешна нова седмица! Hug

Аааа, устничките - вкусничките! Знаеш ти! Но и аз не спя още! newsm03

# 352
Много отгоре го почнахте, пу за мен тялото!  Laughing

Успешна седмица на всички!

Роминка, цялото ли!?  newsm09

# 353

Да , така е , обаче на мен ми прави впечатление , че  Джемре си я пазят , не я доближава друг мъж , явно такава е идеята им , иначе няма да е достойна за  Кузей накрая.
А пък  Симай например набързо я отпратиха в леглото на друг.
И аз така мисля  bouquet
Вижте че в началото на филма я дадоха как облече хавлията за да я види Кузей и да помисли че е преспала с брат му, но в последствие ще разбере че  е девствена.

# 354
Добро утро ! Нищо чудно и да сте прави за Джемрето. Симай не напразно отиде при Зейнеп да и каже, че са лудо влюбени един в друг, но не могат да си признаят, при тези двете / Мелек и Едже / няма нищо случайно. Чакам превод на 5 част, за да разбера какво му отговори Кузей на Али, във всеки случай беше много тъжен, макар и да се усмихваше. И погледите, които си размениха, и песента...Сигурно му е казал, че дори тя да е любовта на живота му, е невъзможно да са заедно. Ще видим.Хубав ден ви пожелавам мили мои! Hug

# 355
Добро утро и от мен, момичета и успешна нова седмица !
 Hug
За Джемре, никога не съм се съмнявала, че тя ще е любовта на живота му.
В тази посока се движат нещата.
Но как ли ще реагира Джемре, когато разбере пълната истина за катастрофата, за онзи пропуснат миг с Кузей, който е обърнал съдбата му.
Али може и да й разкаже, а и майка и знае доста.
Дали точно тази истина, чувство за вина, няма да я накара почти да се откаже от Кузей, ако вярваме на слухчетата.
Чакам мига на любовта между тях, но има доста да чакам.

# 356
Добро утро ! Хубава седимца ви пожелавам !  bouquet

# 357
Добро утро и хубав ден!

# 358
Това е от втория фрагман:

Гюней към Бану:- Толкова много те обичам,че …
                                 Seni o kadar çok seviyorum ki...
Гюней:- Бану, трябва да ти кажа нещо много важно...
               Banu, daha ilk önce büyük hata yaptım...
Гюней:- Направих голяма грешка в живота си...
                Banu, daha ilk önce büyük hata yaptım...   
Бану:-Каква е тази грешка…
            Nasıl bu  hata...

Благодаря за превода. Значи Бану  изпада в криза. Страхът да не загуби Г. я провокира.

# 359
Че ще има заигравки, ще има!При тоя голям скандал, аз вече не виждам перспектива за Джемре и Кузей! Юмруците няма да решат проблемите на Кузей! Стига се е правил на Мохамед Али!
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт