Отговори
# 465
Представяте ли си как Симай ще се опита да прилага номерата си на Ферат Crazy?
peti07 благодаря за превода. Ще видим кога в един момент Кузей ще наруши принципите си и ще си легне с Джемре Flutter

# 466
peti07 благодаря за превода. Ще видим кога в един момент Кузей ще наруши принципите си и ще си легне с Джемре Flutter

Определено и аз така мисля ,че ще са в комбина докато Симай не го предаде и тогава Фърад ще се развихри и може да я убие ,но това ще е в краяна сезона предполагам.

Това ,че Кузе ще легне с Джемре избийте си го от главата .Първо Кузей няма намерение за нищо ,освен приятелство с нея.Прекалено е зает с брат си и глупостите ,които върши ....Кузей не е влюбен в Джемре ,тя е детската му неосъществена мечта ...донесла всички беди на двамата братя.Няма как да стане да легне с нея ,но няма и да легне скоро със Зейнеп.

# 467
black star, е права, че за това, в което се превърна Симай вината е и на Кузей.  Peace Вече съм писала за това и няма да се повтарям. Wink

Аналогично може да се каже, че Кузей има до известна степен вина и за катастрофата, макар че на волана беше брат му.

# 468
black star, е права, че за това, в което се превърна Симай вината е и на Кузей.  Peace Вече съм писала за това и няма да се повтарям. Wink

Аналогично може да се каже, че Кузей има до известна степен вина и за катастрофата, макар че на волана беше брат му.
То по тая логика и Сами има вина за катастрофата ,защото ядоса Кузей като удари Хандан , а дефакто и Хандан, защото ако не беше ядосала Сами нямаше Кузей да го удари и т.н Crazy

# 469
Добро утро, момичета ! Успешен и прекрасен ден ви пожелавам !

До известна степен, всички имат вина за случилото се ! Джемре, че се целуваше с брат му, Сами,че удари Хандан, Кузей, че се напи и Гюней, че се оказа страхливец и т.н и т.н. Но, единственият, който пое вината на всички, беше едно дете, единственият, който се оказа "достоен" да поеме отговорност, беше Кузей ! За мен въпросът с вината, приключва до тук !
А да му се вменява на Кузей вина, че има нещо общо с това що за стока се оказа Симай, най- малкото, е нечестно !

# 470
Помолих един приятел да ми преведе края на разговора Кузей -Али , и ето какво ми писа :

-Тя беше мойта жена, дори и хиляда години да минат, първата любов не се забравя, не остарява, чувствата не намаляват...
-Но не може и така да се живее с миналото
-Просто тя беше първата ми любов...

Много благодаря! Hug Така и няма да го изгледам до утре!
Тази реплика в минало време е много ясно послание! Беше!  Peace

# 471

Ей, това все едно за Кузей е написано ! Peace Дума по дума !

А той отдавна говори за Джемре в минало време ! Peace

# 472
"През новия сезон Кузей Гюней се е превърнал и в основен конкурент на лидера от миналия сезон -Muhteşem Yüzyıl.Въпреки това той е отстъпил позиции.Какво се е случило? Защо и най-нетърпеливите, които са очаквали всяка седмица поредния епизод леко са охладнели?
На първо място е било невъзможно да се продължи сюжетната линия  в посока "любовта на двамата братя към едно и също момиче".
Oykü Karayel/Джемре / събира по-скоро критични оценки. Празнината , която се чувства в основната история -любовта на Кузей и Гюней към едно момиче, е точно образа на Джемре и сценаристите се принудили да я компенсират със странични сюжети -момичето от хайлайфа Бану, Симай , а очаквания любовен триъгълник се е променил с влизането на нов образ /актрисата Merve Boluğur/
Чувствало се , че сюжета върви на приливи и отливи.........
."

Нищо му няма на сюжета. Това не е зрелищен филм.И бас държа, че този не е гледал една серия, само е чел  форуми и е написал рецензията. Никъде не прочетох личната му оценка.Любовта на двамата братя послужи  за завръзка на филма. И не става 50 серии да гледаме само това. И в последните интернет анкети, К/Г изпреварва ВВек. Това е обективния критерий, официалните рейтинги могат да се манипулират. Вярно, с 3 %, но водим.  Зрителите на ВВек чакат Брат Пит да се включи. Laughing

# 473

Така ще я притисне, че няма и да се сети за номера. Само ще слушка. Но, само тя ще си знае какво й е в главата. Не останах с впечатление, че е намразила Кузей.

# 474
Аз да си призная, с най-голямо нетърпение очаквам  в новата серия да видя как на мама Хаднан ще и набият златното момче...   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сигурно като орлица ще скочи да си защити Гюнейчо от брат му Laughing

# 475
Забравяме за романтиката,щом Фърат се завърна.
Ивана, по-скоро би легнал със Зейнеп, тя е по-разкрепостена, не е обременена с миналото, все пак живяла е в чужбина. Джемре ще гледа отстрани и ще страда много.
Но ако наистина това са сдумите на Кузей.... първата любов не се забравя, не остарява, чувствата не намаляват... не се съмнявам, че тази любов на Джемре и Кузей, тази неосъществима любов, ще бъде истинската тръпка. Тя е преплетена със съдбите и на другите.
Затова ще я има докрая.
А идващите серии - екшън , душевно и физическо насилие, малко светлинка в тунела, че започват общ бизнес с Али, но като ги знаем и двамата, а и кой ще ги остави ??? Фърат ли , Симай ли ???
Симайчето ще я жертват, но дано само не обвинят за това Кузей, или той да се обвинява, че аман.
Но това трябва да е целта на Фърат.

# 476
# 477
Здравейте !

Вината на Г. в този инцидент е , че се е разсеял и до там .  Peace За това нямаше да получи присъда или поне нямаше да е ефективна .  Причината Кузей да влезе в затвора беше , паради алкохола , и най вече че се шашнаха всички  Rolling Eyes

# 478
Дажоан, за разлика от нас, там имат жестоки закони.
Присъдите са много по-високи от това, което би дал български съд.
При смъртен случай, Гюней отива също в затвора.
Той е бил и пълнолетен /зрелостник, както се разбра/.
Учудващо е, че пращат непълнолетен в затвора, у нас това нямаше да се случи.
Щеше да се редуцира присъдата като за непълнолетен и условно.
Но в Турция наистина не си поплюват.

Отделен въпрос как би му се отразило на Гюней там, дали пък за послушание е нямало по - рано да го пуснат, докато Кузей си е удължил престоя, както се разбра.

# 479
allisas момчето което загина пресече на място на което имаше подлез , не добре осветено и забранено за преминавне на пътното платно от пешеходци . Не си спомням но мисля че имаше дори и мантинела . В подобен случай , ако няма алкохол , и превишена скорост ,  което и да е законодателство не би отсъдило ефективна присъда тъй като шофьора няма вина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт