Отговори
# 675

За видео записа , К. знае , разбра още на мястото на театъра .Али  Каза на К. , че го е направил К. да не забравя .
Нещастник. За какви работи е помислил и се е погрижил. Тоя момент не съм го разбрала, но ако е така, по-важно е отношението на К. към него. На такъв драматичен момент, Али гледа като на   зрелище.Аз видях, че той се надсмиваше над Г. и скри записа от Кузей.

# 676
# 677
Здравейте момичета.Аз съм нова при вас.Отдавна следя темата,но не пиша,защото първо исках да изгледам всички серии и да мога да дам обективно мнение.Първо да ви поздравя за празника

Сега относно филма да споделя и моето мнение за Али.Той е страхотен според мен.Такъв приятел пожелавам на всеки един човек.Вижда как Кузей постоянно се жертва за всякой,а за него никой не се жертва и се опитва да му отвори очите.Много хубаво прави,че е записал инсцинираната катастрофа и му е показва.Това ще му припомня да не прави повече жертви за неблагодарния Гюней.Кузей е пожертвал целия си живот за него,бъдещето му е провалено заради него а той освен да следи собствените си облаги нищо друго не прави.Единствено Али го подкрепя във всичко,единствено той му казва всичко в прав текст както е в реалността,единствено него го е грижа какво иска и какво чувства Кузей.Евала на Али,той ще му отвори очите най-после.Добре,че го тласна към това за да се покаже колко добър брат е Гюней.Това е моето мнение за Али,съжалявам че не се намеси по-рано   Peace

# 678
# 679
Аз не мисля, че Зейнеп е агресивна, никак даже ! Просто момичето е прямо, открито и откровено ! И не притежава манталитета на селска махленка, това е ! Както каква Тупарова  Heart Eyes разбра се и каква е причината за това и поведение ! То и при Джемре се разбра, просто човек не може да надскочи себе си, колкото и да се старае понякога !

Не ми харесва противопоставянето на двамата братя.
И мен като Дафне ме дразни Али, чието приятелство става все по-обсебващо.
Историята с нагласената катастрофа, че и клипчето за нея, кофти работа, всички загубиха , никой не спечели.
Относно Джемре, наистина и тя е обсебваща спрямо Кузей. Това със салфетката беше прекалено, мяра няма. Но като гледам Гюлтен, хич не й се иска да има Кузей за зет, колкото и да промени мнението си за него.

Мда! За мен това е един мит. И скоро действието на филма ще докаже това.Досега не съм им разбрала жертвите и жестовете. Нищо не са направили в ущърб на себе си и заради Кузей. Преследват свои интереси. Али зае мястото на истинския брат на К. Дж като знаеше толкова отдавна за катастрофата,  спотайваше се, продължи да се натиска на Г., сега се прави на много възмутена. Ще има обаче много тестове за това приятелство. И се съмнявам дали то ще издържи.  Али въобще не го броя за приятел. Въпрос на време е К. да се дистанцира от него. Ако К. отдаде предпочитанията си на З., нищо не гарантира, че и Дж няма да обърне плочата.
Единствената, която реално ще се жертва за К. е Симай, въпреки всичките й простотии. Затова ще му бъде гадно на Кузей.

newsm10 newsm10 newsm10

# 680
Според мен се забравя момента че на Зейнеб баща и се сдобри с Кузей и въпреки това Кузей не я поглежда. Според мен тя много добре знае че неможе да го има и ако по една или друга причина нещата стигнат дотам че те са заедно то няма да е от голяма любов и ще се получи нещо като със Симай.

Али е много добър приятел и затова че на Кузей брат му и майка му не струват и пет пари не е виновен той Peace
Неможе ли човек да се разочарова от брат си и ако брат ти не се държи добре с теб нужно ли е да си с него и да му помагаш? От опит ви казвам имам сходен случай за такава любов не в моето семейство а в това на съпруга ми, но не  с брат му а с друг роднина и повярвайте ми колкото и усилия да полага човек нестава. И тогава е по- полезно просто да не се виждат Peace

# 681
Момичета, чета някои мнения и продължавам да недоумявам относно несправедливото ви отношение към Али.

Вие самите, ей така - с ръка на сърцето, за себе си какво бихте избрали - един искрен приятел или такъв, който ви замазва лицемерно очите от страх да не предизвика някой конфликт с близките ви.

Ако избирате и за себе си второто, то ще ви разбера и за отношението към Али...инак, извинявайте, ама само си чешете езиците, развивайки странни теории... Laughing Laughing

Пък Зейнеб, че си е нахалничка - нахалничка си е ...само се сетете как без да има изобщо нещо между нея и Кузей му правеше фасони от ревност и едва ли не скандали за бивши гаджета Mr. Green...спомнете си какви разправии имаха веднъж в апартамента на Али... Тя просто е патологично ревнива и не се заблуждавайте, че ако се съберат с Кузей няма да му стъжни живота...ще е по-обсебваща и от Джемре и от Симай...ама да видим ...ако той си го избере - ние не можем да му помогнем Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 16:44 от lor

# 682
Бих избрала приятел, който е до мен, подкрепя ме, без да се намесва в семейните отношения. Кузей и Гюней много добре се познават, едва ли е нужен Али да отваря очите, на който и да е било с глупавите си постановки. Peace

# 683
Ако е истина в интервюто на Бура, че филмът едва сега започва, то и приятелите и враговете ще се броят накрая! Peace Как пък Джемре за толкова години не намери подходящ момент да му признае чувствата си директно?! И такива като Зейнеп не са ми фаворитки- едва го познава пък и любовни обяснения му прави! Може да е много смело и чисто, но Кузей би трябвало да е водещ според тяхното общество! В момента изобщо не му е до любов на него! Hug

# 684
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 685
  • In a strange romance
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави и много обичани!

Искам от името на всички ни да благодаря на Тупарова,   newsm51 newsm51 която почти съвсем сама преведе 25 епизод. Моето участие, поради липса на време, този път беше съвсем символично. Обещала съм й да й се реванширам! Peace

# 686
Благодаря за превода на 25 епизод аз точно сега го наваксвам така да се каже за да мога утре да изгледам 26 ... искам да попитам някой знае ли коя е песента по време на разговора на Али и Кузей когато говорят за инцидента по точно точно когато обеснява че Джемре е първата му любов  Heart Eyes

# 687
... искам да попитам някой знае ли коя е песента по време на разговора на Али и Кузей когато говорят за инцидента по точно точно когато обеснява че Джемре е първата му любов  Heart Eyes
Can Gox - Haydar Haydar  Simple Smile
Скрит текст:

# 688
Бих искала да участвам в превода може ли някой да ми каже как да го направя сега имах време исках да преведа първата част от англиски на български но не знам как кажете за да мога да помагам?? Благодаря предварително. Peace

# 689
Много благодаря за песента  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт