Отговори
# 660
Честит Празник, момичета !

Но колко тъжно свърши снощния епизод (((

Сега цяла седмица ще има да го мислим нашето момче и какви пак бели му се струпват на главата..
Симай обаче съвсем пропада...Верно е, че тя успява да извлича максимум ползи за себе си от всяка ситуация, ама да видим дали ще успее да омота и чичко си Фърат да и играе по свирката или обратното Mr. Green. Както каза някой по-горе - няма безплатен обяд...Тя вече май се превърна в нещо като държанка...ще играе каквото и свирят...Все пак жалко, че не съумя да се спре и да запази капчица достойнство, да се разделят мирно и тихо и да си върви по своя път.

Другите двете ...направо ужасно почват да дразнят.
Лошото е, че Джемре падна на нивото на евтините домогвания на Зейнеб към Кузей и от страх да не бъде изместена от нахалната Зейнеб почна да се държи ужасно обсебващо..
.
То верно правила на конкуренцията, ама ...как пък никоя не помисли как се чувства самия Кузей.
Ужасно съм разочарована и от двете. Зейнеб изобщо не е близка  с Кузей, тя съвсем егоистичо поведе подла и агресивна битка да го завладее, без да се интересува от това какво иска той и какво чувства. На него увлечението му по нея премина бързо и човекът си има свои проблеми.
Мерве играе супер добре нахалница Mr. Green...Само като я видя какви подли и злобни усмивчици мята и почвам да се хиля Laughing Laughing
Джемре съвсем изтрещя...това дето чак му забърса устичката в ресторанта...е, направо прекали...
Верно, че влюбените жени се държат глупаво, ама трябва мярка...

Изобщо и двете не са достойни за него.
Дано ги разкара и двете   Laughing Laughing Laughing

# 661
В тая серия, З.  ми хареса. Такава искам да я виждам. Смела, борбена, дръзка.На К. не му е до това, но едва ли би имал  нещо против да го приласкае една жена.  Зейнеп е на ход. Както е съкрушен и се нуждае от подкрепа, няма да има много съпротива. И най-важното, З. да разбута това обкръжение около К. Да го откъсне от Дж и от Али. Тия, двамата нямат спирка на устите. Не спряха да говорят.
И тоя изпостник защо не каза на Дж да се отказва или  иска да я пощади. Не беше толкова толерантен към Г. И веднага  сподели на К., че са го изгонили от бара. Ами, оправяй се сам бе, човек. Какво само хленчиш. Много просто и елементарно момче.
Дж беше върха, когато отиде да се разправя и заплашва Сумер. Направо стана смешна.

# 662
Ама то не било любов, ами само харесване... ах, така лииии? Ми май трябва малко време на едно такова нещо да прерастне в любов.
Затова от З.очаквам само действия, по-малко обяснения. Както в Анталия:първа да го погали, първа да го целуне.

# 663
Не ти желая да си светлина. Не ти желая да си нежно цвете.
Достатъчно е все да си Жена, а тя е обобщение на двете!
Жената е желания, копнеж, Жената е трептене и наслада,
Жената все е цел и е стремеж, Жената е безкрайна изненада!
Разсипвай неугасващи звезди. На птицата цели се във летежа.
... Постигай съкровените мечти и битието си с любов подреждай!
Във храма си - от земен благослов, Напук на всички писани закони,
Жените са единствено - любов, Жените са най-свидните икони!
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ! ♥

# 664
Аз не мисля, че Зейнеп е агресивна, никак даже ! Просто момичето е прямо, открито и откровено ! И не притежава манталитета на селска махленка, това е ! Както каква Тупарова  Heart Eyes разбра се и каква е причината за това и поведение ! То и при Джемре се разбра, просто човек не може да надскочи себе си, колкото и да се старае понякога !

Струва ми се, че нашите сценаристки, малко попрекалиха със ситуациите около Симай ! Нереално е , което и да е момиче, независимо колко е глупаво и алчно ( чичко Ферат много добре е преценил що за стока е Симайчету, макар и от разстояние  Mr. Green) да се възползва от всичко, ей така, без да и мине през акъла с какво е заслужила цялата тази благодат ! Това ми дойде в повече .

# 665
Определено, Дж губи контрол в присъствието на З. Има си страхове момичето. Не е много сигурна в Кузей. Затова.  Какви приятелки бяха, докато не видя целувката на К. на партито на Макара. При З. е обратното. В момента наказва Дж заради лъжите и лицемерието й. Някои работи прави нарочно.Затова изглежда нахална и агресивна. А не, че такава е по принцип. Ами, те не са оставали насаме заедно. Но скоро ще се случи.

# 666
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ !!!  Hug  Heart Eyes  Hug

Ей , не се спряхте да говорите против Джемрето  бе момичета (шегичка  Mr. Green )

Както и да е "СМЕЛАТА ДЖЕМРЕ " , продължава да печели само положителни точки в очите на феновете си .
И на никого не се е натискала , нито пък се е държала прекалено нахално ,  тя си е все тази каквато си беше и в първите епизоди . Същото момиче което хвърляше ревниви погледи към Симай , сега ги хвърля към Зейнеп . Аз нещо ново не виждам  Whistling
Зейнеп пък от своя страна уверено тръгна  по пътя на предшественичката си , Симайчето  Mr. Green . Само трябва и да вкара Кузей в леглото си и готово , а това ще стане , доста е напориста .

Който не  е харесвал Джемре  преди  и сега разбира се не я харесва , това е нормално .

Джемре  ако можеше да се бие и тя щеше да удари едно кроше в мутрата на Сюмер , е вярно тя няма власт да направи нещо съществено , но дори само жеста , че е отишла там за да защити Кузей говори много повече отколкото нещо друго .
Джемре не лети в небесата , тя знае колко много врагове има Кузей , толкова са много че надминават двойно или тройно броя на приятелите му .
Тя и Али , вече са единствените хора на които Кузей може да разчита , че безрезервно ще застанат зад гърба му , те са до него и в лоши и в добри дни , с тях се радва и с тях плаче , те са му , други като тях той в този си изтерзан живот няма да намери .(

Който харесва Джемре , от сега нататък може да я следи и в туитъра и , на този адрес :
https://twitter.com/#!/Cemre_Cay

# 667
Честит празник, мили дами! Hug

Който не  е харесвал Джемре  преди  и сега разбира се не я харесва , това е нормално .
Тя и Али , вече са единствените хора на които Кузей може да разчита , че безрезервно ще застанат зад гърба му , те са до него и в лоши и в добри дни , с тях се радва и с тях плаче , те са му , други като тях той в този си изтерзан живот няма да намери .(

Който харесва Джемре , от сега нататък може да я следи и в туитъра и , на този адрес :
https://twitter.com/#!/Cemre_Cay
Подкрепям  bouquet
Хахах, затова беше този туит вчера изведнъж  Laughing

# 668
Между другото епизода снощи беше страхотен .
Сериала отново доставя удоволствие на зрителите и това се отразява и в рейтинга му  Party

07.03.2012 SBT TOP100 TUM KISILER

1    MUHTEŞEM YÜZYIL    STAR TV    20:52:26    23:22:13    01:48:29    11,90    27,83
2    KUZEY GÜNEY    KANAL D    20:45:54    23:21:03    01:55:31    7,44    17,36

07.03.2012 SBT TOP100 AB GRUBU

1    MUHTEŞEM YÜZYIL    STAR TV    20:52:26    23:22:13    01:48:29    15,45    36,09
2    KUZEY GÜNEY    KANAL D    20:45:54    23:21:03    01:55:31    7,41    17,24

# 669
Сериала отново доставя удоволствие на зрителите и това се отразява и в рейтинга му  Party

1    MUHTEŞEM YÜZYIL    STAR TV    20:52:26    23:22:13    01:48:29    11,90    27,83
2    KUZEY GÜNEY    KANAL D    20:45:54    23:21:03    01:55:31    7,44    17,36

07.03.2012 SBT TOP100 AB GRUBU

1    MUHTEŞEM YÜZYIL    STAR TV    20:52:26    23:22:13    01:48:29    15,45    36,09
2    KUZEY GÜNEY    KANAL D    20:45:54    23:21:03    01:55:31    7,41    17,24

newsm10

# 670
Снощната серия ми хареса, въпреки че друго бих искала да гледам.
Не ми харесва противопоставянето на двамата братя.
И мен като Дафне ме дразни Али, чието приятелство става все по-обсебващо.
Историята с нагласената катастрофа, че и клипчето за нея, кофти работа, всички загубиха , никой не спечели.
Относно Джемре, наистина и тя е обсебваща спрямо Кузей. Това със салфетката беше прекалено, мяра няма. Това момиче сякаш иска да изкупи това, което му е причинила, освен че го обича . Но като гледам Гюлтен, хич не й се иска да има Кузей за зет, колкото и да промени мнението си за него. По-лесно да се уреди Зейнеп за него, чуждото чедо да е с проблемния Кузей. Джемре заслужава адмирации и уважение за това, което е. Безрезервно приема Кузей и е готова на всичко за него, тя и Али могат да се жертват за Кузей. И баща му. Никой друг.
Зейнеп не става за Кузей. Освен двамата да зарежат всичко и да заминат нанякъде .
Но тогава какво ще гледаме ?
Много е пряма, наистина чак нахална.
Интересно ми е, ако нещата между Гюлтен и Хюсейн потръгнат, как те двете ще станат по-близки, абсурдно.

# 671

Леле, стопили сме разликата до 10 %. Бяха с 20 отгоре., По едно време и 30 %.

# 672
Честит 8 март    bouquet

Аз лично много се радвам да гледам сериала последните серии , от както ни оттърваха от плиткия сюжет покрай женските номерца на Симай . Харесва ми насоката която поехме - отношенията м/у братята , това което ги свързва и разделя . Останалите събития и герои  ще са пълнеж .
И двете момичета се държат смешно  Rolling Eyes Но нито една от двете не е преминала границите за сега , за това не е редно да имам крайно отношение  Peace
В крайна сметка З. почти не я познават , тя не е била приятелка на никой от тях , с К. се запозна вчера дето се вика . За това е нормално поведението и на двете момичета . Да не влизам в подробности , но Дж. не е лъгала З. , тя наистина не е имала и няма нищо с К. А чуствата на всеки чевек се съкровени и всеки има право сам да реши дали да ги пази вътре в себе си или да ги размята като байряк  Thinking

По повод разбития щанд на Макара и аз като lor Hug смятам че е дело на Ферат. Както ония дето изнудваха собственика на ресторантчето  Peace

За видео записа , К. знае , разбра още на мястото на театъра .Али  Каза на К. , че го е направил К. да не забравя .

# 673
# 674
Безрезервно приема Кузей и е готова на всичко за него, тя и Али могат да се жертват за Кузей. И баща му. Никой друг.

Мда! За мен това е един мит. И скоро действието на филма ще докаже това.Досега не съм им разбрала жертвите и жестовете. Нищо не са направили в ущърб на себе си и заради Кузей. Преследват свои интереси. Али зае мястото на истинския брат на К. Дж като знаеше толкова отдавна за катастрофата,  спотайваше се, продължи да се натиска на Г., сега се прави на много възмутена. Ще има обаче много тестове за това приятелство. И се съмнявам дали то ще издържи.  Али въобще не го броя за приятел. Въпрос на време е К. да се дистанцира от него. Ако К. отдаде предпочитанията си на З., нищо не гарантира, че и Дж няма да обърне плочата.
Единствената, която реално ще се жертва за К. е Симай, въпреки всичките й простотии. Затова ще му бъде гадно на Кузей.

Общи условия

Активация на акаунт