Отговори
# 645

Честит празник! Бъдете красиви и желани!  Heart Eyes

# 646
Здравейте, момичета! Моля някой да ми каже в резюме какво се случи, защото сега се прибах от купона и докато ви изчета, ще съмне. Съвсем накратко, моля!   love001

# 647
Е, сега го догледах филма. Хубава серия.
Само на мен ли ми направи впечатление клипчето на Али, Значи, тоя хубостник спретна цирка, документира го, скри го от Кузей, разби братята и си отиде на дискотека. Както писах, следващият от който ще се разочарова К. е Али. Ще намери клипа на приятелчето си и тогава няма помощ от никой.
Изкефих се, когато Сумер го изхвърли от бара. Още един бой трябваше.
Някой беше нарекал Дж селска пръчка. Като стопроцентова се показа в тая серия. И тая Гюлтен ако и сега не се усети, какво има на рамената?
Браво на Зейнепката. Успя да накара К. да я погледне в очите. Все ги криеше. Доколко рабрах го попита нещо за Дж. Няма какво да гледа назад и да рови стари истории. Какви Джемрета, какви 5 лрва. Тоя мъж има нужда от любяща Жена.
В тая серия се случиха много неща.
Евала!

# 648

Честит 8 март, момичета! Емели, благодаря ти за превода! Hug

Скрит текст:
КЛЕТВА

Написана по повод 8 март 2010 г. от Елисавета Георгиева.

Бог да убие мъжете!
Задето ядосват жените!
Щури сме пощурели!
Бял ден не сме видели!

Бог да бие мъжете!
Че си сърдят жените!
Че работа не искат!
Само за секса си се стискат!

Бог да бие мъжете!
Той да им вземе душите!
В кръчмите дето виснат,
и в ракия се киснат!

Бог да накаже мъжете!
Да им съди той греховете!
Де само нощем ни обичат.
Само за 8 март с цвете ни почитат!

Бог да съди мъжете!
Да им бере ядовете!
Де в орехова черупка ни свиват,
а те –по цял ден се потриват!

Бог да пази мъжете!
Че те са ни синовете!
Че те са децата мили,
в мъки де сме ги родили!

Бог да опази мъжете!
Да им прости греховете!
Дето по чуждо тичат!
А на нас във любов се вричат!

Бог да щади мъжете!
Нека им берем ядовете!
Че без тях нищо не става!
Камо ли пък- държава!

Бог да поживи мъжете!
Да са им яки раменете!
На ръце да ни носят!
Че без нас-хляба си ще просят!

АМИН!

# 649
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Сладурки, пожелавам ви утре да сте най- красивите и обичани жени на света Hug

# 650
Здравейте, момичета! Моля някой да ми каже в резюме какво се случи, защото сега се прибах от купона и докато ви изчета, ще съмне. Съвсем накратко, моля!   love001

2-та братя се скараха, Г. напусна къщата, никой не одобри постановката, З. се скара с баща си, Х, се извини на К., С. не се яви на развода. За Бану и Баръш много не го разбрах.

# 651
Странно , но не виждам с какво ще бъде  бъде полезна Симай на Фърад , след като на Кузей не му пука за нея , освен само да пречат на развода , за друго не става.
А , и още нещо ме впечатли , сумата която е платил Фърад за апартамента от името на съпруга е 42000  , не знам дали има връзка но точно толкова взе от него Кузей .

Много грозна постъпка на Алито , та и чак го документира !
Никой не трябва да застава между братя или сестри , който и да е приятел.Няма право !
Това са много специални и лични отношения.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 00:38 от peti07

# 652
10 стр. сте изписали днес! Ами спрете се, бе бесни жени, за вас мъже, купони няма ли?  Hug

# 653
  • Toronto
А Зейнеп не я понасям от самото начало, много директна, та чак нахална.
Фенче, всеки има различен подход. И докато стана ясно защо подхода на Зейнеп е толкова директен (визирам случката с катастрофиралия й приятел), остава мистерия защо Джемре е толкова лицемерна и злобна. Колко пъти беше попитана дали има нещо между нея и Кузей? Толкова пъти отговори отрицателно. И докато Зейнеп лоша дума не каза за нея, Джемре не спря да я плюе. Била си показала рогата Зейнеп миналата серия. Че защо? Може би трябваше да й си поклони и да й каже - ето на, скъпа Джемре, ти ме излъга, но понеже виждам, че си влюбена в Кузей, аз ще плюя на себе си и чувствата си и ще ти отстъпя драговолно?! Ама то не било любов, ами само харесване... ах, така лииии? Ми май трябва малко време на едно такова нещо да прерастне в любов. Някой трябва да му даде шанс. Честно казано не разбирам фенките на Джемре - всичко лошо, което се случи в живота му до този момент, пряко или косвено е заради нея. Какво добро му донесе тази любов? А какво добро би могла да му донесе, какво градивно? ooooh! Какво освен още проблеми и нещастие? И голяма приятелка се извъди Джемре, залепена като гербова марка постоянно за Кузей, не остави момчето да се наспи даже Mr. Green

# 654
# 655
Добро утро. Hug Hug Hug
Дафне, Тупарова, newsm10

# 656
# 657
# 658
Добро утро и хубав ден!
Към китките и пожеланията, и по една целувка от Бехлюл.
http://www.youtube.com/watch?v=n24WzP2dTHw&feature=related

# 659
Фърад към Симай-Сега само смъртта може да ни раздели Mr. Green

смс-Край на 1-ви рунд!Аз спечелих!
Много благодаря за преводите!  bouquet
Това е смъртната присъда на Симайката. Но ще изработи нещо Фърат. И ще стане героиня.

Общи условия

Активация на акаунт