Отговори
# 705
Али и Кузей са местните герои на квартала . Тяхното приятелство сега е по-силно от всякога .
Джемре  също като Али , който без да казва на Кузей отиде и потроши  колата на Сюмер .
Сам самичка , без друг да знае , тя също отиде при Сюмер и го заплаши да не се занимава повече с Кузей , направи го  по-нейния си женски начин .  
Така и тя се нареди до Али , като героичен образ .
Нима само защото е жена трябва да  се подиграем на загрижеността и  newsm78 .
Или е по-скоро само защото не я харесваме , и все нещо в нея ни дразни  Sad
Да, в последната серия Дж натрупа много черни точки, Харесах З. Но нямам фаворити сред жените. Фаворит ми е само К.

# 706

Дафне, предполагам, че Али и Джемре са приятелите, които ще са готови на саможертва за Кузей.

Според мен, те няма да се жертват за К. Просто това е много предвидимо,банално и резонно за да се случи. Сега, когато Ф. е на свобода, ще ги тестват. Симай ще е жертвата. Според мен, де! Hug Laughing

# 707
Колкото и да ги дъвчем и предъвкваме мацките във филма и отношенията им с Кузей, да ви кажа честно - направо си мисля, че това е бял кахър коя щял да избере от двете, на фона на това което му /ни Mr. Green/ предстои с Фърат... Най-лошото предстои според мен...

А Къванч играе блестящо между другото де...по-добър е от всички останали актьори във филма...този гняв, тези емоции - това е нещо, което му е заложено в собствения темперамент, мисля.
Може би само Гюлтен освен него е актриса от такава класа.
..

# 708
Никой не е черен или бял (освен  Джан, а това защо е, не знам) дори Фърат има една бяла точка с посещенията си в детската градина, и това е интересното, според мен, защото миналите грешки ще водят до бъдещото развитие на действието. Нормално е и Али и Джемре да са мишена за всякакви мнения, защото събитията, особено в последните серии са "предизвикани" от тях. Не мисля също, че колебанията (или по-скоро липсата на каквито и да е действия) на Кузей между двете момичета са случайни или са защото сценаристките не знаят на кой отбор от фенове да угодят Mr. Green, появата на Фърат и може да направи много и по този въпрос. Peace
Интересно, ще се появи ли Бурак?

# 709
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Сядам пак да гледам аз мнение няма да изказвам за сега ... и все пак да си кажа, че момента в кръчмата с Джемре и Али ми е любим визирам 25 серия мисля че е  Hug

# 710
И на мен ми е любим момент. Hug Много са сладки Кузей и Джемре. Нещо чисто, красиво, витае около тях ...

# 711
Пълна каша в динамичния и много интересен 26 - ти епизод. ooooh!
На Кузей наистина не му е до любов в момента, но на мен ми се иска това да се промени.До сега действията му са подчинени все на тъжни, нерадостни обстоятелства.За него е по- важна честта от любовта на дневен ред.Време е да корегира посоката на пътната карта, която следва, мисля аз.Трябват му нежност и любов пък. Crossing ArmsНищо не пречи да си изяснява проблемите с братлето и паралелно да върви малко романтика, да му се невиди.Пък и ако обекта на любовните трепети е достатъчно интелигентен, може много да помогне в това отношение.
Нещо в повече ми идва този Фърат, Сюмер, онези юнаци от кварталната кръчма...Дано се спрат до тук!
Иначе очаквам от Симай да прояви малко здрав разум.В противен случай, би станало много банално, поне за мен.
За Али и аз ще се повторя отново с онези от вас, които смятат, че е истинско приятелче.Къде бърка, къде не, но обича истински Кузей.Не е направил нищо, с което Кузей да не е съгласен.
Зейнеп се държи в момента съвсем адекватно предвид обстоятелствата.Ще се бори за любовта си и правилно.Надцакват се двете  моми, но не Зейнеп започна първа с номерцата.Не и прави чест на Джемре да злобее срещу нея.Много бързо забрави кой и помогна да не се изложи с превода в холдинга.Тогава и беше приятелка и много и благодареше.Така че, както някой преди време беше писал "каквото повикало, такова се обадило".Само че за разлика от нея, Зейнеп винаги е била открита до момента спрямо Джемре.Няма да забравя , когато я попита, дали има нещо между нея и Кузей. Джемре се направи чак на обидена от отправените подозрения и мина в атака.Как можело Зейнеп да си мисли такива неща, та нали Гюней бил брат на Кузей. ooooh! Сега обаче, вече няма проблем , че Гюней е брат на Кузей.Ами , съжалявам, но образа на Джемре ми е доста елементарен!
Иначе от актьорите много, много харесвам Бурга Гюлсой.За Къванч е излишно да казвам, че ми е любимец.

# 712
И на мен ми се иска да видя малко любовни сцени, ама изобщо не знам как ще стане това.

# 713

На Кузей наистина не му е до любов в момента

Такъв беше смисъла и на онова , което каза Али на Джемре в кухнята .
То затова и се успокои момичето , а не заради нещо друго  Rolling Eyes

Джемре го намекна и на Зейнеп , ама кой ли да и повярва вече , точно пък Зейнеп  , ми като не вярва нека продължава да прави простотия след простотия   Outta Joint

Най-забавен момент от епизода , за мен беше , когато бяха седнали и четиримата в онова заведение  и Кузей се  зазяпа  в Джемрето  , а Зейнеп реши да му пусна ръка под масата  Laughing , колкото пъти го гледам , все ми е смешно  Laughing

# 714

Поведението на Джемре няма нищо общо с това на Али ! Тя е толкова обсебваща, толкова задушаваща, че на самия Кузей му втръсва вече от нея. А това, че отиде при Сумер, е наистина глупаво и смешно ! Смешно, защото нито има силите, нито възможностите, нито властта, нито уменията да изпълни "заплахата " си, а е твърде глупаво, защото само ще раздразни и без това ритнатият по кокалчетата Сумер и той ще се озлоби още повече ! Човек преди да действа, дори и с "най- благородни " подбуди, е добре да помисли малко ! Peace
Това беше абсолютно безмислен ход, също като и заплахата и към Симай - искрено се смях тогава ! И се запитах, че къде , аджеба беше до сега, та не отърва Кузей от нея, ами чак сега се сети да и казва колко е страшна ! Така мисля аз и това нищо общо с факта, че не харесвам героинята от самото начало ! Винаги, когато ми е давала повод, съм адмирирала поведението и ! Peace
gospojata  newsm10
Джемре иска да надскочи себе си, но според мен и липсва потенциал. Много смешно ми прозвуча в кръчмата "какво има повече Гюней от нас". Най-малкото той има добро образование, а самата Джемре няколко пъти не успява да се справи с кандидатстването. Вярно като сервитьорка се е справяла добре, но до тук. После с протекциите на Бену, Баръш, Джан се намести във фирмата, но и там вместо да работи усърдно само слухти. вре се,бърка се където не й е работа, изобщо не се държи на необходимото ниво. Не я харесвам, защото няма никаква тактичност. Вечно разпитва Кузей, всичко да знае, нещо, което не мога да приема. Дори и най-добрият приятел, ако има проблем трябва сам да го сподели. а не непрекъснато да бъде притискан. Затова не я харесвам, за разлика от майка й, която в началото ме дразнеше, но сега много ми харесва.

# 715
На Кузей наистина не му е до любов в момента, но на мен ми се иска това да се промени.До сега действията му са подчинени все на тъжни, нерадостни обстоятелства.За него е по- важна честта от любовта на дневен ред.Време е да корегира посоката на пътната карта, която следва, мисля аз.Трябват му нежност и любов пък. Crossing ArmsНищо не пречи да си изяснява проблемите с братлето и паралелно да върви малко романтика, да му се невиди.Пък и ако обекта на любовните трепети е достатъчно интелигентен, може много да помогне в това отношение.
Нещо в повече ми идва този Фърат, Сюмер, онези юнаци от кварталната кръчма...Дано се спрат до тук!
....
Зейнеп се държи в момента съвсем адекватно предвид обстоятелствата.Ще се бори за любовта си и правилно.Надцакват се двете  моми, но не Зейнеп започна първа с номерцата.Не и прави чест на Джемре да злобее срещу нея.Много бързо забрави кой и помогна да не се изложи с превода в холдинга.Тогава и беше приятелка и много и благодареше.Така че, както някой преди време беше писал "каквото повикало, такова се обадило".Само че за разлика от нея, Зейнеп винаги е била открита до момента спрямо Джемре.Няма да забравя , когато я попита, дали има нещо между нея и Кузей. Джемре се направи чак на обидена от отправените подозрения и мина в атака.Как можело Зейнеп да си мисли такива неща, та нали Гюней бил брат на Кузей. ooooh! Сега обаче, вече няма проблем , че Гюней е брат на Кузей.Ами , съжалявам, но образа на Джемре ми е доста елементарен!
Иначе от актьорите много, много харесвам Бурга Гюлсой.За Къванч е излишно да казвам, че ми е любимец.
newsm10

# 716
И на мен ми се иска да видя малко любовни сцени, ама изобщо не знам как ще стане това.

:hug:Mного е напечено за романтика, затова да очакваме нещо по-хард. Това напрежение трябва да избие нанякъде. Вижте, Бану. Един секс успокои напрежението и се изправи на крака. Беше парцал. Laughing
Визирам секс със Зейнеп, тя по начало си е по-отворена. Laughing

# 717

На Кузей наистина не му е до любов в момента

Такъв беше смисъла и на онова , което каза Али на Джемре в кухнята .
То затова и се успокои момичето , а не заради нещо друго  Rolling Eyes

Джемре го намекна и на Зейнеп , ама кой ли да и повярва вече , точно пък Зейнеп  , ми като не вярва нека продължава да прави простотия след простотия   Outta Joint

Ще изчакам превода, защото  този разговор ми се стори важен и така извадено от контекста губи смисъл.
Но, според теб Али успокои Дж като й даде надежди,просто моментът не е подходящ или нещо я излъга, за да я успокои.

# 718
Най-забавен момент от епизода , за мен беше , когато бяха седнали и четиримата в онова заведение  и Кузей се  зазяпа  в Джемрето  , а Зейнеп реши да му пусна ръка под масата  Laughing , колкото пъти го гледам , все ми е смешно  Laughing

Аз по друг начин видях нещата. Прие жеста за нормален, не подскочи от ужас или изненада, а това си беше направо почти интимен жест. Обаче мина ток през тялото му, защото се почеса по носа. Laughing

# 719
При техния морал не е възможен секс нито с Джемре, нито със Зейнеп...
За Кузей интимността би означавало сериозен ангажимент.
Хюсейн го нарече мъж на честта. Е, как ще го погледне, ако спи с дъщеря му, преди да е разведен.
За Гюлтен да не говорим.
Тя как ще преглътне подобна връзка, не знам.
Никой никого няма да иска да нарани, затова не очаквам секс на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт