Отговори
# 15
  • Варна
Честит 8-ми март на всички вас прекрасни жени и мами!   bouquet Нека всеки ден любимите ви хора ви карат да се чувствате специални! Hug

Фивър, на патерички, честит рожден ден на малкото, вече голямо юначе Марти!   bouquet Hug

# 16
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Светле! Пожелавам ти много здраве както на теб така и на цялото ти семейство. Hug Hug Heart Eyes

Tada  uraЧестит Рожден Ден и на Бела хубавелка! Да расте здрава и да радва много мама и тате

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 09:51 от silviayo

# 17
Честит Рожден Ден,Светле! Пожелавам ти много здраве както на теб така и на цялото ти семейство. Hug Hug Heart Eyes

Честит рожден ден и от мен!   bouquet

# 18
Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes Hug Ех, как не забравяте! Hug

Днес и прекрасната ни Бела става на 4! Да е жива, здрава, щастлива и все така чаровна порасналата прелест на Никитата!  bouquet

П.С. Ние повече от месец си прехвърляме някакъв ужасен вирус вкъщи и вече яко ми писна! Сега аз и Дари пак сме болни! Crazy

# 19
Ч.Р.Д. Светли   bouquet много здраве ,късмет и любов .
Ники ,Ч.Р.Д.на малката вече пораснала госпожица Бела  Heart Eyes
Да ви е жива и здрава и много щастлива. Весело посрещане на празника  Hug,целувки  и за Габи. Heart Eyes

# 20
  • Варна
На патерици ЧРД, Светле! Бъди щастлива и най-обичаната мама  и жена.  bouquet Hug
Честито и на малката Бела!  bouquet

# 21
  • Варна
Честит рожден ден на Бела и Светла, на патерички! От здраве да не се отървете! Много усмивки и късмет пожелавам!

# 22
Честит рожден ден, Зори!
Желая ти всичко най - хубаво и много да те радва малката красавица!

# 23
  • Варна
Милички, аз днес помъдрявам с една година!  Whistling  Да ви почерпя виртуално и да ви благодаря, че сте били до мен в най-трудните ми моменти! Hug

КуиниHeart Eyes Hug Hug Hug

# 24
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит ти рожден ден на патеричка  Q-T! Ти няма да ми се сърдиш, че съм закъсняла... За сметка на това пък ти желая да имаш и недостижимото в този свят!

Честит вече отминал празник и на всички имали повод за празнуване...  bouquet

# 25
Честит празник мила Q-T.  Hug  bouquet
Много здраве ,щастие ,любов.  bouquet newsm59

# 26
# 27
Къде сте, момичета? Скитате и се радвате на слънчицето, нали?

Мен ме е натиснала пролетна умора /или мързел  Mr. Green/ и съм се отпуснала сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт