Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • В светлината на слънцето
Мегита, разплаках се от щастие за твоето щастие. Бъдете много, много щастливи заедно и вече никой да не е посмял да ви разделя.  Hug Hug Hug

МИЛА ДИМЯНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА, ОЩЕ ПО-ЗДРАВА И ЖИВОТЪТ ДА ТИ ПОДНАСЯ САМО ХУБАВИ ИЗНЕНАДИ!

# 106
Браво,Меги,УСПЯ HugМНОГО се радвам Flutter

# 107
Меги, най-накрая успя. Браво smile3501
Димяни, честит рожден ден. Бъди много, много щастлива newsm59  party023 Tada

# 108
  • София
Здравейте  Hug.
На патерица честит рожден ден на Теди и Димяни! Да са здрави и щастливи!

Меги, браво на теб Peace. От тук нататък само хубави неща да ви селучват и повече да не се разделяте.

Ние тия дни не се прибрахме вкъщи, доста се и по разсъблякохме и резултата е аз и Ани с фарингит, а Дани с течащ нос Tired. Децата, обаче са доволни, защото хем тази седмица няма да ходят на ДГ, хем и аз съм с пресипнал глас и не мога да викам по тях Mr. Green.
Хайде приятен ден   bouquet.

# 109
Здравейте  Tired
Болна съм, ужасно се чуствам, всичко ме боли, сутринта бях с температура, ходих до болницата, че сърцето ми яко хлопаше- ниско кръвно... Направооо- от два дена ходя като ударен самолет  #Crazy
Сега се тъпча с тестени закуски, изпих си валидола и съм заредила, кафета, фрешове и  шоколади  Embarassed

Марти, дано леко се разминете и да оздравеете скоро  Praynig

И хайде честита първа пролет, нека всички сме здрави и се радваме на хубавото време   bouquet

# 110
Честита първа пролет!

Марти, Или, бързо да се оправяте всички!  Praynig

# 111
Мегитка страхотно се радвам за вас .Много щастие ви желая. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марти бързо да оздравяват мъниците . Heart Eyes Hug
или бързо да се оправиш и ти . Hug

# 112
абе к'во ви става дърти магарета Mr. Green да оздравявате всички бързо Hug

# 113
абе к'во ви става дърти магарета Mr. Green да оздравявате всички бързо Hug
Да де, явно от ЕГН-то ще да е  Joy

ужасТ, парцал съм, иде ми да се гръмна  Tired никакво подобрение от сутринта, а и времето сякаш е спряло  Tired
Вале, Ели е станала страхотна красавица  Heart Eyes пу-пу

# 114
мммм,много благодаря Hug

# 115
 Здравейте  Hug

Времето ме притисна яко и нямам много време, да не казвам никакво. Надниквам, но не мога да се включвам редовно за сега.
Много болнички и аз минах нещо като Или още не съм се пооправила, ама кретам тука.
Мегитка - много се развълнувах като четох поста ти. Радвам се, от сега нататък само положителни емоции  Hug
Марти - с две болни дечица.....просто  Confused Бързо да се оправят  Hug
Димяни - на една дърта, разкривена патерица Mr. Green да ти ЧЕСТИТЯ РОЖДЕНИЯ ДЕН МНОГО ЩАСТИЕ, РАДОСТ С ХУБАВОТО ТИ СЕМЕЙСТВО   bouquet  bouquet  bouquet
Лу - и пак на патерица - Тедката да е здравичка и много борбена   bouquet  bouquet  bouquet

И сега се почерпете за днешния празник на града  Party Очаква ме тежък и хранителен ден  Joy

# 116
Пфуууу, гадост. Продължавам да съм болна и на всичкото отгоре си докарах ужасно възпаление на едното око. Аман вече... ooooh!

# 117
Пфуууу, гадост. Продължавам да съм болна и на всичкото отгоре си докарах ужасно възпаление на едното око. Аман вече... ooooh!
Говори ми, същата работа съм  Tired
Дера се като магаре, дробовете и гърлото адски ме болят, носа ми е задръстен- пръскам виброцил и след 10 мин. пак е запушен, ушите ми заглъхват, джуката ми нещо е зачервена и разранена, ставите ме болят, имам чуството, че кожата ми гори (поне днес нямам температура, май  Rolling Eyes )...
Да продължавам ли...  ooooh!

Времето е супер, искам да съм здравааааааааааааааааа  smile3511

# 118
 Ау Лу и ти ли в кюпа на болните.....ами така е, времето се постопли и плъзнаха гадните вируси навсякъде  Confused Скорошно оздравяване и аз не ме бива, ама се лекувам тука с чайове и капки за нос

Или - пробвай с инхалации за носа, ама си е играчка де.... за хора със свободно време  Crazy

Ние се върнахме от празника, жива цигания е в града, люлки, панаири, ужас... Сега малко почивка , че в 4 сме на домашно парти  Party

Страхотно слънчице, замириса ми даже на море   grinning039

# 119
Ох, и моят нос е в стихията си - ужааааасен синузит. А и се чувствам като надъвкана. Така съм вече втора седмица, направо ми писна. Twisted Evil Тази сутрин направо нямах сили да се изправя. Tired Така като гледам уикенда май ще си откарам у дома и на легло. ooooh!
Да се оплача още - Сашо бие Теди. Като се ядоса и така я налага, че не е за описване. Та сега съм и в ролята баш на звероукротител у дома.  Crazy
Васе, мммм.... на такива панаири, ако знаеш само моите как се кефят. Колкото по-циганийка, толкова по-кеф. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт